• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :(( 1 ay önce karın germe ameliyatı oldum dikiş yerimin üzerinde bazı yerlerinde katlantılar var neyin nesi anlamadım normal bir durummudur sonra açılıyorlarmı deri içe geçmiş gibi :(dikiş çizgisi normal ince bir çizgi ama üzerindeki katlantılar :( birde dikiş izi tam iç çamaşırın altınada denk gelmiyor sizdede aynı durum söz konusumu ? dikiş izi ne kadar silikleşiyor silikleşmezse gözükecek cevap verirseniz çok memnun olurum

canım, doktorun kimdi? katlantı olayını hiç duymamıştım ben... garip geldi...

doktorunuz bu forumdakilerin eferansını almış bir doktorsa korkmayın değilse doktorunuzla bir görüşüp sorunu halledin bence... en azında daha taze iken birşeyler yapılabilir belki...

dikiş izi bazılarında çok silikleşiyor bazılarında hafiften kalıyor.... cilt tipinize bağlı yani...

karın derisinin genişliğinie göre toplanması gerekir eğer formunu kaybetmiş bir deri ise toplarlarken tabiki biraz büzdürmeler veya dikiş tekniğine bağlı kat görüntüleri olabilir ama en güzel mucizelerden bir tanesi insanın kendi kendini onaraması olduğu için o deri katları zaman içerinde tekrar geişleyecek ve belli olmaz hal alacaktır . hee diyelimki olmadı da senin gözüne hoş olmayan bir görüntü kaldı çok küçük ve basit bir operasyonla düzeltile biliyor butip durumlar şu anda tek dikkat edilmesi gerek dikişlerin açılmaması ve deri nekrozudur sevgiler

Frogolacim göbek deliği ve şekil bozuklugu var canım bi de dikiş izi baya baya yukarıda. şansıma tüküriyim ben

fragolanın ameliyat sonucu muhteşemdi... dediğiniz şekilde hiçbir sorunu yoktu ve göbek deliği de çok güzel yapılmıştı...

dikiş kısmıda çamaşır içinde kalacak şekilde aşağıdaydı...

marım dediğiniz gibi sorunlu bir işlem yapılmamıştır...

fragola eminim size yardımcı olacaktır...

merhaba kızlar albüme fotoğraf ekledim herkese açık yaptım dikişime bakıp yorum yapabilirmisiniz dikişimin üzerindeki katlantılar normalmi sizce ? birde biraz yukarıda oluşu yorumlarınızı bekliyorum :( yaza az kaldı ne zaman iyileşir

merhaba kızlar albüme fotoğraf ekledim herkese açık yaptım dikişime bakıp yorum yapabilirmisiniz dikişimin üzerindeki katlantılar normalmi sizce ? birde biraz yukarıda oluşu yorumlarınızı bekliyorum :( yaza az kaldı ne zaman iyileşir

Canım dikiş izin sanırım zamanla aşağı inecektir, benimki epey bir aşağıdaydı o yüzden bir sorun yaşamadım 3 ay oldu daha da aşağıya indi. Kalıntı dediğin dikişlerdeki bombelermi mercimek büyüklüğünde kabarıklarsa bende de olsu zamanla azalıyor, kafana takma mutlaka düzelecektir. Dikiş izini gördüm çok güzel ince 3 ay sonunda epey bir silikleşiyor merak etme tatlım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım sen epey çabuk toparlanmışsın ama yinede bence ağır işlere kalkışma canım sonradan sorun yaşamamak için yinede kendine dikkat et. Seninde dediğin gibi 2 büyük ameliyat oldun 2 ay hareketlerine dikkat edersen hem sonuç daha iyi olur hem sorun yaşamazsın. İnşallah bundan sonraki süreçtede herşey mükemmel olur :)

Su odem cok kotu :( ameliyata girdiginden daha agir tartmis tarti :o normal mi sizce? Bir de Doktorunun verdigi cayi en az 4 fincan iciyor ama odemleri cok azalmadi sanki, ne diyorsunuz sizde ne zaman inmeye basladi acaba :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım dikiş izin sanırım zamanla aşağı inecektir, benimki epey bir aşağıdaydı o yüzden bir sorun yaşamadım 3 ay oldu daha da aşağıya indi. Kalıntı dediğin dikişlerdeki bombelermi mercimek büyüklüğünde kabarıklarsa bende de olsu zamanla azalıyor, kafana takma mutlaka düzelecektir. Dikiş izini gördüm çok güzel ince 3 ay sonunda epey bir silikleşiyor merak etme tatlım.

çok teşekkür ederim tatlım dikiş yerimin tam ortasına denk gelen yerde yara üzerinde deri içe geçmiş gidermi gerçekten o açılacakmıdır :( umarım dediğin gibi deri kendini onarır ve silikleşir canım

50,2 kiloyla sizleri selamliyorum :) 54le girmistim ameliyata. 5 senedir giymedigim giyemedigim dar kazagimi giyip incecik gorunmemin hakli sevincini yasamaktayim, sevincimi paylasmak istedim hepicinizi operimm :)

Tebrik ederim canım sana kocaman bir maşallah :nazar:, inşallah daha da güzel sonuçlara :16:

çok teşekkür ederim tatlım dikiş yerimin tam ortasına denk gelen yerde yara üzerinde deri içe geçmiş gidermi gerçekten o açılacakmıdır :( umarım dediğin gibi deri kendini onarır ve silikleşir canım

Beni karınım derimle alakalı olarak tam gerilemediğinden eski göbek deliğim de duruyor o bile silikleştii doktor iz kalmaz dedi. İstersen arkadaşlık gönder resimlerime bakabilirsin.

harika olmuşsun canım fıstık gibi dikiş izinde gözükmüyor içime su serptin teşekkür ederim

İlk albümlerede baktıysan farkı anlayacaksındır hatta 1 hafta sonra 3 ayım dolacak şuan çok daha iyi durumda dikişler. Senin dikişlerinide inceledim gayet güzel hiç merak etme gün geçtikçe daha da iyi olacaktır.:40:

Su odem cok kotu :( ameliyata girdiginden daha agir tartmis tarti :o normal mi sizce? Bir de Doktorunun verdigi cayi en az 4 fincan iciyor ama odemleri cok azalmadi sanki, ne diyorsunuz sizde ne zaman inmeye basladi acaba :(

Çok normal canım, ilk haftalarda bende davul gibi oluyordum. 2 aydan sonra epey bir azalıyor ödem. :40:

Germeecim senin hematomda renk değişikliği varmıydi canım yani kan toplanmis gibi duruyo muydu bende renk değişikligi yok sadece şiş

Germeecim senin hematomda renk değişikliği varmıydi canım yani kan toplanmis gibi duruyo muydu bende renk değişikligi yok sadece şiş

renk değişikliği yoktu canım ama onu enjektörle çektirmelisin vücut onu zamanla atıyor ama uzun sürüyor ve deri yapışmadığı için iyileşme gecikiyor o yüzden benim doktorum şiştikçe bitirdi en son btince oraya bir tane kortizon vurdu. doktorunla konuşmalısın boş verilecek bir durum değil canım

Tatlım ben boşvermiyorum da doktorumu gormem ne mümkün randevulasiyoruz gidiyorum yok kaçtır böyle yapıyor uyuz etti beni şimdi arasam desem kontrole gelicem böyle böyle desem ki olayı biliyo hiç üstüne düşmüyo bana şu gün gel diçek gitcem doktor yok aman öyle ışte canım, Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Tatlım ben boşvermiyorum da doktorumu gormem ne mümkün randevulasiyoruz gidiyorum yok kaçtır böyle yapıyor uyuz etti beni şimdi arasam desem kontrole gelicem böyle böyle desem ki olayı biliyo hiç üstüne düşmüyo bana şu gün gel diçek gitcem doktor yok aman öyle ışte canım, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Canım çok çok üzüldüm.keşke 6ayı bekleyip iyi bir doktora gitseydin.çok erken safhada büyük bir revizyon yaptı sana ama üzülme iyileşme sürecini inşallah atlattıktan sonra hemen değil ama sonra belki küçük revizyonlar la istediğin gibi olur.ben doktorumun adını verim başar kaya ufuk üniversitesinde hiç bi sorun yaşamadım çok yetenekli bi doktor bi görünüp fikir alabilirsin.canıni sıkma tatlım

Beni karınım derimle alakalı olarak tam gerilemediğinden eski göbek deliğim de duruyor o bile silikleştii doktor iz kalmaz dedi. İstersen arkadaşlık gönder resimlerime bakabilirsin.

Merhaba, izin daha kolay gecmesi icin krem vs. Ne kullandiniz acaba? Bir de ne kadar sure sonra yikaniliyor, Allahtan hava serin de su ara, korseyle duruluyor vala yoksa hali vahim :o :( yataktan kalkarken aci oluyormus dikislerinin bazi yerinde, normaldir degil mi? Burasi ve siz olmasaniz kime sorcam bu kadar soruyu :o :)

Mothercim valla bu doktor bana profesör girecek ameliyatına dedi geçenlerde kontore gittiğimde kadın bana diyo ki valla ameliyatını çok güzel yaptılar diyo, bundan anlaşılıyor ki o kadin yapmamış ameliyati karıyi bi görsen burnuyla bulut çiziyor aman ne biliyim canım ya. ben ankaradayim hem maddi hem manevi çöküş yaşadım inan ama helal etmiyorum hakkımi

Back