Hastahanedeyim damar yolum acildi bekliyorum. Umarim hersey sorunsuz gecer. Hepinize teşekkür ediyorum
Hastahanedeyim damar yolum acildi bekliyorum. Umarim hersey sorunsuz gecer. Hepinize teşekkür ediyorum
Yineben her şey yolundadir umarım, guzel haberlerini bekliyoruz. Bir kac gün ağrın olabilir, 3 hafta sonra sahane memislerle evine döneceğini duşunHastahanedeyim damar yolum acildi bekliyorum. Umarim hersey sorunsuz gecer. Hepinize teşekkür ediyorum
Yeditepe'de olacağım perşembe günü
Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))
İzmitte lazer lipolşz yapıldığını duymamıştım açıkcası çokta sorup bilgi alamıyorum sebebi izmitte tanınmış bi esnafız kaçak göcek öğrenip yaptırcam mahalle baskısına hiç gerek yok:) risusla bi bağlantıya geçebilsenntonguç beyin yaptığı op.görmem ve cesaret almam açısından harika olcak.. çok ciddi kilo aldım 40 kiloya yakın yarısından fazlasını dukanla verdim(nir kısmını aldım) şimdi kalan bi 10 kilom olmuş oldu onlarıda diyetisyen gözetimibde vermeye basladım ... izmitte bu işi halketmem kimsecikler görmeden evime dönmem lazım :)
Hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama grip olunca bile aynı his oluyor zaten bende aklıma hep aynı söz geliyor"hastalık da bir nefer görevini yapar,çeker gider"bu ağrılar olmasa nası kıymeti bilinir?korunmaya,tekrar eskiye dönmemek için çaba gösterilir?diyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum ha bir de internetten sürekli şu güne kadar gitmek isteyip de giyemediğim kıyafetlere bakıyorum😍😍😍
Merhabalar,bugün foruma göz atabildim,herkes beni unutmuş galibaArkadaş listem bile boşalmış görünüyor oysa az da olsa arkadaşlarım vardı. Ancak yazabiliyorum,tam net göremiyorum.10 gün falan oldu ameliyat olalı, şunu farkettim ki doktorlar ameliyat öncesi doğru söylemiyormuş (
Az once gobek deligi ilacimi suruyordum da, felaket sis ya koca gobek gibiyim. 3 ayda mi iniyodu? :)
hatta doktor ameliyat etmemiş beni yada başkasının yağlarını eklemişde yazabilirsin :)))
Tesekkur ederim jelesec yardimci oldugun icin bende arayis icindeyim aslinda 3 sehirdede ameliyat olabilirim izmir. Ankara ve istanbul ama doktor konusunda karar veremedim bu ankarada oturuyorum ailemde izmirde ordada olabilirim acikcasi cok kararsizim col doktor var ama hangisi profesyonel bilmiyorum
wuuuuuu helal olsun belli facede gezmeyi biliyonnnn sendeyim boşver gergini
Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa
Kızlar buluşma çok keyifli idi saat 10.30.da başlanan kahvaltı 15.30 geliyordu bittiiyi kovulmadık mekandan
resimler çakildi bol bol herkesten onay çıkarsa albüme paylaşır birisi sonra sileriz facede yayınladım
Günün sürprizi gerginin gelmesi idi çok sevindimherkesin çok iyi elektürüğü vardı eğelence ayranlı eğlence için sözler alındı
herkese teşekkürler
kızlar bişey sorcam ama açıkça soramıcam siz anlarsınız ; Aml. Ne kadar sonra eşinizle normale döndünüz
SELAM ARKADAŞLAR BEN 12Martta karın germe lipo oldum izmirde cemil tugaya ameliyatım mükemmel geçti izmirden herkese tavsiye ederim sormak istediğiniz bişey olursa cewaplayabilirim,,,
Kim kimlerle bulusmuscok imrendim azicikta kiskandim 😭
Kıskandım çok
Tamamdir mammaziacim bekliyorum, biran evvel kullanmaya başlayıp kurtulmam lazım bunlardan:))
Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))
kişiye göre değişiyor tatlım.3 ay diye şartlandırma sakın kendini:)
aa ödemlerim gitmiş falan gibi bişiyler söyle aynaya her baktığında ve bunu söylerken kendinide inandır(mamazia tarafından önerilmiş ve tarafımdan denenmiştir )
banamıydı bu taş
şanslısın tatlım bu ara 3 şehirdede ameliyat olanlar var
istanbulu düşünüyorsan doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
nerede olursan ol tek başına sakın kalkışma bu işlere
ameliyatta mutlaka yanında birileri olsun
amlytımın üzerinden 3 ay 3 hafta geçti
nihayet geçtiğimiz cumartesi kızlarla buluşma arası :) kontrole gidebildim(jelesec ve ysm ile birlikte gittik)
dr baktı muayene etti
her şey yolunda şimdilik bir sorun bir problem yok
bundan sonrada olmaz inşaallah
hala birazcık ödem varmış,dahada düz olacakmış göbeğim :)
slikon bantları bıraktık(zaten düzenli kullanmamıştım:)) 2 yeni krem verdi dr
bulunduğum yerdeki eczanede yokmuş depolarda da yokmuş getirtecekler de bende kullanacağım :)
spora devam karın egzersizleri yapılabilir
kilo almak yok (bunu hepimiz biliyoruz artık)
bu arada fotoğraflarım çekildi.dr dan isteyeceğim maille gönderecek bende burada paylaşacağım :)
öyle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?