• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

:2:
Arkadaşlar yarin 12- 12:30 gibi ameliyata giricem. Inşallah herşey yolun da gider bana bol bol dua edin :) ameliyattan korkmuyorum ama sigara olayi canımı sıktı :) birde narkoz işini halletsem bu iş tamamdir.

Cnm allah yardımcın olsun.. Şimdiden geçmiş olsun.. Doktorum 10 gün önce bıraktırmıştı sigarayı bana.. Ön görüşmede yani amlyttan bir gün önce bayaa veryansın ettim adama :) ama amlyttn uyanınca keşke daha önce bırakıp balgam söktürücü kullansaymışım dedim.. Neyse artık yapacak birşey yok biraz canın yanar ama hiçbiriside kaldıralamayacak acılar deil.. 1 hafta 10 gün sonra herşeyi unutacaksın :)))

inşallah canım
güzel haberlerini bekliyoruz :16:
Merhabalar,bugün foruma göz atabildim,herkes beni unutmuş galiba :( Arkadaş listem bile boşalmış görünüyor oysa az da olsa arkadaşlarım vardı. Ancak yazabiliyorum,tam net göremiyorum.10 gün falan oldu ameliyat olalı, şunu farkettim ki doktorlar ameliyat öncesi doğru söylemiyormuş :((

Merhabalar,bugün foruma göz atabildim,herkes beni unutmuş galiba :( Arkadaş listem bile boşalmış görünüyor oysa az da olsa arkadaşlarım vardı. Ancak yazabiliyorum,tam net göremiyorum.10 gün falan oldu ameliyat olalı, şunu farkettim ki doktorlar ameliyat öncesi doğru söylemiyormuş :((

Tatlım çoğumuz arkadaş listemizi kaybettik. Site kendini yenilerken hem mesaj kotalarımızı hem listelerimizi kaybettik. Çoğu geri geldi. Sistemden çıkıp geri gelince sorun biraz çözülür merak etme:)
Ameliyatın bitmiş ama sorun mu yaşadın anlayamadım. Aslında doktorun açıkça herşeyi anlatmalıydı:( geçmiş olsun

Kıskandım çok:(

Kuzum kıskanma. Sen gel yine toplaşırız:)

Evet arkadaslar biraz geç katilsamda güzel bir gün gecti keyifliydi, tanistigimiza cok memnun oldum. Matruskayi göremedim biraz erken ayrilmis. Fotograflarda da yokum beni görmek isteyen pazartesi aksam üzeri hastahaneye gelebilir :) lütfen dualarinizi esirgemeyin

merhaba arkadaşım, pazartesi memorialda mı olacaksın ameliyatını? karın germe mi yalnız senin?

Ebruminacım benim Ufuk Bilkayı tercih etme sebebimi anlatayım ilk
olarak sana birincisi hakkında çok fazla güzel tavsiyeler duymuş olmam ikincisi ise 3 tane tekniği tek bir operasyonda birleştirmesi oldu bana yaptığı lipoabdominoplasti ile yüksek yangerilimli karın germe işlemiydi böylelikle dümdüz bir karnın yanında daha sonra yanlarda oluşabilecek dog ear denen yerlerin oluşması önlenecek ve incecik bir bel vaad etmiş olmasıydı ama en önemlisi karşılıklı frekansınızın tutması yaptırıp da pişman olan doktoruna lanet edeni ben duymadım eminim birçoğu çok iyi iş çıkarıyordur ama senin doktoruna güvenin çok önemli o yüzden mutlaka ve mutlaka yüzyüze görüşme öneririm ben ne kadar anlatsam az ben ne dikişlerimi gördüm daha ne de göbek deliğimin yerini ama adım gibi eminim ki önceki sarkık karnımla kıyaslanamayacak kadar güzel bir sonuç olacaktır bir çok kişide de olduğu gibi sana kolay gelsin ben çok oyalanmadım karar verdim gittim oldum sen de hiç bekleme 4.günüm ve sanki uzun süre spor yapmamışım da et kesiği olmuş gibi ağrım var sadece işte bu kadar tatlım umarım her şey gönlünce olur sağlıkla kal🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Canim cok tesekkur ederim gercekten icim rahatladi suan izmire gidiyorum oy mevzusu icin telefonlada aradim ufuk beyi ilk isim gidip yuz yuze gorusmek olucak. Bu konuyu aylardir arastiriyordum ve ilk defa tatmin edici bir sonuc alabildim inan sanki yarin kurtulucakmisim gibi seviniyorum cok heyecanlandim icim icime sigmiyor umarim anliyorsundur suanda olan hislerimi. Son olarak iki sey daha sorucam.ameliyat izleri kimi doktorlar cok kotu yapmislar sen ufuk beyin gosterdigi orneklerde farkettinmi oyle birsey ve fiyat olarak yuvarlak bi rakam soyleyebilirmisin tabiki islemden isleme fiyat degisir ama aklen uyabilecek bir fiyat soylersen memnun olurum. Tekrar cok tesekkurler ♡

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama Ufuk Bey gerçekten işinin ehli bir doktor bana çok enteresan bir örnek gösterdi 55 yaşında bir hanımefendi değil karnı,beli bile poposuna doğru sarkmış ama işte sana dediğim gibi yüksek yan gerilimli karın germe tekniği uyguladığı için izi iç çamaşırının içinde kalacak kadardı ve karnı inanamadım gebelik öncesi bile benim karnım,Ufuk beyin ameliyat ettiği o 55 yaşındaki hanımınki kadar düzgün değildi ben sana bu kadarını söyleyim bana 6000 liraya yaptı zaten çok yoğun bir doktor piyasanın altına bile yapıyor hakkında o kadar yorum okuduktan sonra bir de profesör olduğu için,8000 lira falan der diye düşünmüştüm işte canım bu kadar istediğin kadar soru sorabilirsin bana ama sana tavsiyem randevunu şimdiden al çünkü çok ama çok yoğun gerçekten hadi öpüyorum haberdar edersin ok görüşürüz byee😍😍😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yarin 12- 12:30 gibi ameliyata giricem. Inşallah herşey yolun da gider bana bol bol dua edin :) ameliyattan korkmuyorum ama sigara olayi canımı sıktı :) birde narkoz işini halletsem bu iş tamamdir.

Canımm hadi hayırlısı umarım her şey gönlünce olur☺️😍😘

Sagol canim Inşallah sorunsuz anlatırim.

Seni çok iyi anlarım anılarım henüz çok taze geçen Çarşamba günü ameliyatımı oldum ben de bir yandan inşallah sorunsuz atlatırım diyordum bir yandan herkes yaptırmış hemen hemen hepsi çok mutlu ben de Allah'ın izniyle öyle olucam demiştim senin de çok iyi olucak canım inşallah ama hastanede gözünü dört aç olur mu anestezi mide bulantısı yapar mesela ama hemşirelerden sürekli bulantı kesici iste ağrı kesici iste nasılsa zamanı gelmişse yaparlar deme hiç belli olmuyor sağları solları her şey gönlünce olsun arkadaşım sağlıkla kal

Kızlar sizlerle tanışmak gerçekten çok hoştu... Jelesec canım çok teşekkür organizasyon için bu arada ekmek için ayrıca şükraann :16:
Begonyacım umararım eşinden haberler iyidir. Gergincim gelerek çok güzel bir sürpriz yaptın hepimize :34:
Hepinize sonsuz sevgiler sonsuz güzellikler diliyorum :21:

Back