• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ebruminacım benim Ufuk Bilkayı tercih etme sebebimi anlatayım ilk
olarak sana birincisi hakkında çok fazla güzel tavsiyeler duymuş olmam ikincisi ise 3 tane tekniği tek bir operasyonda birleştirmesi oldu bana yaptığı lipoabdominoplasti ile yüksek yangerilimli karın germe işlemiydi böylelikle dümdüz bir karnın yanında daha sonra yanlarda oluşabilecek dog ear denen yerlerin oluşması önlenecek ve incecik bir bel vaad etmiş olmasıydı ama en önemlisi karşılıklı frekansınızın tutması yaptırıp da pişman olan doktoruna lanet edeni ben duymadım eminim birçoğu çok iyi iş çıkarıyordur ama senin doktoruna güvenin çok önemli o yüzden mutlaka ve mutlaka yüzyüze görüşme öneririm ben ne kadar anlatsam az ben ne dikişlerimi gördüm daha ne de göbek deliğimin yerini ama adım gibi eminim ki önceki sarkık karnımla kıyaslanamayacak kadar güzel bir sonuç olacaktır bir çok kişide de olduğu gibi sana kolay gelsin ben çok oyalanmadım karar verdim gittim oldum sen de hiç bekleme 4.günüm ve sanki uzun süre spor yapmamışım da et kesiği olmuş gibi ağrım var sadece işte bu kadar tatlım umarım her şey gönlünce olur sağlıkla kal🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Canim cok tesekkur ederim gercekten icim rahatladi suan izmire gidiyorum oy mevzusu icin telefonlada aradim ufuk beyi ilk isim gidip yuz yuze gorusmek olucak. Bu konuyu aylardir arastiriyordum ve ilk defa tatmin edici bir sonuc alabildim inan sanki yarin kurtulucakmisim gibi seviniyorum cok heyecanlandim icim icime sigmiyor umarim anliyorsundur suanda olan hislerimi. Son olarak iki sey daha sorucam.ameliyat izleri kimi doktorlar cok kotu yapmislar sen ufuk beyin gosterdigi orneklerde farkettinmi oyle birsey ve fiyat olarak yuvarlak bi rakam soyleyebilirmisin tabiki islemden isleme fiyat degisir ama aklen uyabilecek bir fiyat soylersen memnun olurum. Tekrar cok tesekkurler ♡

Kızlar buluşma çok keyifli idi saat 10.30.da başlanan kahvaltı 15.30 geliyordu bitti :17: iyi kovulmadık mekandan:9:

resimler çakildi bol bol herkesten onay çıkarsa albüme paylaşır birisi sonra sileriz facede yayınladım :34:

Günün sürprizi gerginin gelmesi idi çok sevindim:16: herkesin çok iyi elektürüğü vardı :29: eğelence ayranlı eğlence için sözler alındı :24:

herkese teşekkürler

Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa
canım yine aynı doktora revizyon olmaya eminmisin kafama takıldı eğer bu seferde istediğin gibi olmazsa belki düzeltmek daha zor olur başka bir doktordan daha fikir alsana bak göbek deliğin de çukur olmamış bu sefer yapabilecek mi ne bilim ben olsam fikir alırdım nasıl olsa çoğu doktorun muayenesi ücretsiz inşallah her şey gönlünce olur.

Kızlar buluşma çok keyifli idi saat 10.30.da başlanan kahvaltı 15.30 geliyordu bitti :17: iyi kovulmadık mekandan:9:

resimler çakildi bol bol herkesten onay çıkarsa albüme paylaşır birisi sonra sileriz facede yayınladım :34:

Günün sürprizi gerginin gelmesi idi çok sevindim:16: herkesin çok iyi elektürüğü vardı :29: eğelence ayranlı eğlence için sözler alındı :24:

herkese teşekkürler

Güzel geçmiştir eminim, bende sizleri çok merak ediyorum inşallah birdahaki sefere, resimleri yayınlayın çok merak ediyorummm canım yaaaa :53:

SELAM ARKADAŞLAR BEN 12Martta karın germe lipo oldum izmirde cemil tugaya ameliyatım mükemmel geçti izmirden herkese tavsiye ederim sormak istediğiniz bişey olursa cewaplayabilirim,,,

herkese teşekkürler

Cok keyifli bir gündü, tanıştığımıza memnun oldum :16: gelen arkadaslarımın ayaklarına saglık. Tekrar görüşmek üzere :34:

Evet arkadaslar biraz geç katilsamda güzel bir gün gecti keyifliydi, tanistigimiza cok memnun oldum. Matruskayi göremedim biraz erken ayrilmis. Fotograflarda da yokum beni görmek isteyen pazartesi aksam üzeri hastahaneye gelebilir :) lütfen dualarinizi esirgemeyin

Canım nasıl 10 gün sonra mümkün değil bu.benim iki aml oldu ikisindede 1 ay sonra normale döndü herşey

10gün mü yapma be; 1 ay normal değilmi. Valla herif bu gidişle beni boşayacak.aml.olalı 25 gün oldu ,hala kızın odasında yatıyorum ne yapıyım yatağı çok rahat, yazık adamlara valla.

Cok keyifli bir gündü, tanıştığımıza memnun oldum :16: gelen arkadaslarımın ayaklarına saglık. Tekrar görüşmek üzere :34:

Evveeeet kesinlikle çok keyifli bir gündü. Herkesin enerjisi yüksek pozitifti. Kendi adıma, hepinizle tanistigima memnun oldum şekerler:))

Hanımlar, çok keyifli bir gündü. Gelenlerin ayağına yüreğine sağlık. Gelemeyenler bir dahaki sefere kesin gelmelisiniz benden duymuş olmayın ama çooook eğlendik çoook güldük. Matruşka ve yineben operasyonları öncesi detaylı sonuçları inceleme fırsatı buldular. Mekanda kamerasız wc olsa da kapıyı ufak tefek (:52::52::52:) bünyemle sıkı sıkı tuttum:))) yineben ve gergindukancı kendi tatlılıkları yetmezmiş gibi boooool çikolatalı bir öğlenden sonra yarattılar:) Gerginin sürprizi muhteşem oldu:) gelemiyorum diyip sürpriiiiz yaptı:)
Begonya kulakların bol bol çınladı:) Eşin inşallah daha iyicedir. Burada sohbetlerimizi misafir olarak izleyemeyen ama yakında aramızda olabilmesi için ağır baskı uygulamamız gereken bir bombastik hatunu daha tanıdık bugün. Vesile olan gergin ve jeloya teşekkürler. Tez zamanda güzel bir isim bulup aramıza katılsın inşallah:) ysmn yarın sana ilacın adını yazacağım şimdi bu hatun uyumak zorunda:) Herkese yeniden çok teşekkürler ve iyi geceler.

Hanımlar, çok keyifli bir gündü. Gelenlerin ayağına yüreğine sağlık. Gelemeyenler bir dahaki sefere kesin gelmelisiniz benden duymuş olmayın ama çooook eğlendik çoook güldük. Matruşka ve yineben operasyonları öncesi detaylı sonuçları inceleme fırsatı buldular. Mekanda kamerasız wc olsa da kapıyı ufak tefek (:52::52::52:) bünyemle sıkı sıkı tuttum:))) yineben ve gergindukancı kendi tatlılıkları yetmezmiş gibi boooool çikolatalı bir öğlenden sonra yarattılar:) Gerginin sürprizi muhteşem oldu:) gelemiyorum diyip sürpriiiiz yaptı:)
Begonya kulakların bol bol çınladı:) Eşin inşallah daha iyicedir. Burada sohbetlerimizi misafir olarak izleyemeyen ama yakında aramızda olabilmesi için ağır baskı uygulamamız gereken bir bombastik hatunu daha tanıdık bugün. Vesile olan gergin ve jeloya teşekkürler. Tez zamanda güzel bir isim bulup aramıza katılsın inşallah:) ysmn yarın sana ilacın adını yazacağım şimdi bu hatun uyumak zorunda:) Herkese yeniden çok teşekkürler ve iyi geceler.

Kıskandım çok:(

Arkadaşlar yarin 12- 12:30 gibi ameliyata giricem. Inşallah herşey yolun da gider bana bol bol dua edin :) ameliyattan korkmuyorum ama sigara olayi canımı sıktı :) birde narkoz işini halletsem bu iş tamamdir.

Tamamdir mammaziacim bekliyorum, biran evvel kullanmaya başlayıp kurtulmam lazım bunlardan:))

Back