Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam güzel bayanlar ameliyat olalı 5hafta olacak dikislerin üzeri iki gündür çok yanıyor ve çok aşırı kasiniyo sadece dikişlerde değil karnım tümden kasiniyo korseyi çıkarınca biraz rahatlıyorum korse daha bi kötü yapıyor geçen hafta kontore gittim sağ tarafımda garip bi şişlik var ona hematom dediler kan birikmesimis, arkadaş hepmi beni bulur boyle şeyler 2nci ameliyati oldum yine memnun degilim karnımdan doktorla mi alakali yoksa benim bunyemi böyle anlayamadim ve çok üzüluyorum artık iki kez bıçak altına yat yine olmasın kader mi bu arkadaşlar bişey soyleyin agliyaceyim yoksa :)

Semesito süpersin valla canım ama dikkat et iş güç pek de yapma derim ben 2nci ameliyati ondan oldum ya önemsemedim icteki dikişler açildi dikkat et kuzum öpüyorum

Hayır canım sadece kilom var ve Sezaryen yerinde kesecik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sıcaklarda zorlanacağım kesin canım fazla dolaşmayacam artık işte insan çok korkuyor canım ameliyat olasıya kadar aklımdan neler geçiyor

:) çok sağol canım yüzümü güldürdün vazgeçmek yok yola devam :)

Sağol canım :) Belçika'da yaşıyorum ameliyatım burada olacak Türkiye'de istiyordum ama 1 aylık izni berbat etmek istemedim ..

Geçmiş olsun canım inşallah bende böyle kendimi güzel hissederim yakında çok ihtiyacım var ...

Sagol canim ins bende de ise yarar su opersyona kadar bes alti kg vermem lazim. Hic tutamiyorum bogazimi yarin baslicam..

Sagol canim ins bende de ise yarar su opersyona kadar bes alti kg vermem lazim. Hic tutamiyorum bogazimi yarin baslicam..

Valla bende boğazımı hiç tutamıyordum.. Ameliyattan sonra araştırdım nasıl yaparım diye çünkü hayatta rejim falan yapamam.. 3 öğünü atlamadan yiyorum.. Onun dışında acıkırsam yada şekerli kırizim tutarsa bir limonu kesip tuzlayıp yiyorum üstünede koca bir bardak su.. Ne şeker krizi kalıyor ne açlık.. 2aydır böyle yapıyorum.. Dene istersen

Ayyy büyük iltifat gerçekten yazın sahilde ne yapıcaklar şimdiden böyle çok eğlenicez çokk😍😍😍

Ayyy büyük iltifat gerçekten yazın sahilde ne yapıcaklar şimdiden böyle çok eğlenicez çokk😍😍😍

Ne isterse onu yapsınlar ay.. Neler çektik böyle olabilmek için.. Kız gibi dolaşacaz napalım.. Olmadı eşlerimiz tekrar tavlasın bizleri :))

Tabi canim dogrusunu aldim. Buranin artik türkiye den farki yok Türkiye ye gidince de 1 kilo alip gelmistim iyi oldu

slm cnm tekrar çok geçmiş olsun
bence bozma hemen moralini 2.ameliyatıda oldun, iyileşme süreci bitsin belki bu günleri tebessümle hatırlayacaksın
bu arada yanma ve kaşınma normal sende bilirsin. dikişlerin kaynadığı iyileştiği anlamına geliyor
aslında fotoğraf eklesen iyi olur ona göre yorum yaparız

Son düzenleme:

merhaba hemotam olayı bendede gelişti 1 ay önce oldum ameliyatımı 3,4 günde bir gidip enjektörle kanı çekti doktor bitirene kadar sürekli gittim korseyi hiç çıkarmadım sıksın ve hemotam oluşmasın diye en son bittiğini düşündüğünde kortizon iğne vurdu kurtuldum. kaşınmalar normal bende korseyi çıkartıp arada hatır hatırr kaşıyorum deri nefes almıyor iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…