• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yineben arkadaşım inşallah herşey istedigin gibi olur Allah yardımcın olsun şimdiden geçmiş olsun heyecan yok tamam mi Herşey çok güzel olucak

istanbul daki fıstıkları kıskandım.Ankara daki fıstıklar hadi bizde buluşalım daha önce de söyledim ses çıkmadı haydiiiiiiiii.......

Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))

Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))

oooo süper, hadi zoru gitti.iyi olmana çok sevindim.çok geçmiş olsun.

İzmitte lazer lipolşz yapıldığını duymamıştım açıkcası çokta sorup bilgi alamıyorum sebebi izmitte tanınmış bi esnafız kaçak göcek öğrenip yaptırcam mahalle baskısına hiç gerek yok:) risusla bi bağlantıya geçebilsenntonguç beyin yaptığı op.görmem ve cesaret almam açısından harika olcak.. çok ciddi kilo aldım 40 kiloya yakın yarısından fazlasını dukanla verdim(nir kısmını aldım) şimdi kalan bi 10 kilom olmuş oldu onlarıda diyetisyen gözetimibde vermeye basladım ... izmitte bu işi halketmem kimsecikler görmeden evime dönmem lazım :)

anlıyorum
yolun açık olsun kolaylıklar diliyorum :)

Hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama grip olunca bile aynı his oluyor zaten bende aklıma hep aynı söz geliyor"hastalık da bir nefer görevini yapar,çeker gider"bu ağrılar olmasa nası kıymeti bilinir?korunmaya,tekrar eskiye dönmemek için çaba gösterilir?diyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum ha bir de internetten sürekli şu güne kadar gitmek isteyip de giyemediğim kıyafetlere bakıyorum😍😍😍

güzel fikirmiş :)))şimdi nasılsın ?

Merhabalar,bugün foruma göz atabildim,herkes beni unutmuş galiba :( Arkadaş listem bile boşalmış görünüyor oysa az da olsa arkadaşlarım vardı. Ancak yazabiliyorum,tam net göremiyorum.10 gün falan oldu ameliyat olalı, şunu farkettim ki doktorlar ameliyat öncesi doğru söylemiyormuş :((

unutmadık tatlım
aslında sorduk halini hatrını ama senden ses çıkmadı.
sistemde problem oldu bir kaç gün o nedenle arkadaşların fln silinmiştir...
nasılsın her şey yolunda mı?

Az once gobek deligi ilacimi suruyordum da, felaket sis ya koca gobek gibiyim. 3 ayda mi iniyodu? :)

kişiye göre değişiyor tatlım.3 ay diye şartlandırma sakın kendini:)
aa ödemlerim gitmiş falan gibi bişiyler söyle aynaya her baktığında ve bunu söylerken kendinide inandır :1:(mamazia tarafından önerilmiş ve tarafımdan denenmiştir:ssz:)

hatta doktor ameliyat etmemiş beni yada başkasının yağlarını eklemişde yazabilirsin :)))

banamıydı bu taş :19::37:

Tesekkur ederim jelesec yardimci oldugun icin bende arayis icindeyim aslinda 3 sehirdede ameliyat olabilirim izmir. Ankara ve istanbul ama doktor konusunda karar veremedim bu ankarada oturuyorum ailemde izmirde ordada olabilirim acikcasi cok kararsizim col doktor var ama hangisi profesyonel bilmiyorum :(

şanslısın tatlım bu ara 3 şehirdede ameliyat olanlar var
istanbulu düşünüyorsan doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
nerede olursan ol tek başına sakın kalkışma bu işlere
ameliyatta mutlaka yanında birileri olsun

wuuuuuu helal olsun belli facede gezmeyi biliyonnnn sendeyim boşver gergini:1:

bak 2 dakikada nasıl da sattı beni :19:
o sana bi konya şekeri bilem getirmemişti ne çabuk unuttun :37::27:

Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa

benimde ameliyata girmeden önce boğazım kötüydü ama ilaç fln vermedi
kkb a gittim belki o verir diye o da inat etti vermedi
bol ıhlamur demişti.
ama amlyt sonrası çok kötü oldum ben ya
inşallah sende olmaz...yine konuş drunla
bu arada az kaldı senin revizyona
son durum ne?

Kızlar buluşma çok keyifli idi saat 10.30.da başlanan kahvaltı 15.30 geliyordu bitti :17: iyi kovulmadık mekandan:9:

resimler çakildi bol bol herkesten onay çıkarsa albüme paylaşır birisi sonra sileriz facede yayınladım :34:

Günün sürprizi gerginin gelmesi idi çok sevindim:16: herkesin çok iyi elektürüğü vardı :29: eğelence ayranlı eğlence için sözler alındı :24:

herkese teşekkürler

buluşma çok güzeldi gerçekten
iyiki katıldım bende :)
hepiniz çok tatlısınız kızlar
emeği geçen organizatörlük yapanlara teşekkürler :)
begooooo kulaklarını bol bol çınlattık anacım

kızlar bişey sorcam ama açıkça soramıcam siz anlarsınız ; Aml. Ne kadar sonra eşinizle normale döndünüz

kişiye göre değişir bence
ben dr a sormadım soran varmı bilmiyorum ama sorsakda kendini iyi hissedince der diye tahmin ediyorum :1:
ben 3. aya kadar oturma odasında yattım
benim ufaklıkta babasına doymuş oldu :)

SELAM ARKADAŞLAR BEN 12Martta karın germe lipo oldum izmirde cemil tugaya ameliyatım mükemmel geçti izmirden herkese tavsiye ederim sormak istediğiniz bişey olursa cewaplayabilirim,,,

ne güzel sorunsuz geçmmiş amlyt sonuçlardan memnunsun gibi
inşaallah daha da güzel olur

Kim kimlerle bulusmus :( cok imrendim azicikta kiskandim 😭

çok güzeldi ebrumina
keşke senide tanıyabilseydik:)

Kıskandım çok:(

eheheheee kıskan kıskan :37:
bir dahakine mutlaka olmalısın :)

Tamamdir mammaziacim bekliyorum, biran evvel kullanmaya başlayıp kurtulmam lazım bunlardan:))

arkadaşım ben meraklı kadınım şifreli konuşmayın aaaaa :52::37:

tatlımm geçmiş olsun :71:
çok güzel olacak inşaallah :119::128:

amlytımın üzerinden 3 ay 3 hafta geçti
nihayet geçtiğimiz cumartesi kızlarla buluşma arası :) kontrole gidebildim(jelesec ve ysm ile birlikte gittik)
dr baktı muayene etti
her şey yolunda şimdilik bir sorun bir problem yok :nazar:
bundan sonrada olmaz inşaallah

hala birazcık ödem varmış,dahada düz olacakmış göbeğim :)
slikon bantları bıraktık(zaten düzenli kullanmamıştım:)) 2 yeni krem verdi dr
bulunduğum yerdeki eczanede yokmuş depolarda da yokmuş getirtecekler de bende kullanacağım :)

spora devam karın egzersizleri yapılabilir
kilo almak yok (bunu hepimiz biliyoruz artık)
bu arada fotoğraflarım çekildi.dr dan isteyeceğim maille gönderecek bende burada paylaşacağım :)
öyle işte :)

Son düzenleme:
kişiye göre değişiyor tatlım.3 ay diye şartlandırma sakın kendini:)
aa ödemlerim gitmiş falan gibi bişiyler söyle aynaya her baktığında ve bunu söylerken kendinide inandır :1:(mamazia tarafından önerilmiş ve tarafımdan denenmiştir:ssz:)

banamıydı bu taş :19::37:

şanslısın tatlım bu ara 3 şehirdede ameliyat olanlar var
istanbulu düşünüyorsan doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
nerede olursan ol tek başına sakın kalkışma bu işlere
ameliyatta mutlaka yanında birileri olsun

Aynaya bakamıyorum ki korkumdan gün boyu korseyi cıkarmıyorum, bi göbek deliğime krem sürmek için açıyorum sürüp hemen geri kapatıyorum :( zaten dikişleri gördükçe fena oluyorm tansiyonum düşecek yine diye ödüm kopuyo ben de çok tırsak çıktım yaa :)

amlytımın üzerinden 3 ay 3 hafta geçti
nihayet geçtiğimiz cumartesi kızlarla buluşma arası :) kontrole gidebildim(jelesec ve ysm ile birlikte gittik)
dr baktı muayene etti
her şey yolunda şimdilik bir sorun bir problem yok :nazar:
bundan sonrada olmaz inşaallah

hala birazcık ödem varmış,dahada düz olacakmış göbeğim :)
slikon bantları bıraktık(zaten düzenli kullanmamıştım:)) 2 yeni krem verdi dr
bulunduğum yerdeki eczanede yokmuş depolarda da yokmuş getirtecekler de bende kullanacağım :)

spora devam karın egzersizleri yapılabilir
kilo almak yok (bunu hepimiz biliyoruz artık)
bu arada fotoğraflarım çekildi.dr dan isteyeceğim maille gönderecek bende burada paylaşacağım :)
öyle işte :)

Oyyy maşallah canım ya ne güzel haberler bunlar :) kremleri göbek deliği için mi verdi?

Back