Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arkadaşlar herkesin ağrı eşiği farklıdır esranın doktorununda söylediği gibi banada doktorum sezeryandan daha az ağrın olucak dedi ama bu acın olmıycak anlamına gelmiyo demedi ağrı ve acı bence çok farklı benim de ilk 3 gün ço ağrım oldu ama bu daha sonra acıya dönüştü en ufak ters hareketimde karnımı tekrar kesiyolarmış gibi oluyodu 10 gün doğrulamadım istesemde doğrulamıyordum zaten evin içinde bile dinlene dinlene yürüyordum iki büklüm yürüyorsun karnın acımasa bile omiriliğimin ağrısı bana yetiyordu zaten 4 gün sonra işe giden insanları okudukça şaşırıyorum eşimde öyle zannetmişti çabuk iyileşiyormuşsum ben sana bakarım kimseye gerek yok diyordu ama öyle değilmiş sehpanın üstünde duran bardağımı bile annem veriyodu ama şuda bi gerçek sigara içen insanların iyileşme süresi ve ağrı derecesi gerçekten farklı oluyor estetik ameliyatlarda en ağırı bence karın germe arkadaşlar çok ağrılı olmayabilir ama hareketlerinizin kısıtlanacağınada kesin gözüyle bakmalısınız refakatçı olmadan yanınızda çok zor atlatabileceğiniz bi ameliyat belki bu benim için öyle olmuşda olabilir ama dün aldığım kıyafetlerin içinde kendimi okadar iyi hissettimki her gören arkadaşım şoka girdi dümdüz bir göbek sıfır komkleks öncede daha bol şeylr giyerdim oturunca göbeğimi kapatırdım şimdi süperim o çektiğim acıları unuttum geçti ama yeni göbeğim hep benimle kalıcak inşallah

adina cok sevindim ayperme sonuc ta ki mutluluk cok onemli amacimiz da o zaten biz kadinlar aci cekmeye alisigiz diye dusunuyorum cocuk dogumu olsun lohusa donemi olsun (kalb agrisi olsun) allah baska acilar gostermesin ins guzellik icin o aciya da dayaniriz diye dusunuyorum ben ,sidmiden hazirliyorum kendimi , benim de refakatci sikintim var ablam gelecek benimle ,de onu uzmekten daha cok korkuyorum insallah en az derecede bir agriyla atlatiriz kizlar bu arada her gece ruyamda goruyorum bu da su demek tir ben bu ameliyati olmaliyim opuyorumnanaktan

şimdiden geçmiş olsun türkiyedemi olucaksın ameliyatını

evt cnm ben turkiyede olacam doktorum da belli zaten yakup avsara olacam karin germeyle gogus diklestirme ve kucuk protez takacak tam gunu belli deil ama 12 ayda olurum insallah allahim bana bu mutlulugu da yasatir insallah hepimize de yasatsin

Hepinize geçmiş olsun kızlar. Ben de gerdirme yapmadım ama yağları aldırdım, kesik olmamasına rağmen acıyor Kesik olanlara binlerce kez geçmiş olsun. En sıkıntılısı da, korsenin verdiği rahatsızlık. Katlanıyor, yukarı çıkıyor, düzelteyim derken insanın canı acıyor. Düzeltmezsem de sanki öyle şekil alacak sanıyorum saçma belki ama işte insan psikolojik olarak öyle hissediyor :) Ben üçüncü gün bandajlar çıktığında, banyoya girdim ve dokunamıyorum, o delikler, ödemler içimi kaldırıyor Sanki benim değilmiş gibi bi tuhaf hissediyorum. Sırt ve bel de olmuştu öncesinde, anlayacağınız sanki üst gövde benim değil o kadar tiksinç geliyor morluklar delikler ve o ten hassasiyeti Sırt üstü yatmaktan bel ve sırt ağrısı da cabası ama geçince bu acılar, o zaman değdiğini anlayacağız hep birlikte :) Yarın basen popo, Allah sabır versin diyorum şimdiden hepimize :)

kızlar bu yazdıklarınızı okuyunca cok heyecanlanıyorum allah bana da kısmet eder ınsallah bırde fıyatlarını yazsanız cok sevınırım

Canım tabii ki fiyat veririm ama gerdirme değil yağ aldırdığım için farklı olabilir. Ben mide-karın 3.500 TL. SmartLipo yaptırdım. Bölge bölge yapılıyor ve her operasyonda aynı fiyat. Örneğin sırt-bel 3.500 bu bir operasyon. Mide-karın 3.500 bu da başka bir operasyon.. Böyle gidiyor fiyat.

cok gecmis olsun kac kili yag alindi sorabilirmiyim??

merry canım nerelerdesin, senin de bayağı geçti, nasılsın, göbişin nasıl, bizi unuttun mu yoksa, eğer okuyorsan gelişmeleri yaz lütfen.
merhaba bayanlar...özlemişim sizi yahuu :)) önce bi öpiyim...muckkkk
iyiyim ben arkadaşlar.5 ay bitti.izler solmaya başladı artık.belli belirsiz denen hali aldı artık.ne krem kullandım ne ilaç.bende nedense hücre yenileyici dedikleri ilaçlara sıcak bakamadım.bu yüzden kullanmadım.bu kadar zaman oldu hala her sabah karnıma bakıyorum.geçen hafta ameliyattan önce ve sonra çekilen resimlere baktım çok kötü oldum.bitti gitti ama gerçekten büyük cesaret istiyor.
doktorunuzu iyi seçin lütfen.birinci hassasiyet bu olmalı.ben bu arada 56 kiloya kadar indim.fırsat bulunca yürüyorum.kabus bitti diyebilirim.umarım sıkıntısız stressiz olursunuzda bende müjdelerinizi okurum...sevgiler :))

Çok sevindim. İnşallah biz de atlatır bu sıkıntıdan kurtuluruz. Bir şeyi merak ediyorum, acaba bebeği emzikten kesip yaptırsam daha iyi olurdu dedin mi, yani bebekle ilgilenmek, emzirmek nasıl oldu, ben hala emziriyorum da.

yok hayatım hiç pişmanlık duymadım...18 aylık oldu kızım hala emiyor.hastaneden çıkarken ordaki makimayla iyice sağdık gögüslerimi.eve geldiğimde sadece parol aldım ve devam ettim emzirmeye.
şişlikler geçti.yaklaşık 3,5 ay sürdü ama.

bu arada bebek için sana mutlaka en az 15 gün bir yardımcı şart.ağır kaldıramazsın çünkü.benim eşim senelek iznini aldı evede birini bulduk.umarım rahat geçer kurtulursun bu stresten.ankaradaysan bana ulaşabilirsin.özelden yaz bana görüşelim.sevgiler...

merry hoşgeldin
iyi haberlerine çok sevindim.ameliyat konusunda en çok cesaret aldığım kişi sensin bütün geçirdiğin süreci okuduğum için sanki seni tanıyormuş gibi hissediyorum yeniden yazman ve daha iyi haberler almaktan çok mutlu oldum.

canım teşekkür ederim.aynı süreçten bende geçtim.bu yüzden gerçek olan neyse yazmak konusunda kararlıydım ben.bunuda taa başlarda belirtmiştim.

canım teşekkür ederim.aynı süreçten bende geçtim.bu yüzden gerçek olan neyse yazmak konusunda kararlıydım ben.bunuda taa başlarda belirtmiştim.

Zaten bizler de yaptırmadan önce, hep gerçekçi yorumlar aramadık mı? O sebeple ben de aşama aşama ne olduğunu hep yazıyorum ki, insanlar karar verirken bunları da göz önünde bulundursun. Size de çok geçmiş olsun. Ben de dün basen-popo da oldum, bugün regl oldum Daha vardı halbuki.. Korseye geçmesin diye ne çabalar harcıyorum sanki biraz daha bekleyemedi

Sırt-bel= 2 buçuk litre
Mide-Karın= 2 litre
Basen-popo = 2 litre
Bir de bacak içim yapılacak. Ameliyat sırasında belli oluyor ne kadar alınacağı.

Supermisss ekim 15 de bende gogus kucultme ve karin germe ameliyatina girecem Ben Dr uma karin lipo demistim ama kurtarmiyormus benim karnimi karin germe gerekiyormus karin germe yapilirken dogal olarak lipoda yapilacak aci cekecem biliyorum ama karin ve gobek gidecek yaaa deger heralde

Çok teşekkür ederim, keşke atsam ama özel mesaj atmama izin yok. Gerçi özel mesaj olmasa da olur, hiç bir sorumuzu cevapsız bırakmadın, desteğin gerçekten önemli, ben de baştan beri hep mesajlarını okudum, samimiyetine güvenim sonsuz, senin iyi haberlerini aldıkça cesaretim yerine geliyor, zaten bu yüzden doktor tercihimde önceliğim Serdar Öztürk, 1-2 hafta içinde görüşmeye gidicem. Ben de en az 1 ay bir yardımcı ayarlıyacam, annem de gelecek. Yaklaştıkça heyecanım artıyor. İnşallah hepimiz senin gibi sorunsuz atlatırız.

Çok az kalmış, nasıl heyecanlı mısın, özel bir hazırlık yapıyor musun, beslenme falan gibi, bir de doktorun kim acaba. Sağlıkla, ağrısız sızısız kurtulursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…