msj doldurma panosu var
oraya yaz bişiyler gsakjgjdfjgdfgsdkfnhdslkf şöyle karalama gibi :) dolar
öyle mi canim valla cok isime yarardolduramadim bir türlü... nerde o dedigin pano ???
Merak la msj larimin dolmasini bekliyorum resimleri görebilmek icin... Arkadaslik teklifin icin tesekkürler cnm
Arkadaşlar az önce korsemi çıkardım Ercan'cığım arada bir çıkarabilirsin 2-3 saat demişti. Şuan koltukta oturuyorum ve hep merak ediyordum sizlerinde başını şişirdiğim o konu varya göbek katlanacak diye işte şuan ne kadar luzumsuz bir sıkıntı yapmışım onu anladım. Oturuyorum ve göbeğim dümdüz oleeeeeeeeeee yaşasın hala şişlerim var elbette ama katlanan sarkan birşey yok çok şükür o yüzden acaip mutluyum kızlarrrrrr
4 gün sonra 3 ayım doluyor.hep şişlikten memnuniyetsizlikten bahsediyordum önceki yazılarımda.boşuna hayıflanıp durmuşum :) uzun zamandır cebelleşipte veremediğim kilolara ,dukana başladıktan sonra önemli bir kısmına elveda dedimverdiğim bu 4 kilo sonucu yüzde yüz etkiledi diyebilirim.kaldı 5 kilo. şu an küçücük bir ayva göbek başkalarına göre incecik bel bana göre az odunumsu bir belim var :)) 5 kilo daha verirsem uçacağım.yani sonuç olarak bu ameliyattan tam olarak memnun olunması için ideal kiloya kesinlikle inilmesi gerekiyor.170 boy şu an 64 üm. 59 olmam gerekiyor. bu arada yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun.iyileşme sürecinde olanlara da bol booooooooool sabırlar diliyorum .
Arkadaşlar az önce korsemi çıkardım Ercan'cığım arada bir çıkarabilirsin 2-3 saat demişti. Şuan koltukta oturuyorum ve hep merak ediyordum sizlerinde başını şişirdiğim o konu varya göbek katlanacak diye işte şuan ne kadar luzumsuz bir sıkıntı yapmışım onu anladım. Oturuyorum ve göbeğim dümdüz oleeeeeeeeeee yaşasın hala şişlerim var elbette ama katlanan sarkan birşey yok çok şükür o yüzden acaip mutluyum kızlarrrrrr
Evet 4.güne geldik. Bugün direnler alındı bandajlar açıldı, çok korkarak gittim Hacettepe ye ama Dr ozan bey konuşarak öyle rahatlattıki kolay geçti . Artık sadece korse var ve baya rahatladım hiç çatlak kalmamış,simitler gitmiş.banyo yapabilirsin dedi ama korkuyorum belki yarın.oturup kalkarken yürürken haliyle zorlanıyorum. Hadi inşallah beklentilerim gerçekleşir.Ozan bey ciğime göre harika olmuş görcez artık.
ben hiç dik kesi ile karın germe yapıldığını duymadım pek te mantıklı gelmiyor, sarkma aşağı doğru olur nasıl dik kesi ile düzeltilsin
karın germede 2 kat, sezeryanda 7 kat kesiliyor denilmesine bakma, karın germe ile sezeryanı hiç kıyaslamam. ben sezeryanımın 2.günü işimi gücümü yapıyordum. karın germede ilk 10 gün yardımsız bişey yapamıyorsun.
deri sarkması varsa bunu herhangi bir sporun toplaması mümkün değil, ameliyatla o deri kesip atılacak. yağlı gergin kocaman bir karını sporla toplamak mümkündür.
kesi uzunluğuna sarkma ve vücut yapına göre doktor karar verecek fakat ize takılma geçiyor sorun edilecek bir nokta değil. önemli olan karnın için bu ameliyat gereklimi
profesyonel bir doktora gidip görüşmen soru işaretlerini kaldıracaktır
Tatliskom sen o dikislerindeki sertlik için doktora gekecektin ne oldu? Bir sorun yoktur inşallah. Nedenmiş o sertlikler?
slm cnm fotoğraf ekledim orada çatlaklarımın durumu görünüyor, bakabilirsin
Arkadaşlar doktor 3hafta sonra dedi ama bana çok uzun geldi.bugün 5.gün sanki 3-4 gün sonra kullanırım gibi geliyor bana.biran önce araç kullanmaya başlamam lazım çocuklar perişan oluyor.
Arkadaşlar doktor 3hafta sonra dedi ama bana çok uzun geldi.bugün 5.gün sanki 3-4 gün sonra kullanırım gibi geliyor bana.biran önce araç kullanmaya başlamam lazım çocuklar perişan oluyor.
fotoğraf ekledim bayanlar
şu an yalnızca karnımın yeni halinin fotoları var
eski halimin fotoları doktorumda, kontrole gidince alıp onlarıda ekleyeceğim
sevgiler
Çok şükür:) Maaşallah
Ahh benim panik müdiresi güzellerim:) Tamam kabul adam iyi doktor, inanılmaz anlayışlı amaaaaa elinde de sihirli değnek yok ki ameliyat sonrasında zamanı hooop diye 6 ay ileri alsın:) sabır kızlar sabır:)
Ay ben sizi severim:)) Herkes ayrı paniklerin içinde boğuşuyor sonra 3-5 gün geçiyor, amanııın benim panik suya düştü diyorsunuz:) Ben revizyona gireceğim zaman hazır olun 40 gün 40 gece panik bayramı yapacağım:)
Begonyacığım, çok sevindim. Gözümün önünde koltuktaki sen geldin. Kocaman bir fiyonga dönüşmüş gülüşünle izlemişsindir karnını:) sen bir de yaz için alışverişe çıkabilecek hale gel bak o fiyonk kulakların arkasına kadar nasıl yürüyecek:)
Canım benim sen revizyona gir istediğin kadar panik yap hakkındır şimdiye kadar bizim dertlerimizi sabırla çektin ya, bize de istediğini yapabilrsin kabulümüzdür. Ben seve seve senin paniklerini çekerim bitanem çünkü biliyorumki 3-5 gün sonra bitecekcanım senin burda herkese verdiğin destek tartışılmaz senin kocaman temiz bir yüreğin var ve ben seni seviyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?