slm arkadaşlar .... olduda bitti maşallah diyorum:)) anlatmaya başlayım, sabah 9 amlyt aldılar 11,10 da odama cıkartılar 1saat sonra tarhana corbası ve su getirdiler yedim,sonra uyumuşum3 kalkttım üsütünede beyeaz peynirli sandvc yedim:))dr geldi ve benim yaglarımı getirdi 1kg.650 grm cekmişler benden , ve gösterdiler bana kavanozun icinde resimlerinide cekttim yaglarımın paylaşırım, arkadaşlar şunu gönül rahatlıgıyla diye bilirim size korkacak hic bir şey yok, amlyta aldıklarında yatırdılar damarda igne yaptılar ve o andan itibaren hic bi şey ne duydum ne de hatırlıyorum uyuya kalmışım( ben lokal anestesizyle oldum) odama cıkartıklarımda kendime geldim o da donuyordum o yüzden :))saat 5 te taburcu oldum odadan cıkttık bekleme salonunda eşimi bekliyodum inanmayacaksınız ama yürüyordum oturup rahat kalkıyordum hatta kacamak yapıp dışarda sigara bıle icttim:) ( bu gün icin ictgim sigara sayısı 5 tane oldu) eşimle arkdş arabayla yaklaştıklarında klınige arkdş gözlerini dört acttı nsl yanı diye ben senı yatakta dört büklüm bekliyordum diye :) kliniktten cıktıgımda agrım sızım acım yokttu , ewe geldigimde şimdi bu saat oldu hala agrım sızım acım yok, sabahttan yatıgım icin wc gittigimde sanki etimi geriyolar gibi oluyor o da biraz yürüş yapınca geciyor,şu anda sargılıyım ben cumaertesi korse giydirecekler, inceldinmi diye sorsanız vicutum cok şiş yüzüm gögüslerim dahil şiş,sizinle paylaşmak istedigim sadece amlyt agrısız acısız geciriyorum bugun,( amelyattan korkanlar varsa diye paylaşmak istedim ben agda hic yaptırmadım iple bıyık aldırmam cünkü agrı eşigim cok düşükttü benim, ama bügün kendime şaşırıyorum)sonuclar icin konuşmak daha erken diye düşünüyoorum... sorularınız olursa seve seve paylaşırım.. sevgiler...