Merhaba arkadaslar,
bende uzun zamandir ameliyat olsammi olmasammi diye cok gel gitler yasadim ayrica bu topigide bastan sona kadar okudum ve bende kkali olmaya karar werdim dün :)
paylasimlariniz okadar güzelki hepinize tesekkür ediyorum özellikle limon a cünki beni secimimde yanlis karar werdigime ve gözümü actigina inaniyorum......
ben karin germe+meme diklestirme ve silkon protez ameliyati düsünyorum...ne yazikki sizin kadar sansli olmayip bi zat doclarla görüsme imkanim yüz yüze yok cünki yurt disinda yasiyorum .
ve suan okadar kararsizim ki ankarada Dr.Nebil Bozdoganami yada Yakup Avsarami olayim diye.nebil beyle dialogum oldu mail ve tel üzeri aslinda cok olumlu bakiyorum ama benim istedigim fiyatta özel klinikte degilde tip merkezinde olacagi icin vaz gecer gibi oldum,türkiyede hastaneleri bilmyorum ama aldigim duyumlara göre özel olmayinca pek tavsiye edilmedigini yani simdi tip merkezi olunca nasil olur bilemyorum acikcasi cünki belki bir özel klinikte olan aletler yoktur diye veya hyjenik degildir diye cok karisti kafam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
ama bu yil aralikta kessin olmak istyorum.
bir cok arkadasim gibi tabiki benimde endiselerim var yani sigara kulandigimdan dolayi acaba sonuclar cokmu kötü olur diye ve ben en fazla 6-10 gün kalabilirim trde onun icinde acaba yetersiz gelirmi bu zaman diye vs. bide yalniz gelecegim yanimda refakatcimda olmayacak anliyacagniz gizli bir ameliyat olmasi gerek sizce kaldira bilirmiyim 3 ameliyati bi arada tek basima ?????
güzel cevaplarinizi desteginiz bekliyorum..
bütün ameliyatlari gerceklesmis arkadaslarada gecmis olsun dileklerimi ve olmak isteyenlerede herseyin hayirlisin diliyorum...
güzel haberlerinizi bekliyorum kaydirigubbakcemile3
ben ekimde gun alacam yakup avsara ve tam senin gibi krin germe gous diklestirme ve protez istiyorum bende ve bu son gunlerde cok yogun oldu geceleri ruyamda goruyorum ve e tirisiyorum dogrusu ama korkunun ecele faydasi yok yapacamm kismetse gun alinca burda paylasirim