arkadaşlar herkesin ağrı eşiği farklıdır esranın doktorununda söylediği gibi banada doktorum sezeryandan daha az ağrın olucak dedi ama bu acın olmıycak anlamına gelmiyo demedi ağrı ve acı bence çok farklı benim de ilk 3 gün ço ağrım oldu ama bu daha sonra acıya dönüştü en ufak ters hareketimde karnımı tekrar kesiyolarmış gibi oluyodu 10 gün doğrulamadım istesemde doğrulamıyordum zaten evin içinde bile dinlene dinlene yürüyordum iki büklüm yürüyorsun karnın acımasa bile omiriliğimin ağrısı bana yetiyordu zaten 4 gün sonra işe giden insanları okudukça şaşırıyorum eşimde öyle zannetmişti çabuk iyileşiyormuşsum ben sana bakarım kimseye gerek yok diyordu ama öyle değilmiş sehpanın üstünde duran bardağımı bile annem veriyodu ama şuda bi gerçek sigara içen insanların iyileşme süresi ve ağrı derecesi gerçekten farklı oluyor estetik ameliyatlarda en ağırı bence karın germe arkadaşlar çok ağrılı olmayabilir ama hareketlerinizin kısıtlanacağınada kesin gözüyle bakmalısınız refakatçı olmadan yanınızda çok zor atlatabileceğiniz bi ameliyat belki bu benim için öyle olmuşda olabilir ama dün aldığım kıyafetlerin içinde kendimi okadar iyi hissettimki her gören arkadaşım şoka girdi dümdüz bir göbek sıfır komkleks öncede daha bol şeylr giyerdim oturunca göbeğimi kapatırdım şimdi süperim o çektiğim acıları unuttum geçti ama yeni göbeğim hep benimle kalıcak inşallah