Ay bak şımardım:) Ben de seni seviyorum tatlım:) yok ben panik manik yapmayı planlamıyorum:)Hayırlısıyla bütçe toparlanır bir de bana bakacak kızım gelirse haydi revizyona programımız başlayacak:) ama parti şart:) hastane parti görsün diyorum Jelesec ne dersin:)))
Kızlar karın germe den kaç gün sonra banyo yaptınız? Korkuyorum ,korseyi takabilcekmiyiz,ya bişey olursa?
Gittim canim. Dikişler oldugunu soyledı. Sert metal ipdir sanki. Bazı dikişler 6 aya erıyomuş, bazende erımeden deriyi delib dışarı cıkdıgında aliyoruz dedi. Şimdi boşuna delib cıkarıb canını yakmayım dedi. Bende tamam dedim.😒
Fotografına hayran hayran baktım begonyacımm, hatta gulumunkine de baktım, kendi kendime heyecan yaptım yine, rüya gibi geliyor, 1 hafta kaldı, 1 hafta sonra gerçekten bu koca top göbekten kurtulacak mıyım, artık göbeğimi içime çekmem gerekmeyecek mi, resmen rüya gibi geliyor yahu feci heyecanlıyım :):18:
Bitanem elbette kurtulacaksın, bende aynen senin gibiydim hatta biliyorsun ameliyat olduktan sonra burda az başınızı şişirmedim ben gerilemedim diye hala inanamamıştım ama zaman geçtikçe görüyorsun farkı tek zor yanı beklemek ve iyileşme sürecinde sabır etmek sonrası sonuc mükemmel olacak. Senide insallah burdan hep birlikte takip edecegiz nasil guzellestigini burdan hepberaber gorecegiz.
Ahhh inşallah begonyacım yaaaa, beklerim razıyım bakalım ben nelere panik yapacağımmm :))
Çok şükür:) Maaşallah
Ahh benim panik müdiresi güzellerim:) Tamam kabul adam iyi doktor, inanılmaz anlayışlı amaaaaa elinde de sihirli değnek yok ki ameliyat sonrasında zamanı hooop diye 6 ay ileri alsın:) sabır kızlar sabır:)
Ay ben sizi severim:)) Herkes ayrı paniklerin içinde boğuşuyor sonra 3-5 gün geçiyor, amanııın benim panik suya düştü diyorsunuz:) Ben revizyona gireceğim zaman hazır olun 40 gün 40 gece panik bayramı yapacağım:)
Begonyacığım, çok sevindim. Gözümün önünde koltuktaki sen geldin. Kocaman bir fiyonga dönüşmüş gülüşünle izlemişsindir karnını:) sen bir de yaz için alışverişe çıkabilecek hale gel bak o fiyonk kulakların arkasına kadar nasıl yürüyecek:)
Canım benim sen revizyona gir istediğin kadar panik yap hakkındır şimdiye kadar bizim dertlerimizi sabırla çektin ya, bize de istediğini yapabilrsin kabulümüzdür. Ben seve seve senin paniklerini çekerim bitanem çünkü biliyorumki 3-5 gün sonra bitecekcanım senin burda herkese verdiğin destek tartışılmaz senin kocaman temiz bir yüreğin var ve ben seni seviyorummmmmmmmmm
Ay bak şımardım:) Ben de seni seviyorum tatlım:) yok ben panik manik yapmayı planlamıyorum:)Hayırlısıyla bütçe toparlanır bir de bana bakacak kızım gelirse haydi revizyona programımız başlayacak:) ama parti şart:) hastane parti görsün diyorum Jelesec ne dersin:)))
Biri partimi dedi
kalemine sağlıkkeşke benimde ilk zamanlarım olsaydın acayip iyi geliyorsunn
[/COLOR]
kesinlikle herşey serbest panik yap ağla dövün küfür et
beğonyacım işaretledim yazdığın yere aynen katılıyorummmbende mamazayı seviyorum
en çok beni sev dermişimparti oooo yaparız sana; sen iste yeter ki çiğ köfteler benden
ha ha ha parti he kaçırma sakınnn
Kızlar karın germe den kaç gün sonra banyo yaptınız? Korkuyorum ,korseyi takabilcekmiyiz,ya bişey olursa?
İnşallah canım harılısıyla. Bizler yanınındayız tatlım, sana en güzel partileri yaparız nasıl olsa tüm çılgınlar burda toplanmış
Kızlar bir resim ekledim dikişleri merak eden arkadaşlar için. Ameliyatımdan 23.gün sonra dikişlerin durumu yanlız dikişlerde slikon bant var bantı koymadan önce daha düzgündü dikişler şimdi büzüş büzüş duruyorlar, bakalım sonuç nolcak hepberaber burdan takip edeceğiz
Fotografına hayran hayran baktım begonyacımm, hatta gulumunkine de baktım, kendi kendime heyecan yaptım yine, rüya gibi geliyor, 1 hafta kaldı, 1 hafta sonra gerçekten bu koca top göbekten kurtulacak mıyım, artık göbeğimi içime çekmem gerekmeyecek mi, resmen rüya gibi geliyor yahu feci heyecanlıyım :):18:
Ahhh inşallah begonyacım yaaaa, beklerim razıyım bakalım ben nelere panik yapacağımmm :))
Begonya02 cığım tatlım dikişlerde göbüşde çok güzel ben ödem göremedim valla 3-4 ay sonra dikişler tamamen silikleşecekler gibi duruyorlar . Allahım nazarlardan saklasın darısı benim başıma....
kalemine sağlıkkeşke benimde ilk zamanlarım olsaydın acayip iyi geliyorsunn
[/COLOR]
kesinlikle herşey serbest panik yap ağla dövün küfür et
beğonyacım işaretledim yazdığın yere aynen katılıyorummmbende mamazayı seviyorum
en çok beni sev dermişimparti oooo yaparız sana; sen iste yeter ki çiğ köfteler benden
ha ha ha parti he kaçırma sakınnn
No panik bol fıstık topiği öneriyorum:)))
Jelesecciğiiiim sıradaki ameliyatlarda bak buradayım) Bundan sonraki maçlarda kadrolu panik savar olarak gücüm yettikçe herkesin yanındayım.
Ollleeeeey çok fena parti olacaak:))) Kızlar benim revizyona kadar herkes işini halletsin, benim operasyon sonrası hastane ve ekip dağılabilir:)
Ben hepinizi seviyorum kızlar
No panik bol fıstık topiği öneriyorum:)))
Jelesecciğiiiim sıradaki ameliyatlarda bak buradayım) Bundan sonraki maçlarda kadrolu panik savar olarak gücüm yettikçe herkesin yanındayım.
Ollleeeeey çok fena parti olacaak:))) Kızlar benim revizyona kadar herkes işini halletsin, benim operasyon sonrası hastane ve ekip dağılabilir:)
Ben hepinizi seviyorum kızlar
Canım bizde seni çok seviyoruz:) iyiki Burdasın sana ihtiyacı var bu kadınların:)
:)))süper tuttum bu adı başlığın adı değişsinnn
kız ben alıştım artık kesilip biçilmeye rahatım artıkaman sen hep ol valla lazımsın buraya
ha ha ha baycan senden sonra yut dışına yerleşiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?