Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))
Teşekkürler arkadaşım,her şey yolunda sanırım,zaman isteyen bir durum ve benim gibi hiperaktif birine göre değilmişunutmadık tatlım
aslında sorduk halini hatrını ama senden ses çıkmadı.
sistemde problem oldu bir kaç gün o nedenle arkadaşların fln silinmiştir...
nasılsın her şey yolunda mı?
Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))
Teşekkürler arkadaşım,her şey yolunda sanırım,zaman isteyen bir durum ve benim gibi hiperaktif birine göre değilmişEvden çıkamamak,hareketsizlik çok kötü.Bu surat şu anda çok çirkin bence Daha fenası da görmekte zorlanıyorum,gözlerim acıyor,o yüzden de bilgisayara da fazla bakamıyorum.Allah sabır versin bana ve benim gibilere...
ayrıntıya giremiyorum çok kjibar olmak gerekiyoocanım nasıl 10 gün sonra mümkün değil bu.benim iki aml oldu ikisindede 1 ay sonra normale döndü herşey
anlıyorum
yolun açık olsun kolaylıklar diliyorum :)
güzel fikirmiş :)))şimdi nasılsın ?
unutmadık tatlım
aslında sorduk halini hatrını ama senden ses çıkmadı.
sistemde problem oldu bir kaç gün o nedenle arkadaşların fln silinmiştir...
nasılsın her şey yolunda mı?
amlytımın üzerinden 3 ay 3 hafta geçti
nihayet geçtiğimiz cumartesi kızlarla buluşma arası :) kontrole gidebildim(jelesec ve ysm ile birlikte gittik)
dr baktı muayene etti
her şey yolunda şimdilik bir sorun bir problem yok
bundan sonrada olmaz inşaallah
hala birazcık ödem varmış,dahada düz olacakmış göbeğim :)
slikon bantları bıraktık(zaten düzenli kullanmamıştım:)) 2 yeni krem verdi dr
bulunduğum yerdeki eczanede yokmuş depolarda da yokmuş getirtecekler de bende kullanacağım :)
spora devam karın egzersizleri yapılabilir
kilo almak yok (bunu hepimiz biliyoruz artık)
bu arada fotoğraflarım çekildi.dr dan isteyeceğim maille gönderecek bende burada paylaşacağım :)
öyle işte :)
kişiye göre değişiyor tatlım.3 ay diye şartlandırma sakın kendini:)
aa ödemlerim gitmiş falan gibi bişiyler söyle aynaya her baktığında ve bunu söylerken kendinide inandır(mamazia tarafından önerilmiş ve tarafımdan denenmiştir )
banamıydı bu taş
şanslısın tatlım bu ara 3 şehirdede ameliyat olanlar var
istanbulu düşünüyorsan doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
nerede olursan ol tek başına sakın kalkışma bu işlere
ameliyatta mutlaka yanında birileri olsun
Kızlar sizlerle tanışmak gerçekten çok hoştu... Jelesec canım çok teşekkür organizasyon için bu arada ekmek için ayrıca şükraann
Begonyacım umararım eşinden haberler iyidir. Gergincim gelerek çok güzel bir sürpriz yaptın hepimize
Hepinize sonsuz sevgiler sonsuz güzellikler diliyorum
Hastahanedeyim damar yolum acildi bekliyorum. Umarim hersey sorunsuz gecer. Hepinize teşekkür ediyorum
istanbul daki fıstıkları kıskandım.Ankara daki fıstıklar hadi bizde buluşalım daha önce de söyledim ses çıkmadı haydiiiiiiiii.......
Aynen bende çok kıskandim hadi nerde buluşuyoruz? ankarali hatunlar
Aynaya bakamıyorum ki korkumdan gün boyu korseyi cıkarmıyorum, bi göbek deliğime krem sürmek için açıyorum sürüp hemen geri kapatıyorumzaten dikişleri gördükçe fena oluyorm tansiyonum düşecek yine diye ödüm kopuyo ben de çok tırsak çıktım yaa :)
Ameliyatta yanimda nisanlim olucak ama bilirsiniz erkekler pek sicak bakmadiklari icin ya bisey olursa ya narkozdan olursen falan diyip korkutuyo beni klasik erkek iste izmirde bitane doktordan randevu aldim burdan bir arkadas onerdi saolsun bakalim gorusmeye gidicem insallah tatmin eder beni
Aynaya bakamıyorum ki korkumdan gün boyu korseyi cıkarmıyorum, bi göbek deliğime krem sürmek için açıyorum sürüp hemen geri kapatıyorumzaten dikişleri gördükçe fena oluyorm tansiyonum düşecek yine diye ödüm kopuyo ben de çok tırsak çıktım yaa :)
Evettttt kızlar benim minik dokunuş 16.sındaheyecan var mı yokkk son gece olur kesin şimdi bana da dua edin sorun çıkmasın
Teşekkürler arkadaşım,her şey yolunda sanırım,zaman isteyen bir durum ve benim gibi hiperaktif birine göre değilmişEvden çıkamamak,hareketsizlik çok kötü.Bu surat şu anda çok çirkin bence Daha fenası da görmekte zorlanıyorum,gözlerim acıyor,o yüzden de bilgisayara da fazla bakamıyorum.Allah sabır versin bana ve benim gibilere...
bu gidişle biz Ankara da buluşamıcaz galiba :2:
Gergincigimm masallahin var senin, aman nazar değmesinidolümüz oldun vallahi, karın kasların sahanee! Darısı basımıza dikiş izleri için mı krem verdi ?
Evettttt kızlar benim minik dokunuş 16.sındaheyecan var mı yokkk son gece olur kesin şimdi bana da dua edin sorun çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?