• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ilk zaman korkarsın sonra alışırsın banyo dökün çık ayakta canım olay gelsin

deliler,çılgınlar,revizyonlular,zor beğenenler, panik ataklar hepsi güzel topluluk olduk:9:

canım silikon bant dikkat!!!! Havalandır kontrol et ıslak nemli kalmasın :34:büzülmesi bant dan bende de takınca olmuştu...ve seni tebrik ediyorummm ilk haftadan itibaren resimlerini koyman büyük cesaret :42: öncesi sonrası ile yeni olacak arkadaşlara büyük iyilik bu:29: Ercancığını:9:adam tabi bana uyuz olur ben baycan sen cığımmm:)))) ellerine sağlık tadını çıkar,memeler de inen dikiş çok erken yok olmuş iz konusunda şanslısın :nazar:

Canim evet dikkat ediyorum slikon banta bugun banyo yaptim iyice kuruladim hemde kurutma makinasi ile ayrica. Sanirim dikisler dedigin gibi cabuk iyilesecek cok sukur allahima simdilik bir sikinti yok insallah bundan sonra daha da iyi gider hersey. Gelismeleri hep birlikte izleyecegiz araliklarla resim koyacagim bende arkadaslara boyle yardimci olmaya calisiyorum umarim ise yariyordur :54:

Nolaccığım, hepimizin birbirimize iyi geldiği güzel bir dünyadayız. Herşeyi karşılıklı:)

Aaaa ben öyle tek revizyondan sonra kaçanı bırakmam ki havaalanında yakalarım ki:)))) daha durur göbekten sonra yüzümüz gözümüz de sıraya girer elbet:)

:1::1::1: aynen sakın bırakma valla daha benim akrabam var iki tane para biriktiriyorlar onlar olsun öyle kaçsınn

az kaldı sende show yapacaksın inşallah :31: canım benim ya o kadar uzun bekleyişti ki senin ki çok güzel olsun herşey senin adına :16:

hazırlıklıyız mamaza var :21:panik savar :9:

Oyyy cok sagol jelesecimmm az ağrıtmadım başını o mu bu mu öyle mi böyle mi diye allah razı olsun kuzummm hihi :)))

Panik savar geldi hanıııııım:10:
Sen istediğin paniği yap biz burada hepsini okur üfler savarız:) Rahat ol tatlım. Buradaki tüm fıstıklar gibi sen de ilk günler soru işaretlerini saçarsın ortaya,elbet birimiz derman oluruz sana. Hadi heyecan serbest kolay değil fıstık olma heyecanı bu. Gelecek haftanın duygu karmaşasında duruma el koyarız:)

Mammazia iyi ki varsın beee valla rahatlıyorum okudukça sağol çokçokk :)

Oyle olacak elbette canim mukemmel olacak hersey. Sen sadece rahat ol tatlim ve koca gobeginden kurtulacaksin diye simdiden sevinmeye basla bitanem:9:

Canim evet dikkat ediyorum slikon banta bugun banyo yaptim iyice kuruladim hemde kurutma makinasi ile ayrica. Sanirim dikisler dedigin gibi cabuk iyilesecek cok sukur allahima simdilik bir sikinti yok insallah bundan sonra daha da iyi gider hersey. Gelismeleri hep birlikte izleyecegiz araliklarla resim koyacagim bende arkadaslara boyle yardimci olmaya calisiyorum umarim ise yariyordur :54:

Begonyaaa eski kıyafetleri çıkarırım bugun yarın garanti heheh en son üniversitede içine girdiklerimi oyyy ne heyecan ne heyecan :)
Bu arada helal sana hakkaten, ben de senin izinden gidip öncemi sonramı aşama aşama paylaşacağım kısmet olursa inşallah :)

Seviyorum hepicinizi canlar :16: :48:

Panik savar geldi hanıııııım:10:
Sen istediğin paniği yap biz burada hepsini okur üfler savarız:) Rahat ol tatlım. Buradaki tüm fıstıklar gibi sen de ilk günler soru işaretlerini saçarsın ortaya,elbet birimiz derman oluruz sana. Hadi heyecan serbest kolay değil fıstık olma heyecanı bu. Gelecek haftanın duygu karmaşasında duruma el koyarız:)

Yerim seni positif arkadasim iyiki varsin iyiki tanidik seni :13:

:1::1::1: aynen sakın bırakma valla daha benim akrabam var iki tane para biriktiriyorlar onlar olsun öyle kaçsınn
Kaçmaz kaçmaz ben onu da okur üflerim:) ya ayaklı reklam tabelaları gibi dolaşacağız bir parti yapmıştır azıcık hastaneyi birbirine katmıştım çok mu:))) hem bak gör beni ameliyat etsin senesi dolmadan kendi hastanesini kurar:))

tamam doğru yoldasın aynen böyle devam kuruttu mu havalandırdı mı sıkıntı olmaz canım izinde iyi iyileşiyor maşşalah yine:34:

yaramaz mı işe süreci en baştan görüyor yaptıracak olan...çok azı albüm yapar bu cesaret ilk haftadan

Kaçmaz kaçmaz ben onu da okur üflerim:) ya ayaklı reklam tabelaları gibi dolaşacağız bir parti yapmıştır azıcık hastaneyi birbirine katmıştım çok mu:))) hem bak gör beni ameliyat etsin senesi dolmadan kendi hastanesini kurar:))

kesin canım artık ondan sonra tek karına 20.bin tele der :ssz:ben işlerimi halledeyimm hastane açmadan:51:

Oyyy cok sagol jelesecimmm az ağrıtmadım başını o mu bu mu öyle mi böyle mi diye allah razı olsun kuzummm hihi :)))

Mammazia iyi ki varsın beee valla rahatlıyorum okudukça sağol çokçokk :)

Begonyaaa eski kıyafetleri çıkarırım bugun yarın garanti heheh en son üniversitede içine girdiklerimi oyyy ne heyecan ne heyecan :)
Bu arada helal sana hakkaten, ben de senin izinden gidip öncemi sonramı aşama aşama paylaşacağım kısmet olursa inşallah :)

Seviyorum hepicinizi canlar :16: :48:

Canim ben korseli halimle bile giriyorum ameliyat oncesi kiyafetlerime gun gectikce toparlanma daha da hizli oluyor sende goreceksin insallah asama asama vucudun toparlandigini. Bizde seni seviyoruz bitanem :46:

Hahahahah:16:Bu gece hepimiz sevgi pıtırcığı olmuşuz ayol:)
Herkes herkesi seviyor
Nedeeen? Çünkiii
Hepimiz sevgi pıtırcığıyııııız:)
Çok yaşayın e mi siz:)))

Hahahahah:16:Bu gece hepimiz sevgi pıtırcığı olmuşuz ayol:)
Herkes herkesi seviyor
Nedeeen? Çünkiii
Hepimiz sevgi pıtırcığıyııııız:)
Çok yaşayın e mi siz:)))

Evet tatlim burada olduguma cok mutluyum birbirimizi cok guzel ve positif etkiliyoruz cokkk hosuma gidiyor, iyiki hepiniz varsiniz :46:

Kizlar gec oldu benim icin sabah 6 da kalkiyorum. Hepinize iyi geceler siz sohpete devam edin ben yarin size yetisirim, optum hepinizi :54:

Günaydın arkadaşlar 6.güne geldik nihayet .artık akşama kadar evde yanlızım rahatım çok şükür kendi işimi yapabiliyorum.şimdi de kahvemi aldım dizimi açtım yazdıklarınızı okuyorum,hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın yazdıklarınız beni çok rahatlatıyor ,hepiniz çok iyisiniz öylesine söylemiyorum siz gerçek olan iyilerdensiz sağolun ve fıstık olun emi

Günaydın arkadaşlar 6.güne geldik nihayet .artık akşama kadar evde yanlızım rahatım çok şükür kendi işimi yapabiliyorum.şimdi de kahvemi aldım dizimi açtım yazdıklarınızı okuyorum,hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın yazdıklarınız beni çok rahatlatıyor ,hepiniz çok iyisiniz öylesine söylemiyorum siz gerçek olan iyilerdensiz sağolun ve fıstık olun emi

Günaydın canım, gün geçtikçe daha da iyi olacaksın, hatta 3 haftadan sonra yileşme süreci çok çabuk oluyor. Bundan sonra taş gibim olmaya daha hızlı ulaşacaksın inşallah :21:

Kızlar bir resim ekledim dikişleri merak eden arkadaşlar için. Ameliyatımdan 23.gün sonra dikişlerin durumu yanlız dikişlerde slikon bant var bantı koymadan önce daha düzgündü dikişler şimdi büzüş büzüş duruyorlar, bakalım sonuç nolcak hepberaber burdan takip edeceğiz :40:
dediğinimiz şekilde profilinize girdim ama albümler görünmüyor.Fotoğraflara nasıl bakabilirim

Son düzenleme:
Günaydın canım, gün geçtikçe daha da iyi olacaksın, hatta 3 haftadan sonra yileşme süreci çok çabuk oluyor. Bundan sonra taş gibim olmaya daha hızlı ulaşacaksın inşallah :21:

selam kızlar bugün benim ilk ve çok yoğun iş günüm :) korktuğum kadar sıkıntılı olmadı işe başlamak...yarın itibariyle üçüncü haftaya giriyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde sizlere sevgi pıtırcıklarımdan koca bir demet yolluyorum:16:

kimlerde kesilip biçilme sırası el kaldırsın:9:

frogo nasılsın heyecan var mı kolu ne yaptın konuştun mu baycanla :23:

Back