Nasıl bir şey o
eczanede satılıyor...
ingiliz karbonatı ya da içme sodası diye satılıyor....
vücudun asidik yapısını daha alkali hale getiriyor... yani iyi birşey yapıyor...
tansiyonu düşük olanların dikkatli kullanması gerekir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir şey o
Kızlar bir haftam kaldı karın germe ameliyatıma. Yorumları okuyorum korkuyorum bir ay dik duramamak sancı çekmek ve büyük iz gibi cesaretim kırıldı çok mu acı çekiliyor ya ne yapacağımı şaşırdım vazgeçecek gibi oluyorum ne yapmalıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaa bende deneyeyim nasil iciliyo peki yemeklerden once mi, gun icerisinde mi??
Kızlar bir haftam kaldı karın germe ameliyatıma. Yorumları okuyorum korkuyorum bir ay dik duramamak sancı çekmek ve büyük iz gibi cesaretim kırıldı çok mu acı çekiliyor ya ne yapacağımı şaşırdım vazgeçecek gibi oluyorum ne yapmalıyım
Yok canım madem ki bi karar vermişsin bence yaptır geç sadece 2 gün Allahım ben be yaptım dersin sonra da aynaların karşısından kendini alamazsın iyi ki yaptırmışım der yaralı bereli göbeğine bile hayran hayran bakarsın ama tek dezavantajın şu tatlım havalar ısınıyor minimum 4 hafta sürekli korse takıcaksın bu seni sıcaklardan dolayı biraz zorlamaz mı?
Ben geldimmmmmm
hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye seviyorummm hepiniziiii
evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdibende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış
yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler
Tşkkr ederim.. İzine gidince bir sorayım eczaneye.. İşe yararsa getiririm :))) zararı varmıdırki ya ?.?.?
Sanirim yurtdisindasin ben de öyleyim. Ben izine gidene kadar burdaki türk marketlerinden karbonat alarak yaptim. Almanyadamisin bilmiyorum ama kaufland da falan da oluyor.
Kızlar sezeryan doğuma girmişken acaba yağ aldırma işlemi yapılablir mi??
Cnm yaa tşkkr ederim.. Almanyada olsam hiç türkiyeyi beklememkiii.. Valla almanyada herşey var(türk ürünleri) ben fransadayım ...ama burdaki marketleredebsoracağım.. Hiç zannetmiorum ama belki vardır.. Bir soru : karbonat , pastalara katılan toz soda deil dimi??
Yok o kabartma tozu, fransada da türk marketlerinde mutlaka vardir. Bence bir bakalim.
Bir ayım doldu ve 3-5 gündür dikilmeye başladım çok şükür.
Tam doğrulamadan işe gitmek istemediğimden uzatmıştım iznimi, yarın başlayacağım işe, nasipse...
Ödemlerin geç gidiyor dedi dr son gidişimde, karnım şiş hala...
Ameliyat öncesi regl olmuş temizlenmiştim. 12-13 gün gecikti bu ay, sanırım narkozdan.
Leke var arada ama arkası yok...
İyileşme sürecimde arayan soran tüm arkadaşlarıma tekrar çooooook teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız,sayenizde paniklemeden, stres heyecan yapmadan bir ayı atlattım.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara nacizane tavsiyem bir ayı göze alsınlar. 3-5 günde
ayağa kalkılacak bir ameliyat değil bu. Zorluğu ilk 15 gün ama sonrasında da hemen toparlanılmıyor.
Yarın kontrolüm var, büyük ihtmal korseyi çıkaracak, bantları da alacak Can bey. Aranızda korseyi
daha uzun süre takan var mı? Sizce faydası olur mu?
Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar efemmm
Sanirim yurtdisindasin ben de öyleyim. Ben izine gidene kadar burdaki türk marketlerinden karbonat alarak yaptim. Almanyadamisin bilmiyorum ama kaufland da falan da oluyor.
Cnm yaa tşkkr ederim.. Almanyada olsam hiç türkiyeyi beklememkiii.. Valla almanyada herşey var(türk ürünleri) ben fransadayım ...ama burdaki marketleredebsoracağım.. Hiç zannetmiorum ama belki vardır.. Bir soru : karbonat , pastalara katılan toz soda deil dimi??
Canım gelmiş geçmiş olsun umarım sonuç istediğinden de güzel olur kal sağlıcakla😍🙏💃
Ben o karbonati 6 ay boyunca sürekli ictim ama ameliyat icin degil rejim yapiyordum onun icin kullandim. Hem ödem söktürüyor hemde vücudu alkali yapiyor ve ilk zamanlar asiri tuvalete cikariyordu. Uzun süre kullandigim icin simdi ara verdim ama tekrar basliyacagim.
Bir ayım doldu ve 3-5 gündür dikilmeye başladım çok şükür.
Tam doğrulamadan işe gitmek istemediğimden uzatmıştım iznimi, yarın başlayacağım işe, nasipse...
Ödemlerin geç gidiyor dedi dr son gidişimde, karnım şiş hala...
Ameliyat öncesi regl olmuş temizlenmiştim. 12-13 gün gecikti bu ay, sanırım narkozdan.
Leke var arada ama arkası yok...
İyileşme sürecimde arayan soran tüm arkadaşlarıma tekrar çooooook teşekkür ediyorum.
İyi ki varsınız,sayenizde paniklemeden, stres heyecan yapmadan bir ayı atlattım.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara nacizane tavsiyem bir ayı göze alsınlar. 3-5 günde
ayağa kalkılacak bir ameliyat değil bu. Zorluğu ilk 15 gün ama sonrasında da hemen toparlanılmıyor.
Yarın kontrolüm var, büyük ihtmal korseyi çıkaracak, bantları da alacak Can bey. Aranızda korseyi
daha uzun süre takan var mı? Sizce faydası olur mu?
Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar efemmm
oo kimler gelmiş kimlerr :)
hoş geldin tatlım
valla insan melek gibi olunca doğal olarak sevenide çok oluyor
Merhaba bayanlar,
Ben de 28 Nisanda yani tam yedi gün önce karın germe ve göğüs küçültme operasyonu geçirdim. Geçtiğimiz hafta bugün hastanede ağrılar içinde iken şu an gayet dik yürüyüp evde temizliğimi,yemeğimi yapabiliyorum.Üstelik biri 3 biri 1,5 yaşında iki çocukla.İlk 3 gün çok sıkıntılı geçti ve ama şimdi korsenin verdiği rahatsızlık dışında pek bir zorluk çekmiyorum.Tabi geceleri sabit yatmak var bide.Sağa sola dönmek pek mümkün olmuyor.Üstelik geçirdiğim ameliyat en zor ikili ameliyat estetik ameliyatlar içinde.Hem göğüs hem karın ikisi de gitti.Toplam 6 kg yağ alındı.Hala şişliklerim var.Eski kıyafetlerin bazıları oluyor bazıları olmuyor.Yarım saatte bir evde üst değiştiriyorum sevinçten.Eşim sen iyi manken moduna girdin diyor :) Doktorumun söylediğine göre şişlikler 2.haftadan sonra inecek, ve midenin karında kapladığı alan da germeden dolayı daralacağı için yemek olayı biraz daha azalıyor istem dışı zaten yiyemiyorsun :) Ama dikkat etmekte fayda var.2 gün sonra yani 9.günümde işe dönmüş olacağım.Herkes işyerinde yeni halimi görmek için sabırsızlanıyor.Kararsız olan bayanlar korkmayın,çekeceğiniz 3 günlük sıkıntı bütün hayatınızı ve özgüveninizi değiştirecek.Tabi doktor seçiminize dikkat etmelisiniz.Sevgiler...
Merhaba bayanlar,
Ben de 28 Nisanda yani tam yedi gün önce karın germe ve göğüs küçültme operasyonu geçirdim. Geçtiğimiz hafta bugün hastanede ağrılar içinde iken şu an gayet dik yürüyüp evde temizliğimi,yemeğimi yapabiliyorum.Üstelik biri 3 biri 1,5 yaşında iki çocukla.İlk 3 gün çok sıkıntılı geçti ve ama şimdi korsenin verdiği rahatsızlık dışında pek bir zorluk çekmiyorum.Tabi geceleri sabit yatmak var bide.Sağa sola dönmek pek mümkün olmuyor.Üstelik geçirdiğim ameliyat en zor ikili ameliyat estetik ameliyatlar içinde.Hem göğüs hem karın ikisi de gitti.Toplam 6 kg yağ alındı.Hala şişliklerim var.Eski kıyafetlerin bazıları oluyor bazıları olmuyor.Yarım saatte bir evde üst değiştiriyorum sevinçten.Eşim sen iyi manken moduna girdin diyor :) Doktorumun söylediğine göre şişlikler 2.haftadan sonra inecek, ve midenin karında kapladığı alan da germeden dolayı daralacağı için yemek olayı biraz daha azalıyor istem dışı zaten yiyemiyorsun :) Ama dikkat etmekte fayda var.2 gün sonra yani 9.günümde işe dönmüş olacağım.Herkes işyerinde yeni halimi görmek için sabırsızlanıyor.Kararsız olan bayanlar korkmayın,çekeceğiniz 3 günlük sıkıntı bütün hayatınızı ve özgüveninizi değiştirecek.Tabi doktor seçiminize dikkat etmelisiniz.Sevgiler...