• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba Ercan beyin başlığında görmüştüm sizi erkek arkadaşınız karın germe olacak sanırım ercan beye izler tenle alakalı iyileşme gösteriyor siğara içmiyorsa daha şanslı umarım çok memnun olacağı ameliyat geçirir

cevabınız için çok teşekkür ederim.. forum sayfalarını okurken en çok sizin yazılarınızı takip ettim ve inanılmaz bir şekilde pozitifsiniz-fan sayfanız olsa ben de üyeniz olrdum o derece :)

sigara içiyor mlesef ve azaltamıyor bile :( beyaz tenli ama işte sigara konusu :( siz de sigara içiyorsunuz diye biliyorum. sizde sorun oldu mu acaba?

tekrar cevabınız için teşekkür ediyorum..

Ben geldimmmmmm:16:

hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye :1: seviyorummm hepiniziiii:54:

evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdi:ssz:bende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda :21:gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış:27::24:

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler

Hooşşş geeeldiiiin:16: Sefalar getirdin. Geldi geçti şükür:) At havanı bacım :49:Yakışır. Iyileş çabuk bak ayran içeceğiz tuz dökmek lazım:15:

Çok dikkat etmedim canım ya :-( biz lobiye girdiğimizde bir beyle konuşuyordu Ercan Bey ama odasından kimse çıkmadı sanırım. Muhtemelen siz çıktınız biz girdik :-( Kısmetse toplandığımızda görüşürüz.

hı hı işte ben çıktım adamla başladı sohbete kıl payı denk gelmemişiz;tabi canım görüşürüz inşallahhh yolumuz Ercan beyde kesişir mutlaka:)))

Kimler gelmiş kimler gelmisssss :54:
İyi olduguna sevindim Jelesec im. Lipo olan yerler benim de cok ağrımıştı. Ercan beyin sürprizlere bayıldım. Bizim çıtaları yükseltti. Ben d sürpriz istiyorum :34:

canım ne olur bi buluşma yaptığımızda senin kızlar ve frogunun yavruları gelsinnn ben onları yiyeyimmm:56: facede resimlerine bakarken içim gediyor ne tatlılar ne güzel çocuklar alllahım hepsini esirgesin kötülüklerden....

bir hafta bitti anca kendime geldimm bacım kol beni zorladı açıkcası mini olduğu halde lipo olan yerler ağrıdı ehh bide kullanmak yasak olunca :ssz: tuz dökme işi bende artık toplantılarda :1: ha vallahi iste sürpriz ameliyatın yanına sokuştur 2.3.bişey:)))çok öptümm

Oyyy oyyy iyi olmana çok sevindim canım benim, Ercancığımın sürprizide harikaymış. Sonucu hemen görüyormusun yoksa şişmi kolların. Ne güzel artık tuzluksuz yaşayacaksın :46:

cevabınız için çok teşekkür ederim.. forum sayfalarını okurken en çok sizin yazılarınızı takip ettim ve inanılmaz bir şekilde pozitifsiniz-fan sayfanız olsa ben de üyeniz olrdum o derece :)

sigara içiyor mlesef ve azaltamıyor bile :( beyaz tenli ama işte sigara konusu :( siz de sigara içiyorsunuz diye biliyorum. sizde sorun oldu mu acaba?

tekrar cevabınız için teşekkür ediyorum..

ayyy ne kadar samimi sıcak bir yazı derincimm sağoll:16: bizim burada oluşturduğumuz arkadaş gurubu çok keyifli hepsi özel insanlar bir buluşmaya gelirsen tanışırız:32:

ameliyat tarihi bellimi arkadaşının beyaz tenli ise avantajlı izi beyazlar ama siğararıyı ameliyat sonrası içmememli yada 2.3.en fazla dayanamazsa doktor duymasın tabi:)))) ben siğara içiyorumm buğday tenliyimm sorun yaşamadımm yara acılması falan olmadı izlerimdende memnunumm zamanla daha hafifledi yaz bize gelişmeleri

Hooşşş geeeldiiiin:16: Sefalar getirdin. Geldi geçti şükür:) At havanı bacım :49:Yakışır. Iyileş çabuk bak ayran içeceğiz tuz dökmek lazım:15:

güzel kadın hoşbuldummm:54: çok şükürrrr ilk günler amanda bu son estetik dahanda bişey yaptırmam dedimm amma bir hafta geçince belki seneye burunu eelletirime geçtim:25: ben haziran sonu mayıs başı tuzlukların anasını ağlatırımmm :51: ayrannn bizim kızlardan biri adını yazmayayım facede her cuma işten eve geldiğinde kadehiii elinde hava atıyorrr bizde yapalımm :9:

Herkesi çok öptümmm:54:

pamukçilenkkk senide çok öptümmm sağol desteğinn için

Arkadaslar Jelesec yarim saat once cikti ameliyattan.Durumu iyi.Yanindayim.Merak etmeyin,selami var ;) Inanin ilk once buraya yazmami istedi,kizlar merak eder dedi :)

pozitif enerjin yüreğinin güzelliği desteğin bana verdiğinn moral için sana ne desem ne yazsammm azdır sarı şeker :16:

k.k. sayesinde tanışıp hayatıma senn ve ogltkneninn girmesi beni nasıl mutlu ediyor anlatamam 3.sene olduuu dostluğumuz kemikleştiii :nazar::16:

çok sağol canımm....şu çektiğinnn videoyu Ercan beye izlettimmm adam gülmekten koptuuu :1:demezmiii kendinizi çok kaybettiniz :1:

canım ne olur bi buluşma yaptığımızda senin kızlar ve frogunun yavruları gelsinnn ben onları yiyeyimmm:56: facede resimlerine bakarken içim gediyor ne tatlılar ne güzel çocuklar alllahım hepsini esirgesin kötülüklerden....

bir hafta bitti anca kendime geldimm bacım kol beni zorladı açıkcası mini olduğu halde lipo olan yerler ağrıdı ehh bide kullanmak yasak olunca :ssz: tuz dökme işi bende artık toplantılarda :1: ha vallahi iste sürpriz ameliyatın yanına sokuştur 2.3.bişey:)))çok öptümm

Ahh canım cok tesekkur ederim, Allah hepimizin yavrularını korusun. Son olaylardan sonra iyice paranoyaklastim:52: daha ne fotolar var ama koymuyorum. Bebelerim nazara gelirler :nazar: sürpriz için Ercan beyi zorlayacağım zamanı geldiginde :34:

Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı koyabildim 😍😍😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de görmek istiyorum doktorun ufuk bilkaydı dimi araştırma safhasında içime sinen doktorlardandı ama ben ankara dışında olmaya cesaret edemedim.arkadaşlık yolladım canım eklersen sevinirim.

ben de görmek istiyorum doktorun ufuk bilkaydı dimi araştırma safhasında içime sinen doktorlardandı ama ben ankara dışında olmaya cesaret edemedim.arkadaşlık yolladım canım eklersen sevinirim.

Canım ekledim ben seni😘

Ben geldimmmmmm:16:

hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye :1: seviyorummm hepiniziiii:54:

evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdi:ssz:bende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda :21:gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış:27::24:

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler

Canım gelmiş geçmiş olsun umarım sonuç istediğinden de güzel olur kal sağlıcakla😍🙏💃

Kızlar bu İngiliz karbonatını 2 litre suya 1 tatlı kaşığı koyarak hazırladığım alkali suyu bir kaç gündür içiyorum yaklaşık 1 kilo az çıkıyorum tartıda ameliyat sonrası doku onarımını hızlandırıyor ve ödem söktürüyor diye okumuştum evde de vardı bi deneyim dedim işe yaradı mı ne😍sizlerden deneyen olmuş muydu?

Kızlar bu İngiliz karbonatını 2 litre suya 1 tatlı kaşığı koyarak hazırladığım alkali suyu bir kaç gündür içiyorum yaklaşık 1 kilo az çıkıyorum tartıda ameliyat sonrası doku onarımını hızlandırıyor ve ödem söktürüyor diye okumuştum evde de vardı bi deneyim dedim işe yaradı mı ne😍sizlerden deneyen olmuş muydu?

Ben o karbonati 6 ay boyunca sürekli ictim ama ameliyat icin degil rejim yapiyordum onun icin kullandim. Hem ödem söktürüyor hemde vücudu alkali yapiyor ve ilk zamanlar asiri tuvalete cikariyordu. Uzun süre kullandigim icin simdi ara verdim ama tekrar basliyacagim.

:24:
Ben o karbonati 6 ay boyunca sürekli ictim ama ameliyat icin degil rejim yapiyordum onun icin kullandim. Hem ödem söktürüyor hemde vücudu alkali yapiyor ve ilk zamanlar asiri tuvalete cikariyordu. Uzun süre kullandigim icin simdi ara verdim ama tekrar basliyacagim.

Nasıl bir şey o:53:

Eczanelerde satiliyor ingiliz karbonati 2 lt suya 1 yemek kasigi koyup eritip iciyorsunuz.

Ben 1 tatlı kaşığı koyuyordum 1 yemek kaşığı koyayım bir de senin yaptığın gibi ölçüde kararsızdım zaten bir de cidden iştahımı azalttı😍💃💃💃

Bir ayım doldu ve 3-5 gündür dikilmeye başladım çok şükür.
Tam doğrulamadan işe gitmek istemediğimden uzatmıştım iznimi, yarın başlayacağım işe, nasipse...
Ödemlerin geç gidiyor dedi dr son gidişimde, karnım şiş hala...
Ameliyat öncesi regl olmuş temizlenmiştim. 12-13 gün gecikti bu ay, sanırım narkozdan.
Leke var arada ama arkası yok...
İyileşme sürecimde arayan soran tüm arkadaşlarıma tekrar çooooook teşekkür ediyorum.:16::16::16::16:
İyi ki varsınız,sayenizde paniklemeden, stres heyecan yapmadan bir ayı atlattım.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara nacizane tavsiyem bir ayı göze alsınlar. 3-5 günde
ayağa kalkılacak bir ameliyat değil bu. Zorluğu ilk 15 gün ama sonrasında da hemen toparlanılmıyor.
Yarın kontrolüm var, büyük ihtmal korseyi çıkaracak, bantları da alacak Can bey. Aranızda korseyi
daha uzun süre takan var mı? Sizce faydası olur mu?
Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar efemmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Bir ayım doldu ve 3-5 gündür dikilmeye başladım çok şükür.
Tam doğrulamadan işe gitmek istemediğimden uzatmıştım iznimi, yarın başlayacağım işe, nasipse...
Ödemlerin geç gidiyor dedi dr son gidişimde, karnım şiş hala...
Ameliyat öncesi regl olmuş temizlenmiştim. 12-13 gün gecikti bu ay, sanırım narkozdan.
Leke var arada ama arkası yok...
İyileşme sürecimde arayan soran tüm arkadaşlarıma tekrar çooooook teşekkür ediyorum.:16::16::16::16:
İyi ki varsınız,sayenizde paniklemeden, stres heyecan yapmadan bir ayı atlattım.
Yeni ameliyat olacak arkadaşlara nacizane tavsiyem bir ayı göze alsınlar. 3-5 günde
ayağa kalkılacak bir ameliyat değil bu. Zorluğu ilk 15 gün ama sonrasında da hemen toparlanılmıyor.
Yarın kontrolüm var, büyük ihtmal korseyi çıkaracak, bantları da alacak Can bey. Aranızda korseyi
daha uzun süre takan var mı? Sizce faydası olur mu?
Sizleri seviyorum, sevgiler selamlar efemmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Ödem varsa çıkartmaz herhalde.. Ben bugün iki aylığım dr um korse için erken olduğınu söyledi :/ çıkartınca ödem topluyorum yaaa :( .. Fotolarını bekliyoruzzz :) olduda bittiii işteeee geçmiş olsun :)

Ben 1 tatlı kaşığı koyuyordum 1 yemek kaşığı koyayım bir de senin yaptığın gibi ölçüde kararsızdım zaten bir de cidden iştahımı azalttı😍💃💃💃

Aaaa bende deneyeyim nasil iciliyo peki yemeklerden once mi, gun icerisinde mi??

Kızlar bir haftam kaldı karın germe ameliyatıma. Yorumları okuyorum korkuyorum bir ay dik duramamak sancı çekmek ve büyük iz gibi cesaretim kırıldı :( çok mu acı çekiliyor ya ne yapacağımı şaşırdım vazgeçecek gibi oluyorum ne yapmalıyım :(

Back