merhaba hoşgeldin bu dediğin ameliyatların içinde sadece karın gerdirme işlemi yaptırdım ama hepsini aynı anda yaptıran arkadaşlar var ufuk bilkayı tanıyorum ameliyatımı kendisi yaptı
ayperme tsk ederim, nezaman yaptirduin nasil gecti ameliyatin? memnunmusun? nekadar ödedin?
canim benim gecmis olsun lütfen dr.ismini ve kaca yaptirdigini yazarmisin
arkadaşlarrrrrr... carşamba sabah saat 9 mehmet keteneye amelyat oluyorummmmm..inşallah pişman olmam inşallah sonucları beni mutlu eder, haftaya kurtuluyorum göbüşümden oleyyyyyyyyyyy
4 ay oldu çok az şişliğim var onun dışında memnunum her geçen gün biraz daha memnun kalıyorum 4000 tl yaptırdım daha az fiat veren doktorlarlada görüştüm ama tercihim ufuk bilkaydan yana oldu sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum
arkadaşlarrrrrr... carşamba sabah saat 9 mehmet keteneye amelyat oluyorummmmm..inşallah pişman olmam inşallah sonucları beni mutlu eder, haftaya kurtuluyorum göbüşümden oleyyyyyyyyyyy
hadi bakalim dualarim seninle insallah cok cok kolay ve guzel gecer darisi basima dualarim seninle olacak bizi de unutma ama iyicedinlendikten sonra bize de yaz :Saruboceq:
bilgilerin icin cok tesekkur ederim, ayrica gecmis olsun cok buyuk bir cesaret bu ameliyati yaptirmak. ben hem karin hemde meme buyutme ameliyati olmak istiyorum ayni anda. yurtdisinda yasiyorum izmire gelcem bu ameliyati olmak icin ama ameliyat sonrasi beni dusunduruyor kontroler falan oluyor bunlari kac kez yapti ameliyattan sonra. Ben 12 gun kalcam izmirde bu yeterlimi sence kac gun sonra yapti ilk kontrolunu?
tşk arkadaşım, bugün kan tahlilerimi verdim artık carşambayı bekliyorum,cok heycanlıyımmm, carşamba saat 5de taburcu olacagım kendimi iyi hisedersem yazarım sizlere... sevgiler
merhaba kızlar uzun bir süre yoktum şehir dışındaydım kayınvalidemi almak için gitmemiz gerekiyordu malum okullar açılıyor çocuklar ile ilgileniyor sağ olsun pazatresi döndüm iş baş birikmiş işler derken yeni girebildim form a evet büyük gün geldi burcu ile görüştüm aslında kararım belli bir dr da idi ama acaba kocaelli tıp fak. demi gitsem bu arada diyorum çünkü burcu o dr da ameliyat oldu ve memnun üstelik öğretim üyesi ve benim aldığım fiyatında çok çok altında rakamlar .yol uzaklığını sorununa bir çözüm bulabilsem gidip görüşmek istiyorum . kalbim boğazımda atıyor an meselesi herşey artık bir cesaret ve ben dr dayım artık nette girmediğim site konu ile alakalı görmediğim resim okumadığım yazı kalmadı herhalde .havalarında eskisi kadar sıcak olmayışıda zamanın geldiğini gösteriyor (korse kullanımı için) ayperme, esra ,burcu şimdi çok daha fazla desteğinize ihtiyacım olduğunu düşünyüroum lütfen yanlız bırakmayın
kızlar araştırma sürecim 1 ay sürdü, sonra ameliyata yaz başında 1 ekim için gün verildi.
ve işte 1 ekim yaklaşıyor sabah erken saatte oluyorum ameliyatımı, ama dehşet korkmaya başladım vakit yaklaşınca..
öyle ki bütün eklemlerim sızlıyor ve başım ağrıyor günlerdir gerginlikten...
ameliyat sonrası bana tavsiyeleriniz var mı ? doktorlar elbette biçok şeyi açıklıyor fakat yaşayan çok daha iyi bilir sanıyorum olabilecekleri..
bu arada ben ameliyatımı gatada olcam ve ameliyatı Fatih Zor yapacak.
merakla bekliyorum tavsiyelerinizi..
kızlar araştırma sürecim 1 ay sürdü, sonra ameliyata yaz başında 1 ekim için gün verildi.
ve işte 1 ekim yaklaşıyor sabah erken saatte oluyorum ameliyatımı, ama dehşet korkmaya başladım vakit yaklaşınca..
öyle ki bütün eklemlerim sızlıyor ve başım ağrıyor günlerdir gerginlikten...
ameliyat sonrası bana tavsiyeleriniz var mı ? doktorlar elbette biçok şeyi açıklıyor fakat yaşayan çok daha iyi bilir sanıyorum olabilecekleri..
bu arada ben ameliyatımı gatada olcam ve ameliyatı Fatih Zor yapacak.
merakla bekliyorum tavsiyelerinizi..
canım benim teşekkürler, moral çok önemli hakkaten...şimdiden geçmiş olsun ameliyattan sonrası tamamen senin pisilolojin önemli hiç iyileşemiycekmişsin gibi hissediceksin belki oturup ağlayacaksın inan bana ben öyle oldum ama hiçte öyle olmuyormuş 4 ay bitti ben ameliyat olalı kendimi harika hissdiyorum sadece sabır gerekiyor
tebrik ederim cnm dualarim seninle olacak ben de 6 ekimde gun alacam insallah cok kolay ve guzel gececek pozitiv dusunmek cok ise yariyoo bizi unutma iyi hissedince bize de yaz allah kolaylik versinn hic korktuguna deymesin bana ve isteyen her keze