- 31 Aralık 2008
- 103
- 0
- 316
öncelikle tebrikler,ardından büyük geçmiş olsunlar..:)) regl için söylenecek bişey yok sanıyorum.iki güne biter.benim felaket morarmıştı liposuction dan sonra sırtım.ama 4. günden sonra açılmaya başladı.tekrar gelmiş geçmiş olsun..sevgiler.Zaten bizler de yaptırmadan önce, hep gerçekçi yorumlar aramadık mı?O sebeple ben de aşama aşama ne olduğunu hep yazıyorum ki, insanlar karar verirken bunları da göz önünde bulundursun. Size de çok geçmiş olsun. Ben de dün basen-popo da oldum, bugün regl oldum Daha vardı halbuki.. Korseye geçmesin diye ne çabalar harcıyorum sanki biraz daha bekleyemedi
Canım offf deme.. Valla acısız da olmuyor kiNeler çektim şu 20 gündür anlatamam. Şu anda ödem de var ama yine de asla pişman değilim. İyi ki çektim o acıları iyorum. Bir operasyonum daha var, onu da atlatınca daha da rahatlarım. Sen de üzülme, yanına bir refakatçi bul ve ol gitsin.
ins bulurum...sasirdim aslinda sende öyle agir gecmesine sadece yag cekilmedimi sende ?
gözle görülecek farklilik varmi ? yaniformlastimi vucut yapin ?
mango28 yapma canim ya vazgecmek te ne demek yok vaz gecmicez ben bi suru bikini aldim giycez yaza ben iki havta sonra gun alacam kismetse hic vaz gecmeye dusunmek bile istemem ustelik ne kadar korktugumu aklimin ucuna getirmeyi bile korkuyorum ama ne rid o agriyi ben seve seve sekecem bun ahzirladim kendimi 10 gun en en zoru ondan sonra gelsin dusuk belli kotlar gelsin guzel elbiseler
kotlari 6 ay sonra giyecez oglum mezun oluyo yaza annesi cok guzel olmali bunu yapmamiz lazim
Çok hassas bir tenim var zaten. Biraz da o sebeple nazlı geçiyor benimki.. Tabi birkaç gün arayla komple vücut yaptırdım ben onun da etkisi var. Normalde tek yerin acısı 3 gün sonra hafifler. Ben acı diner dinmez diğer yerden ameliyat olunca, bu sefer orası acımaya başladı.. Üst bölgemde ödem daha az ve evet, ne karnım var ne sırtım var ne de midem. Hepsi gitti dümdüzüm.
Slm arkadaslar, bu siteye yeni uye oldum. Karin gerdirme+lipo (yag aldirma) ve gögus buyutme ameliyati hakkinda bilgisi olan varmi??? Ikisini ayni anda yaptiran varmi?
Izmirde dr bilkay hakkinda bilgisi olan varmi??? Lutfen bana yardimci olun. Tsk
Slm arkadaslar, bu siteye yeni uye oldum. Karin gerdirme+lipo (yag aldirma) ve gögus buyutme ameliyati hakkinda bilgisi olan varmi??? Ikisini ayni anda yaptiran varmi?
Izmirde dr bilkay hakkinda bilgisi olan varmi??? Lutfen bana yardimci olun. Tsk
ameliyatı kime yaptırdınız ve ne kadara öğrenebilirmiyim
Arkadaşlar tavsiyem, smart lipo ile yaptırın. Liposuction'da daha çok acıyor, bilmiyorum değer mi ama smart lipo'yu tavsiye ediyorum. Ben Cuma günü sırt ve bel yaptırdım, ameliyata lokal anesteziyle girdim ve ameliyat çok güzel geçti. Bitmiş haberim yoktu. Ama ikinci gün başlıyor sızlamaya. Otururken acıyor sonra o pozisyondayken alışıyorsunuz, kalkarken de aynı şekilde. Sadece pozisyon değişikliğine bağlı acı ve sızlama var. Korsemi salı çıkaracaklar ve göbekten olucam. O da aynı şekilde 3 gün korsede duracak ve çıkacak, sonra basen, sonra da bacak içi. Bunların arasında hep 3 gün olacak ve devamında korse kullanılmayacak. Sonucu 3. gün korse çıktığında görüyorsunuz bir de çok iyi bu yönden de. Acısına katlanamayacak ya da sonucu hemen görmek isteyenler smart lipo yaptırsın derim ben. Tavsiyedir, bazı arkadaşlar reklam yaptığımı söylüyorlar o sebeple yer ismi vermiyorum soran olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?