Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Zaten bizler de yaptırmadan önce, hep gerçekçi yorumlar aramadık mı? :KK66: O sebeple ben de aşama aşama ne olduğunu hep yazıyorum ki, insanlar karar verirken bunları da göz önünde bulundursun. Size de çok geçmiş olsun. Ben de dün basen-popo da oldum, bugün regl oldum :KK43: Daha vardı halbuki.. Korseye geçmesin diye ne çabalar harcıyorum sanki biraz daha bekleyemedi :KK43:
öncelikle tebrikler,ardından büyük geçmiş olsunlar..:)) regl için söylenecek bişey yok sanıyorum.iki güne biter.benim felaket morarmıştı liposuction dan sonra sırtım.ama 4. günden sonra açılmaya başladı.tekrar gelmiş geçmiş olsun..sevgiler.

helenada,meryy ve tüm diyer ameliyat olan ve hala paylasimda bulunan arkadaslar, hepinize cok teskler hala burda sorularina cevap arayan ayni duygulari hisleri ve ameliyat öncesi meraki olanlari yalniz birakmadiginiz icin...
umarim benim gibi ameliyat olmak isteyen arkadaslari herzaman acisiyla tatlisiyla aydinlatmaya dewam edersiniz...unutmayin sizler gibi bizde sizden cesaret almaya calisiyoruz :enbuyukkk:

buarada ben galiba karin germeden vaz geciyorum..korkularim dahada cogaldi, kombine ameliyat düsündügüm icin ve refakatcim olmayacagi icin hepsini bi arada kaldiramayacagimi düsünyorum offfffff :KK43:

Canım offf deme.. Valla acısız da olmuyor ki :KK43: Neler çektim şu 20 gündür anlatamam. Şu anda ödem de var ama yine de asla pişman değilim. İyi ki çektim o acıları iyorum. Bir operasyonum daha var, onu da atlatınca daha da rahatlarım. Sen de üzülme, yanına bir refakatçi bul ve ol gitsin.

Canım offf deme.. Valla acısız da olmuyor ki :KK43: Neler çektim şu 20 gündür anlatamam. Şu anda ödem de var ama yine de asla pişman değilim. İyi ki çektim o acıları iyorum. Bir operasyonum daha var, onu da atlatınca daha da rahatlarım. Sen de üzülme, yanına bir refakatçi bul ve ol gitsin.

ins bulurum...sasirdim aslinda sende öyle agir gecmesine sadece yag cekilmedimi sende ?
gözle görülecek farklilik varmi ? yaniformlastimi vucut yapin ?

limoncum ve diger ameliyat olmak isteyen arkadaslar , ameliyatlarinizi oldunuzmu ? ne durumdasiniz ?
biraz anlatin özellikle limon bayramndan sonra demistin yoksa sendemi vaz gectin ??

mango28 yapma canim ya vazgecmek te ne demek yok vaz gecmicez ben bi suru bikini aldim giycez yaza ben iki havta sonra gun alacam kismetse hic vaz gecmeye dusunmek bile istemem ustelik ne kadar korktugumu aklimin ucuna getirmeyi bile korkuyorum ama ne rid o agriyi ben seve seve sekecem bun ahzirladim kendimi 10 gun en en zoru ondan sonra gelsin dusuk belli kotlar gelsin guzel elbiseler

Slm arkadaslar, bu siteye yeni uye oldum. Karin gerdirme+lipo (yag aldirma) ve gögus buyutme ameliyati hakkinda bilgisi olan varmi??? Ikisini ayni anda yaptiran varmi?
Izmirde dr bilkay hakkinda bilgisi olan varmi??? Lutfen bana yardimci olun. Tsk

ins bulurum...sasirdim aslinda sende öyle agir gecmesine sadece yag cekilmedimi sende ?
gözle görülecek farklilik varmi ? yaniformlastimi vucut yapin ?

Çok hassas bir tenim var zaten. Biraz da o sebeple nazlı geçiyor benimki.. Tabi birkaç gün arayla komple vücut yaptırdım ben onun da etkisi var. Normalde tek yerin acısı 3 gün sonra hafifler. Ben acı diner dinmez diğer yerden ameliyat olunca, bu sefer orası acımaya başladı.. Üst bölgemde ödem daha az ve evet, ne karnım var ne sırtım var ne de midem. Hepsi gitti dümdüzüm.

mango28 yapma canim ya vazgecmek te ne demek yok vaz gecmicez ben bi suru bikini aldim giycez yaza ben iki havta sonra gun alacam kismetse hic vaz gecmeye dusunmek bile istemem ustelik ne kadar korktugumu aklimin ucuna getirmeyi bile korkuyorum ama ne rid o agriyi ben seve seve sekecem bun ahzirladim kendimi 10 gun en en zoru ondan sonra gelsin dusuk belli kotlar gelsin guzel elbiseler

gögüse nedense cesaretim var ama karin germeden vazgeciyorum gibi...cok sevindim senin adina kararli olmandan ve herseyi göze alabilmenden..
yanimda birisi olsa benimde sanirim cesaretim daha büyük olurdu ama yalniz olacagim icin hadi bide hersey ters giderse kesilen yer kapanmassa diye kafamda soru isaretleri oluyor ve korkuyorum acikcasi
bide o 10 gün yapayalniz hic bisey yapamadan kendi kendime kivranmayi göze alamiyorum :KK43:mirmirmirmir

Çok hassas bir tenim var zaten. Biraz da o sebeple nazlı geçiyor benimki.. Tabi birkaç gün arayla komple vücut yaptırdım ben onun da etkisi var. Normalde tek yerin acısı 3 gün sonra hafifler. Ben acı diner dinmez diğer yerden ameliyat olunca, bu sefer orası acımaya başladı.. Üst bölgemde ödem daha az ve evet, ne karnım var ne sırtım var ne de midem. Hepsi gitti dümdüzüm.

güle güle kullan denilir herhalde :)))
kac kg gitti sende toplam ?karninda vs sarkma yokmu peki ?

Slm arkadaslar, bu siteye yeni uye oldum. Karin gerdirme+lipo (yag aldirma) ve gögus buyutme ameliyati hakkinda bilgisi olan varmi??? Ikisini ayni anda yaptiran varmi?

hosgeldin aramiza saranur..dr bilkay hakkinda hic bir fikrim yok bilmiyorumkismile
bende aslinda kombine ameliyat düsünüyordum ama artik ilk planda gögüslerim insallah bende tas gibi memislere kavusurum :KK70:
ilk sayfalari okursan bir kac arkadas var galiba senin istedigin ameliyatlari olan..gerci bu site bu konuda cok zengin :)

mango28 cevabin icin tsk ederim, kombine ameliyat olmak istememin nedeni ikisi bir arada olup bitiyor 1 tasla 2 kus vurmus oluyorsun, acisi biraz daha fazla oluyor ama ben cok arastirdim en iyisi böyle dedi doktorlar. sanada kolay gelsin karar vermek cok zor ve cok arastirmak gerekiyo :)

merhaba hoşgeldin bu dediğin ameliyatların içinde sadece karın gerdirme işlemi yaptırdım ama hepsini aynı anda yaptıran arkadaşlar var ufuk bilkayı tanıyorum ameliyatımı kendisi yaptı

arkadaşlar özellikle ankara :) yarın nebil ve ketene beyle liposakşin icin görüşmem var liütfen bana dua edin amelyattan korkmuyorum ama fiyatlardan cok korkuyorum :)) yarın akşam yazarım görüşmelerimi...

Arkadaşlar tavsiyem, smart lipo ile yaptırın. Liposuction'da daha çok acıyor, bilmiyorum değer mi ama smart lipo'yu tavsiye ediyorum. Ben Cuma günü sırt ve bel yaptırdım, ameliyata lokal anesteziyle girdim ve ameliyat çok güzel geçti. Bitmiş haberim yoktu. Ama ikinci gün başlıyor sızlamaya. Otururken acıyor sonra o pozisyondayken alışıyorsunuz, kalkarken de aynı şekilde. Sadece pozisyon değişikliğine bağlı acı ve sızlama var. Korsemi salı çıkaracaklar ve göbekten olucam. O da aynı şekilde 3 gün korsede duracak ve çıkacak, sonra basen, sonra da bacak içi. Bunların arasında hep 3 gün olacak ve devamında korse kullanılmayacak. Sonucu 3. gün korse çıktığında görüyorsunuz bir de çok iyi bu yönden de. Acısına katlanamayacak ya da sonucu hemen görmek isteyenler smart lipo yaptırsın derim ben. Tavsiyedir, bazı arkadaşlar reklam yaptığımı söylüyorlar o sebeple yer ismi vermiyorum soran olmazsa.

canim benim gecmis olsun lütfen dr.ismini ve kaca yaptirdigini yazarmisin

X