Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

:2:
Arkadaşlar yarin 12- 12:30 gibi ameliyata giricem. Inşallah herşey yolun da gider bana bol bol dua edin :) ameliyattan korkmuyorum ama sigara olayi canımı sıktı :) birde narkoz işini halletsem bu iş tamamdir.

Cnm allah yardımcın olsun.. Şimdiden geçmiş olsun.. Doktorum 10 gün önce bıraktırmıştı sigarayı bana.. Ön görüşmede yani amlyttan bir gün önce bayaa veryansın ettim adama :) ama amlyttn uyanınca keşke daha önce bırakıp balgam söktürücü kullansaymışım dedim.. Neyse artık yapacak birşey yok biraz canın yanar ama hiçbiriside kaldıralamayacak acılar deil.. 1 hafta 10 gün sonra herşeyi unutacaksın :)))

inşallah canım
güzel haberlerini bekliyoruz
Merhabalar,bugün foruma göz atabildim,herkes beni unutmuş galiba Arkadaş listem bile boşalmış görünüyor oysa az da olsa arkadaşlarım vardı. Ancak yazabiliyorum,tam net göremiyorum.10 gün falan oldu ameliyat olalı, şunu farkettim ki doktorlar ameliyat öncesi doğru söylemiyormuş (

Tatlım çoğumuz arkadaş listemizi kaybettik. Site kendini yenilerken hem mesaj kotalarımızı hem listelerimizi kaybettik. Çoğu geri geldi. Sistemden çıkıp geri gelince sorun biraz çözülür merak etme:)
Ameliyatın bitmiş ama sorun mu yaşadın anlayamadım. Aslında doktorun açıkça herşeyi anlatmalıydı geçmiş olsun

Kıskandım çok

Kuzum kıskanma. Sen gel yine toplaşırız:)

merhaba arkadaşım, pazartesi memorialda mı olacaksın ameliyatını? karın germe mi yalnız senin?

Arkadaşlar yarin 12- 12:30 gibi ameliyata giricem. Inşallah herşey yolun da gider bana bol bol dua edin :) ameliyattan korkmuyorum ama sigara olayi canımı sıktı :) birde narkoz işini halletsem bu iş tamamdir.

Canımm hadi hayırlısı umarım her şey gönlünce olur☺️😍😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim Inşallah sorunsuz anlatırim.

Seni çok iyi anlarım anılarım henüz çok taze geçen Çarşamba günü ameliyatımı oldum ben de bir yandan inşallah sorunsuz atlatırım diyordum bir yandan herkes yaptırmış hemen hemen hepsi çok mutlu ben de Allah'ın izniyle öyle olucam demiştim senin de çok iyi olucak canım inşallah ama hastanede gözünü dört aç olur mu anestezi mide bulantısı yapar mesela ama hemşirelerden sürekli bulantı kesici iste ağrı kesici iste nasılsa zamanı gelmişse yaparlar deme hiç belli olmuyor sağları solları her şey gönlünce olsun arkadaşım sağlıkla kal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar sizlerle tanışmak gerçekten çok hoştu... Jelesec canım çok teşekkür organizasyon için bu arada ekmek için ayrıca şükraann
Begonyacım umararım eşinden haberler iyidir. Gergincim gelerek çok güzel bir sürpriz yaptın hepimize
Hepinize sonsuz sevgiler sonsuz güzellikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…