• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Fragolacımm yok tatlım haklısın tırsaklıkla falan ilgisi yok inan ben de aynı senin gibiydim daha önce yazdım sanırım ama tekrarlıyorum ... ben de uzun
süre bakamdım hatta her seferinde hazır değilim henüz diyordum ... inan bu duyguların geçecek ve bakmaya başlıyacaksın sende... Aceleye gerek yokki..

Cok cok sagol massalcimm ne zaman bakabilmistin sen?

Aynaya bakamıyorum ki korkumdan gün boyu korseyi cıkarmıyorum, bi göbek deliğime krem sürmek için açıyorum sürüp hemen geri kapatıyorum :( zaten dikişleri gördükçe fena oluyorm tansiyonum düşecek yine diye ödüm kopuyo ben de çok tırsak çıktım yaa :)

o memişlerle korkuyorsan sen
ben öleyim :43:

Oyyy maşallah canım ya ne güzel haberler bunlar :) kremleri göbek deliği için mi verdi?

Gergincigimm masallahin var senin, aman nazar değmesin :nazar: idolümüz oldun vallahi, karın kasların sahanee! Darısı basımıza :21: dikiş izleri için mı krem verdi ?

sağolun kızlar sizlerin karnı daha güzel olacak tek dikkat etmeniz gereken kilo almamak hatta vermek ;)
1 tanesi göbek deliği için(benimkinin içi çok kırmızı)diğeride izler için...

Teşekkürler arkadaşım,her şey yolunda sanırım,zaman isteyen bir durum ve benim gibi hiperaktif birine göre değilmiş :( Evden çıkamamak,hareketsizlik çok kötü.Bu surat şu anda çok çirkin bence:( Daha fenası da görmekte zorlanıyorum,gözlerim acıyor,o yüzden de bilgisayara da fazla bakamıyorum.Allah sabır versin bana ve benim gibilere...

kesinlikle çok sabır gerektiriyor
benim bulunduğum yerde fıtık amlytı oldum bilindiği için dışarı çıkamadım hiç resmen ev hapsindeydim.düşünsene eğik yürüyorsun ama fıtık amlytı olmuşsun :)
görmekte zorlanmanı anlıyorum
benim 2.sezeryanımda olmuştu
sezeryan sonrası bir kaç ssaat gözlerim görmemişti
bebeğini getirdik dediklerinde çok ağlamıştım ben bebeğimi göremiyorum diye...
ama bir kaç saat d-sonra geçti
ve dr lar da hiç bir açıklama yapamadılar bu duruma
sana bir açıklama yaptılarmı bu konuda?

Son düzenleme:
Gergincim iyi olmana çok sevindim tatlım hala ödem olması seni sevindirmistir daha da düz bi karnın olacak zaten fistiksin temelli fistik olucaksin sıfır beden harika bisiy.
son durumum iyi çok şükür boğazlarim geçti sanırım iki üç tane soğuk algınlığı ilacı vardı onları aldim iyiyim yani inşallah su ameliyatım da düzgün olursa çok daha iyi olucam hepinizden dua bekliyorum kızlar

sağol tatlım evet valla sevindirdi :)))

inşallah her şey gönlünce olur melosb
dualardasın :16:

Teşekkürler gerginciğim dipçik gibiyim darısı yeni operasyon geçiren,geçirecek olan arkadaşlarımın başına☺️ canım çok fazla olmamakla birlikte ödemim var sende de olduysa bir şey yapmış mıydın ödem için yoksa su içtikçe kendiliğinden gidiyor mu

maşaallah arkadaşım :nazar:
ödemin krali oldu bende :1:
ödem çayı vs de vermedi doktorum
bol su içmen gerekiyormuş birde 10.günden itibaren ufak ufak yürüyüş :)
geçer onlar takma kafana sadece yediklerine biraz dikkat et

Ben daha bu forumda cok yeniyim o yuzden bazi seylere cok gec kalmisim ama en kisa zamanda arayu kapaticagima eminim bide ilk defa internetin varligina seviniyorum umarim birdahaki bulusmaya bende yenilenmis olarak katilirim sevgilerle ♡

inşallah canım..

Ameliyatta yanimda nisanlim olucak ama bilirsiniz erkekler pek sicak bakmadiklari icin ya bisey olursa ya narkozdan olursen falan diyip korkutuyo beni klasik erkek iste izmirde bitane doktordan randevu aldim burdan bir arkadas onerdi saolsun bakalim gorusmeye gidicem insallah tatmin eder beni

bence yanında hemcinsin olmalı :)
sen karın germe ameliyatı mı olacaktın lipo mu?
bende hatlar karıştı yine :1:

Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))

Yineben bak herşey sorunsuz bitti. Şimdi keyifle bir kaç gün dinlen sonra da bol bol gez:) Geçmiş oldu bile:)

kişiye göre değişiyor tatlım.3 ay diye şartlandırma sakın kendini:)
aa ödemlerim gitmiş falan gibi bişiyler söyle aynaya her baktığında ve bunu söylerken kendinide inandır :1:(mamazia tarafından önerilmiş ve tarafımdan denenmiştir:ssz:)

banamıydı bu taş :19::37:

şanslısın tatlım bu ara 3 şehirdede ameliyat olanlar var
istanbulu düşünüyorsan doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
nerede olursan ol tek başına sakın kalkışma bu işlere
ameliyatta mutlaka yanında birileri olsun

Canım ödem konusunda ve diğer iyileşme olumlamalarında seni mutlu ettiyse önerilerim ne mutlu bana:) Acaba hep birlikte bir ortak metin oluştursak da tüm iyileşme sürecindekiler ödemlere, dikişlere standart şekilde mi kafa tutsa diye geçirdim içimden:)
Ysmn ile şifreli konuşmadık kız:) bitkisel bir takviye ile ilgili fikir yürütmüştüm, adını verdim araştırması için:) sonucu işimize yarayacak birşey olursa durmam buradan herkese anons ederim:) bu hafta kendi üzerimde denemeye başlıyorum:)

Teşekkürler arkadaşım,her şey yolunda sanırım,zaman isteyen bir durum ve benim gibi hiperaktif birine göre değilmiş :( Evden çıkamamak,hareketsizlik çok kötü.Bu surat şu anda çok çirkin bence:( Daha fenası da görmekte zorlanıyorum,gözlerim acıyor,o yüzden de bilgisayara da fazla bakamıyorum.Allah sabır versin bana ve benim gibilere...

Canım geçmiş olsun. Kısa sürede tüm aktivitelerine kavuşursun inşallah:)

çok güzeldi ebrumina
keşke senide tanıyabilseydik:)

Ben daha bu forumda cok yeniyim o yuzden bazi seylere cok gec kalmisim ama en kisa zamanda arayu kapaticagima eminim bide ilk defa internetin varligina seviniyorum umarim birdahaki bulusmaya bende yenilenmis olarak katilirim sevgilerle ♡

Hiçbir zaman geç değil ebrumina:) ilk buluşmada aramızda görmek isterim seni de:)

Evettttt kızlar benim minik dokunuş 16.sında :ssz: heyecan var mı yokkk son gece olur kesin :ssz: şimdi bana da dua edin sorun çıkmasın

Çılgın kadın, tüm güzel duygularımız, dualarımız seninle. Ama fazla güzel oluyorsun bozuluyorum bak:)

sağol tatlım evet valla sevindirdi :)))

inşallah her şey gönlünce olur melosb
dualardasın :16:

maşaallah arkadaşım :nazar:
ödemin krali oldu bende :1:
ödem çayı vs de vermedi doktorum
bol su içmen gerekiyormuş birde 10.günden itibaren ufak ufak yürüyüş :)
geçer onlar takma kafana sadece yediklerine biraz dikkat et

inşallah canım..

bence yanında hemcinsin olmalı :)
sen karın germe ameliyatı mı olacaktın lipo mu?
bende hatlar karıştı yine :1:

karın germe ameliyatı olucam :( yanımda bayanmı olsun dıyosun :( pfff birde şimdi o sorunla uğraş :(:(:(:(:(:(

Yineben bak herşey sorunsuz bitti. Şimdi keyifle bir kaç gün dinlen sonra da bol bol gez:) Geçmiş oldu bile:)

Canım ödem konusunda ve diğer iyileşme olumlamalarında seni mutlu ettiyse önerilerim ne mutlu bana:) Acaba hep birlikte bir ortak metin oluştursak da tüm iyileşme sürecindekiler ödemlere, dikişlere standart şekilde mi kafa tutsa diye geçirdim içimden:)
Ysmn ile şifreli konuşmadık kız:) bitkisel bir takviye ile ilgili fikir yürütmüştüm, adını verdim araştırması için:) sonucu işimize yarayacak birşey olursa durmam buradan herkese anons ederim:) bu hafta kendi üzerimde denemeye başlıyorum:)

Canım geçmiş olsun. Kısa sürede tüm aktivitelerine kavuşursun inşallah:)

Hiçbir zaman geç değil ebrumina:) ilk buluşmada aramızda görmek isterim seni de:)

Çılgın kadın, tüm güzel duygularımız, dualarımız seninle. Ama fazla güzel oluyorsun bozuluyorum bak:)

inşallah canım bende elimden geldiğince faal olmaya çalışıyorum burda çünkü birbirlerini görmeden bukadar samimi ve önyargısız bir topluluk çok nadir rastlıyoruz :( inşallah ilk buluşmanızda bende katılırım hepinizlede tanışmış olurum..

Evettttt kızlar benim minik dokunuş 16.sında :ssz: heyecan var mı yokkk son gece olur kesin :ssz: şimdi bana da dua edin sorun çıkmasın

hadi hayırlı olsun
istediğin bir dokunuş sonucu olur inşaalah :)

Ankaralılar benim bir fikrim var istanbuldakileride ilgilendirir :32:
Bence orta nokta bulalım mesela Bolu gibi (Gerginccciiiimmm senin daha da çok hoşuna gider) hep birlikte orada buluşalım ama havalar biraz daha ısınsın
ne desiniz :26:

Nolaccıımmm oraya gelirsin belki .....

massalcıım
bence çok güzel bir fikir:16:
fakat bolu da napacaksınız ne gezilecek yeri var nede havası güzel:37:
benim bulunduğum yere gelin(bolu sınırları içinde ama bolu merkez deil )
evimde ağırlamak isterim sizleri
çok güzel sesiz sakin dinlendirici bir havası olan tarihi dokusunu kaybetmemiş bir kasaba burası
sabah bahçede köy kahvaltısı
abantta piknik(isteğe bağlı çünkü abanta gitmek için bir 40 dkk yolculuk yapmalıyız)
sünnet gölünde balık keyfi
Osmanlı dekorasyonu ile bezenmiş konak ta akşam yemeği vaad ediyorum :)
NOT:ayranlı içecek serviside yapılır ;)
bu arada yer yatağına razı olursanız evde yok ben yer yatağında yatamam derseniz konağı kapatır orada yatırırım sizleri :)

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun

massalcıım
çok güzel sesiz sakin dinlendirici bir havası olan tarihi dokusunu kaybetmemiş bir kasaba burası
abantta piknik(isteğe bağlı çünkü abanta gitmek için bir 40 dkk yolculuk yapmalıyız)
bu arada yer yatağına razı olursanız evde yok ben yer yatağında yatamam derseniz konağı kapatır orada yatırırım sizleri :)

ben de geliyorum, bir kenara kıvrılır yatarım sesim soluğum çıkmaz :25:

:52:

anammm heyecanlandım bak :52:
inşallah işe yarar
benimde bir sorunum var mami banada bitkisel bişiyler bul(kıl tüy sorunu:ssz:):)

karın germe ameliyatı olucam :( yanımda bayanmı olsun dıyosun :( pfff birde şimdi o sorunla uğraş :(:(:(:(:(:(

aslında bu da tercih meselesi
ebru açık konuşayım ben eşimin beni öyle görmesini istemedim
çünkü benim eşim hassastır
drenleri fln hep kapatıyordum pike ile
görmesin diye yani
kaldıkı amlyt bu
illaki kesi yerin vs görünebiliyor

sen bilirsin tabiki:)

Canım kesinlikle yanında bir hanım olmalı. Hele ki nişanlı kesinlikle olmamalı. Muhtemelen annen yaşındayım ama rahatlıkla konuşurum bu konuyu. Ilerde eşin olacak bir erkek bu ameliyat sonrası farklı duygular yaşayabilir. Doğuma giren eşlerde bile zaman zaman yaşanır bu durum. Erkekler zaten dayanıksızdır bir de üstüne eş adayının bedenindeki dikiş ve yaraları iyileşmeden görmesi ameliyat sonrası savunmasız ve mızıldanan bir kadın olduğundan fazla tepkiye bile neden olabilir. Bunlar buradaki ablalarının sana önerileri. Gerisi sana kalıyor tabii ki:)

gel bebeemm gel
evim müsait valla
4 oda var küçük küçük
kimimiz koltukta kimiz yer yatağında
her odaya ikişer ikişer yatarız:)
olmadı dediğim gibi konak kapatırız.sıkıntı yok...:ssz:

Son düzenleme:
Ankaralılar benim bir fikrim var istanbuldakileride ilgilendirir :32:
Bence orta nokta bulalım mesela Bolu gibi (Gerginccciiiimmm senin daha da çok hoşuna gider) hep birlikte orada buluşalım ama havalar biraz daha ısınsın
ne desiniz :26:

Nolaccıımmm oraya gelirsin belki .....

wuuuuu bana uyar valla:)))kızlar k.k.da 2.sene önce tanışıp arkadaş dost olduğum karın germe ameliyatımda bana 2.gece gündüz bakan canlarım var reelde dostuz ''ogltkn ve nlglpd'' ogltkn lüleburgazda yaşıyor çok heyecanlıyım haftaya çarşamba nlglpd ile ona gidiyoruz 2.gün bizi misafir edecek gezecek yöresel tatları deneyeceğiz

Dualarim seninle canimm nerene dokunacak baycan? :)

para battı bana aslında hiç kusurum yok manken gibiyim:))) minik kolda sarkan deriyi koltuk altına topalyacak

Hastanede parti var mı :1: saka bir yana dualarım seninle olacak. Yaza kadar toparlanır, kolsuz Bluzler giyersin ;-)

sagol şirine kızlarını çalacağım :1: şeker suratlar anaları gibi

Begonyacık nerdesin? Iyi misin? Eşin iyi mi? Oğlanın sabrı yetiyor mu? Isyan bayrağını çekmemiştir inşallah :129:

evet bego bizleri unuttu oldu ameliyatı :ssz:ses ver canım iyimisin eşin nasıl

inşallah canım bende elimden geldiğince faal olmaya çalışıyorum burda çünkü birbirlerini görmeden bukadar samimi ve önyargısız bir topluluk çok nadir rastlıyoruz :( inşallah ilk buluşmanızda bende katılırım hepinizlede tanışmış olurum..
ne güzel yazmışsın harika topluluk evet; tanışırız inşallah

hadi hayırlı olsun

massalcıım

gerginim bu sünnet gölünü hep duydum ama gidemedimmm bana uyar boşver bunları ben ameliyat sonrası gelirim:1: konak mı vayyyyy zenginlik başka bi şeyyy:9:

gel gel zengin gergin ağırlar hepimizi :23:

anammm heyecanlandım bak :52:
inşallah işe yarar
benimde bir sorunum var mami banada bitkisel bişiyler bul(kıl tüy sorunu:ssz:):)

Kuzum ne yazık ki kelin ilacı olsa başına sürer diyeceğim sana:( ben saçım için buradan öğrendiğim lavanta suyunu uyguluyorum. Önerebilirim kendim kullandığım için. Biliyorsun ben homeopat olmadığım için kendi kullanmadığım ve birebir sonucuna güvenmediğim ağızdan alınan hiç birşey önermiyorum:)

aslında bu da tercih meselesi
ebru açık konuşayım ben eşimin beni öyle görmesini istemedim
çünkü benim eşim hassastır
drenleri fln hep kapatıyordum pike ile
görmesin diye yani
kaldıkı amlyt bu
illaki kesi yerin vs görünebiliyor

sen bilirsin tabiki:)

Senden sonra ben de benzer yorum yaptım. Sonuna kadar katılıyorum.

hadi hayırlı olsun

massalcıım

Ay bu nasıl kışkırtıcı bir teklif:))) kendimi ayarlarsam ben de koşa koşa gelirim:) senin bahçede uyku tulumuyla yatarım yer kalmazsa:) Konak fikri de fena değil ama:)) âhir ömrümüzde Konak'ta da uyandık deriz:)

wuuuuu bana uyar valla:)))kızlar k.k.da 2.sene önce tanışıp arkadaş dost olduğum karın germe ameliyatımda bana 2.gece gündüz bakan canlarım var reelde dostuz ''ogltkn ve nlglpd'' ogltkn lüleburgazda yaşıyor çok heyecanlıyım haftaya çarşamba nlglpd ile ona gidiyoruz 2.gün bizi misafir edecek gezecek yöresel tatları deneyeceğiz

para battı bana aslında hiç kusurum yok manken gibiyim:))) minik kolda sarkan deriyi koltuk altına topalyacak

gerginim bu sünnet gölünü hep duydum ama gidemedimmm bana uyar boşver bunları ben ameliyat sonrası gelirim:1: konak mı vayyyyy zenginlik başka bi şeyyy:9:

Kadın bu ne enerji:):nazar:maaşallah:)
Hani sen diyete giriyordun dünden:))) sanki ihtiyacı varmış gibi hıh:49:

gel bebeemm gel
evim müsait valla
4 oda var küçük küçük
kimimiz koltukta kimiz yer yatağında
her odaya ikişer ikişer yatarız:)
olmadı dediğim gibi konak kapatırız.sıkıntı yok...:ssz:

benim bi sorum olcak canım sana ben ameliyat olalı 20 gün oldu ameliyattan önce karnım 106 cm di suan 102 cm doktor çok ödem oldugunu söylüyor senin ödemlerin ne kadar zamanda geçti ve en çok ne yaparsam geçer ewet göbek deliğim harika ama simitlerim eskisi gibi duruyor gibi doktor lipo yaptım şiş diyo seninde öylemi oldu yani benm suan için sadece göbek deliğim güzel ama istediğim sonuç bu değildi:50::50::50::50::50: Yoksa çokmu acele ediyorum şimdiden teşekkür ederim

ağırlarım valla
keyifle...
eşimde bende pek severiz misafiri valla gelenlerde memnun ayrılır
diyim yani :ssz:

Ay bu nasıl kışkırtıcı bir teklif:))) kendimi ayarlarsam ben de koşa koşa gelirim:) senin bahçede uyku tulumuyla yatarım yer kalmazsa:) Konak fikri de fena değil ama:)) âhir ömrümüzde Konak'ta da uyandık deriz:)

Kadın bu ne enerji:):nazar:maaşallah:)
Hani sen diyete giriyordun dünden:))) sanki ihtiyacı varmış gibi hıh:49:

hihiihhii nasılda kışkırttım tahriş ettim sizi :)
ama cidden buraya gelenler bayılıyorlar
harika bir havası var.büyük şehrin karmaşasından uzak kalmak iyi gelir hepinize:34:

benim bi sorum olcak canım sana ben ameliyat olalı 20 gün oldu ameliyattan önce karnım 106 cm di suan 102 cm doktor çok ödem oldugunu söylüyor senin ödemlerin ne kadar zamanda geçti ve en çok ne yaparsam geçer ewet göbek deliğim harika ama simitlerim eskisi gibi duruyor gibi doktor lipo yaptım şiş diyo seninde öylemi oldu yani benm suan için sadece göbek deliğim güzel ama istediğim sonuç bu değildi:50::50::50::50::50: Yoksa çokmu acele ediyorum şimdiden teşekkür ederim

yserez doktorun kim?
inan bana aynı şeyleri yaşadım
hatta burada yazdım doktor bana lipo yapmadımı diye :17:
hepsi geçecek.sadece yediklerine dikkat etmelisin
o zaman sonuç dahada bir başka oluyor

bende ödem çok uzun sürdü
albümüm var zaten oradaki fotoğraflara bakarsan parmaklarımın bile ne kadar şiştiğini görebilirsin.ki o fotoğrafı 27.gün çekmiştim
inşaallah sende uzun sürmez.
ben ödem için hiç bir şey yapmadım yapamadım
normalde bizim dr hep ödem çayı veriyor ama bana vermedi.
sadece yediklerime dikkat ettim diyet yapıyorum arkadaşlar biliyorlar
buluşmada dahi yemedim
peynir domatese talim :)

yserez doktorun kim?
Inan bana aynı şeyleri yaşadım
hatta burada yazdım doktor bana lipo yapmadımı diye :17:
Hepsi geçecek.sadece yediklerine dikkat etmelisin
o zaman sonuç dahada bir başka oluyor

bende ödem çok uzun sürdü
albümüm var zaten oradaki fotoğraflara bakarsan parmaklarımın bile ne kadar şiştiğini görebilirsin.ki o fotoğrafı 27.gün çekmiştim
inşaallah sende uzun sürmez.
Ben ödem için hiç bir şey yapmadım yapamadım
normalde bizim dr hep ödem çayı veriyor ama bana vermedi.
Sadece yediklerime dikkat ettim diyet yapıyorum arkadaşlar biliyorlar
buluşmada dahi yemedim
peynir domatese talim :)
cewap için teşekkür ederim içim rahatladı albümünü göremiyorum ama ben pek yediğime dikkat etmiyodum ama bugunden sonra diyete başlıcam doktorum cemil tugay izmirden ben izmirde oturmuyorum balkesir akçayda oturuyorum inşallah bende senin gibii sonuçtan çok memnun olurum:21::21::21::21::21:

Back