• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar bir haftam kaldı karın germe ameliyatıma. Yorumları okuyorum korkuyorum bir ay dik duramamak sancı çekmek ve büyük iz gibi cesaretim kırıldı :( çok mu acı çekiliyor ya ne yapacağımı şaşırdım vazgeçecek gibi oluyorum ne yapmalıyım :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

resminiz varmı... diyet ve sporla toparlanmayacak kadar kötümü karnınız?

Aaaa bende deneyeyim nasil iciliyo peki yemeklerden once mi, gun icerisinde mi??

Hem yemeklerden bi yarım saat falan önce hem ara ara bütün gün ama yemeklerden hemen sonra değil ama tansiyon yüksekse eğer daha da çok yükseltir dikkatli tüketmek gerekir ama benim tansiyonum zaten hep çok düşük olduğu için benimki dengelendi iyi bile geldi ve iştahımı gerçekten azalttı bi deneyin zaten faydası da yan etkisi de kendini çabucak gösterir bana gerçekten iyi geldi inşallah sizin de işinize yarar

Kızlar bir haftam kaldı karın germe ameliyatıma. Yorumları okuyorum korkuyorum bir ay dik duramamak sancı çekmek ve büyük iz gibi cesaretim kırıldı :( çok mu acı çekiliyor ya ne yapacağımı şaşırdım vazgeçecek gibi oluyorum ne yapmalıyım :(

Yok canım madem ki bi karar vermişsin bence yaptır geç sadece 2 gün Allahım ben be yaptım dersin sonra da aynaların karşısından kendini alamazsın iyi ki yaptırmışım der yaralı bereli göbeğine bile hayran hayran bakarsın ama tek dezavantajın şu tatlım havalar ısınıyor minimum 4 hafta sürekli korse takıcaksın bu seni sıcaklardan dolayı biraz zorlamaz mı?

Ne bir ay dik yürümemesi yaaa :) 1 hafta 10 gün.. Valla karın germe hiç acıtmadı.. Ama lipo canını yakıyor evet.. Haa birde bükük gezdiğin için 1 hafta 10 gün berbat sırtın ağrıyor.. Hiiiç kafanı karıştırma.. O kadar kötü birşey olsa bunca insan yaptırıp tavsiye edermi?:) inanılmaz bir özgüven ve mutlu bir yaşam.. Herşeye değer.. Haydi bakalım cesaretini topla sende aramıza taş gibi hatun olarak gel :)))

Yok canım madem ki bi karar vermişsin bence yaptır geç sadece 2 gün Allahım ben be yaptım dersin sonra da aynaların karşısından kendini alamazsın iyi ki yaptırmışım der yaralı bereli göbeğine bile hayran hayran bakarsın ama tek dezavantajın şu tatlım havalar ısınıyor minimum 4 hafta sürekli korse takıcaksın bu seni sıcaklardan dolayı biraz zorlamaz mı?

Hahahaa beni anlatmışsın resmen :))) valla doktorum içime dar pamuk atlet giymemi söyledi.. Ameliyatımın ikinci gününden bu yana korseyi öyle kullanıyorum.. Tahriş kaşıntı terleme falan olmuyor.. Zorlamaz zorlamaz 1 aylıkken bikinisini giyip yüzmeye gidince hiç bir şey zorlamaz :)))
Eşim bugün : aşkım kız gibi oldun tut şu çocukların elinden bekar gibi dolaşma dedi .. Bildiğin iltifat gibi geldi vallahi :)))

Ben geldimmmmmm:16:

hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye :1: seviyorummm hepiniziiii:54:

evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdi:ssz:bende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda :21:gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış:27::24:

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler

oo kimler gelmiş kimlerr :)
hoş geldin tatlım
valla insan melek gibi olunca doğal olarak sevenide çok oluyor :16:

çok acı yok manga
ben olduysam her kez olur diyorum :) benim canım tatlıdır biraz :)

nerede hangi doktora ameliyat olmayı planlıyorsun?

Merhaba bayanlar,

Ben de 28 Nisanda yani tam yedi gün önce karın germe ve göğüs küçültme operasyonu geçirdim. Geçtiğimiz hafta bugün hastanede ağrılar içinde iken şu an gayet dik yürüyüp evde temizliğimi,yemeğimi yapabiliyorum.Üstelik biri 3 biri 1,5 yaşında iki çocukla.İlk 3 gün çok sıkıntılı geçti ve ama şimdi korsenin verdiği rahatsızlık dışında pek bir zorluk çekmiyorum.Tabi geceleri sabit yatmak var bide.Sağa sola dönmek pek mümkün olmuyor.Üstelik geçirdiğim ameliyat en zor ikili ameliyat estetik ameliyatlar içinde.Hem göğüs hem karın ikisi de gitti.Toplam 6 kg yağ alındı.Hala şişliklerim var.Eski kıyafetlerin bazıları oluyor bazıları olmuyor.Yarım saatte bir evde üst değiştiriyorum sevinçten.Eşim sen iyi manken moduna girdin diyor :) Doktorumun söylediğine göre şişlikler 2.haftadan sonra inecek, ve midenin karında kapladığı alan da germeden dolayı daralacağı için yemek olayı biraz daha azalıyor istem dışı zaten yiyemiyorsun :) Ama dikkat etmekte fayda var.2 gün sonra yani 9.günümde işe dönmüş olacağım.Herkes işyerinde yeni halimi görmek için sabırsızlanıyor.Kararsız olan bayanlar korkmayın,çekeceğiniz 3 günlük sıkıntı bütün hayatınızı ve özgüveninizi değiştirecek.Tabi doktor seçiminize dikkat etmelisiniz.Sevgiler...:nazar::nazar::nazar:

Sanirim yurtdisindasin ben de öyleyim. Ben izine gidene kadar burdaki türk marketlerinden karbonat alarak yaptim. Almanyadamisin bilmiyorum ama kaufland da falan da oluyor.

Cnm yaa tşkkr ederim.. Almanyada olsam hiç türkiyeyi beklememkiii.. Valla almanyada herşey var(türk ürünleri) ben fransadayım ...ama burdaki marketleredebsoracağım.. Hiç zannetmiorum ama belki vardır.. Bir soru : karbonat , pastalara katılan toz soda deil dimi??

Kızlar sezeryan doğuma girmişken acaba yağ aldırma işlemi yapılablir mi??

Doktoruna bir sor.. Benim uzaktan bir akrabam yaptırdı öyle, ne yalan söyliyeyim beğenmedim.. Hala göbekli.. Ama onun jinekoloğu yapmış belki o yüzdendir.. En iyisi doktoruna sor.. Bizede haber et :)

Cnm yaa tşkkr ederim.. Almanyada olsam hiç türkiyeyi beklememkiii.. Valla almanyada herşey var(türk ürünleri) ben fransadayım ...ama burdaki marketleredebsoracağım.. Hiç zannetmiorum ama belki vardır.. Bir soru : karbonat , pastalara katılan toz soda deil dimi??

Yok o kabartma tozu, fransada da türk marketlerinde mutlaka vardir. Bence bir bakalim.

Yok o kabartma tozu, fransada da türk marketlerinde mutlaka vardir. Bence bir bakalim.

Hahaha cahillik başa bela :))) kabartma tozunu içecektim iyimi :))) tmm cnm çok tşkkr ederim sorarım olmazsa yaza izin var allah nasip ederse. ( kontrollerimi yaptırayım dimi :p ) o zaman alırım burada bulamazsam

Bir ayım doldu ve 3-5 gündür dikilmeye başladım çok şükür.
Tam doğrulamadan işe gitmek istemediğimden uzatmıştım iznimi, yarın başlayacağım işe, nasipse...
Ödemlerin geç gidiyor dedi dr son gidişimde, karnım şiş hala...
Ameliyat öncesi regl olmuş temizlenmiştim. 12-13 gün gecikti bu ay, sanırım narkozdan.
Leke var arada ama arkası yok...
İyileşme sürecimde arayan soran tüm arkadaşlarıma tekrar çooooook teşekkür ediyorum.:16::16::16::16:
İyi ki varsınız,sayenizde paniklemeden, stres heyecan yapmadan bir ayı atlattım.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara nacizane tavsiyem bir ayı göze alsınlar. 3-5 günde
ayağa kalkılacak bir ameliyat değil bu. Zorluğu ilk 15 gün ama sonrasında da hemen toparlanılmıyor.
Yarın kontrolüm var, büyük ihtmal korseyi çıkaracak, bantları da alacak Can bey. Aranızda korseyi
daha uzun süre takan var mı? Sizce faydası olur mu?
Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar efemmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Biz de seni seviyoruz matruşkaaa:) Herşeyin iyi olmasına,kendini iyi hissetmene çok sevindim. Haydi bakalım şimdi önce işe başlanacak sonra öğle tatilinde yeni bikini modelleri seçilecek:):nazar: Zaten fıstıktın şimdi fımmmfıstık oldun:)

Sanirim yurtdisindasin ben de öyleyim. Ben izine gidene kadar burdaki türk marketlerinden karbonat alarak yaptim. Almanyadamisin bilmiyorum ama kaufland da falan da oluyor.

Hanımlar bildiğiniz bicarbonate de soude yazan karbonat Türkiye'de eczanede satılan:) Yineben doğru bişey aldın sanırım:) Capoeira, koş sabah marketten al bir koca kutu:)

Kızlar hala oğlumun yanındayım,üzerine fena gribim. Çok sık gelip laf atamıyorum. Beni affedin. Allah'tan ameliyat mevsimimiz biraz geçiyor da ortalık süt liman:) Yine de ameliyat olacak arkadaşlar var sanırım bu aralar, lütfen unutmayın hanımlar acıya dayanıklı olmasaydık Allah bize doğum yapma hayata bir canlı getirme lüksünü vermezdi. Sırtınız biraz ağrıdı değil mi kızlar? Iyi de doğurmadan 9 ay boyunca incecik bedeninizin tam ortasında kocaman karnınız ve memelerinizi taşırken hiç mi ağrımadı? Hamileliğin son aylarında yatakta yüz üstü yatabilenimiz oldu mu? Bırakın canım bu acıyacak aman yaman laflarını tabansız erkekler etsin. SİZLER ÇOK GÜÇLÜ VE YÜREKLİ KADINLARSINIZ!!!
Gribim ve çok yoğunum ama ara sıra gaz veren tarafım öne çıkacağım bananeee diye fırlayıveriyor işte:) Seviyorum hepinizi:16:

Canım gelmiş geçmiş olsun umarım sonuç istediğinden de güzel olur kal sağlıcakla😍🙏💃

çok tşkler; sende sağlıcakla kal canım..

Ben o karbonati 6 ay boyunca sürekli ictim ama ameliyat icin degil rejim yapiyordum onun icin kullandim. Hem ödem söktürüyor hemde vücudu alkali yapiyor ve ilk zamanlar asiri tuvalete cikariyordu. Uzun süre kullandigim icin simdi ara verdim ama tekrar basliyacagim.

ya ben bu karbonatlı suyu çok duydum okudum ucuzda maliyeti bende deneyeyimmm ameliyat sonrası ye iç bir araba olacağım valla

Bir ayım doldu ve 3-5 gündür dikilmeye başladım çok şükür.
Tam doğrulamadan işe gitmek istemediğimden uzatmıştım iznimi, yarın başlayacağım işe, nasipse...
Ödemlerin geç gidiyor dedi dr son gidişimde, karnım şiş hala...
Ameliyat öncesi regl olmuş temizlenmiştim. 12-13 gün gecikti bu ay, sanırım narkozdan.
Leke var arada ama arkası yok...
İyileşme sürecimde arayan soran tüm arkadaşlarıma tekrar çooooook teşekkür ediyorum.:16::16::16::16:
İyi ki varsınız,sayenizde paniklemeden, stres heyecan yapmadan bir ayı atlattım.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara nacizane tavsiyem bir ayı göze alsınlar. 3-5 günde
ayağa kalkılacak bir ameliyat değil bu. Zorluğu ilk 15 gün ama sonrasında da hemen toparlanılmıyor.
Yarın kontrolüm var, büyük ihtmal korseyi çıkaracak, bantları da alacak Can bey. Aranızda korseyi
daha uzun süre takan var mı? Sizce faydası olur mu?
Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar efemmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

bende seni seviyorumm güzel kadın biraz nazlı kadınmışsın ama :9:neyse sonunda dik yürümeye başladınn kimse tutamaz artık seniii foto koyacakmısın yoksa nazara gelmiyim diye bizlere göstermiycanmı gelir evine bakarız:)))))) çok öptüm senii yine dikkati bırakma eldenn

manga sakın vazgeçme,ben 10.gün oldu kol germe oldum ilk iki gün üç gün aman allahım modunda oluyorsun ama sonra geçiyor dik yürümek valla ben ilk hafta diktimm benim doktoruma olanların çoğuda zorlanmadı fazla bu kişinin bünyesiylede alakalı sancı çok yok nerede kime oluyorsun doktorun iyi ise korkma canım

oo kimler gelmiş kimlerr :)
hoş geldin tatlım
valla insan melek gibi olunca doğal olarak sevenide çok oluyor :16:

:16::16::16: canımmm benimmm çok sağolll seviyorum senii

Merhaba bayanlar,

Ben de 28 Nisanda yani tam yedi gün önce karın germe ve göğüs küçültme operasyonu geçirdim. Geçtiğimiz hafta bugün hastanede ağrılar içinde iken şu an gayet dik yürüyüp evde temizliğimi,yemeğimi yapabiliyorum.Üstelik biri 3 biri 1,5 yaşında iki çocukla.İlk 3 gün çok sıkıntılı geçti ve ama şimdi korsenin verdiği rahatsızlık dışında pek bir zorluk çekmiyorum.Tabi geceleri sabit yatmak var bide.Sağa sola dönmek pek mümkün olmuyor.Üstelik geçirdiğim ameliyat en zor ikili ameliyat estetik ameliyatlar içinde.Hem göğüs hem karın ikisi de gitti.Toplam 6 kg yağ alındı.Hala şişliklerim var.Eski kıyafetlerin bazıları oluyor bazıları olmuyor.Yarım saatte bir evde üst değiştiriyorum sevinçten.Eşim sen iyi manken moduna girdin diyor :) Doktorumun söylediğine göre şişlikler 2.haftadan sonra inecek, ve midenin karında kapladığı alan da germeden dolayı daralacağı için yemek olayı biraz daha azalıyor istem dışı zaten yiyemiyorsun :) Ama dikkat etmekte fayda var.2 gün sonra yani 9.günümde işe dönmüş olacağım.Herkes işyerinde yeni halimi görmek için sabırsızlanıyor.Kararsız olan bayanlar korkmayın,çekeceğiniz 3 günlük sıkıntı bütün hayatınızı ve özgüveninizi değiştirecek.Tabi doktor seçiminize dikkat etmelisiniz.Sevgiler...:nazar::nazar::nazar:

Geçmişler olsun,ne güzel hemcinslerim mutlu sonuçları alınca inanın kendi ameliayat sonucummuş gibi mutlu oluyorum,erken dönemde eski kıyafetlere girebilmeniz de süper

oralardan yetişiyorsun hemide hasta hasta helal sana:42:

ne zaman dönüş bizleri unutma sensiz olmaz :16:çok öptümmm

maalesef aynı şey değil.... eczaneden almalısınız

Merhaba bayanlar,

9. gün işe başlamak mı?????

inanılmaz birşey....

okuduğum en hızlı işe dönüş mesajı buydu...

Back