Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok sevindimmm...darısı bizlerin de başına inşallah

desicim çok sevindim bu işler sabır işi sonucu görmek için sabretmek şart

Mamaza gelde cevap yaz sen beğenyaya

çok sevindim daha dur bekle eşin yanına koruma tutacak sahilde gezinirken bu sıkıntıları hepimiz yaptık canım çok olağan bende yedim milletin kafasını

Evet 4.güne geldik. Bugün direnler alındı bandajlar açıldı, çok korkarak gittim Hacettepe ye ama Dr ozan bey konuşarak öyle rahatlattıki kolay geçti . Artık sadece korse var ve baya rahatladım hiç çatlak kalmamış,simitler gitmiş.banyo yapabilirsin dedi ama korkuyorum belki yarın.oturup kalkarken yürürken haliyle zorlanıyorum. Hadi inşallah beklentilerim gerçekleşir.Ozan bey ciğime göre harika olmuş görcez artık.

Tatliskom sen o dikislerindeki sertlik için doktora gekecektin ne oldu? Bir sorun yoktur inşallah. Nedenmiş o sertlikler?

Hadi bakalım geçmiş olsun. Direnler çıktıysa gerisi kolay:)

youtube da izledim videolarda bu tarz kesiler var yalnız sarkan bölüm alnınca o kesilen yerd ekayboluyor sanırım . Arama yaparsan anlarsın en demek isteğimi. evet maalesef dokrorun söylediği ameliyat :)

Tatliskom sen o dikislerindeki sertlik için doktora gekecektin ne oldu? Bir sorun yoktur inşallah. Nedenmiş o sertlikler?

Gittim canim. Dikişler oldugunu soyledı. Sert metal ipdir sanki. Bazı dikişler 6 aya erıyomuş, bazende erımeden deriyi delib dışarı cıkdıgında aliyoruz dedi. Şimdi boşuna delib cıkarıb canını yakmayım dedi. Bende tamam dedim.😒

Arkadaşlar doktor 3hafta sonra dedi ama bana çok uzun geldi.bugün 5.gün sanki 3-4 gün sonra kullanırım gibi geliyor bana.biran önce araç kullanmaya başlamam lazım çocuklar perişan oluyor.

Arkadaşlar doktor 3hafta sonra dedi ama bana çok uzun geldi.bugün 5.gün sanki 3-4 gün sonra kullanırım gibi geliyor bana.biran önce araç kullanmaya başlamam lazım çocuklar perişan oluyor.

Bende tek karın germeydi, 10 gun sonra araba kullandım. Sadece anı hareket yapmakdan korudum kendimi. Yavaş yavaş oturmak kalkmak zorunda oluyosun. Ama sende goguste varsa o zaman farklı ola bilir.

Ben 10. Gün itibariyle kullanmaya başladım. 5. Gundesiniz biraz daha dinlenin bence

Çok şükür:) Maaşallah
Ahh benim panik müdiresi güzellerim:) Tamam kabul adam iyi doktor, inanılmaz anlayışlı amaaaaa elinde de sihirli değnek yok ki ameliyat sonrasında zamanı hooop diye 6 ay ileri alsın:) sabır kızlar sabır:)
Ay ben sizi severim:)) Herkes ayrı paniklerin içinde boğuşuyor sonra 3-5 gün geçiyor, amanııın benim panik suya düştü diyorsunuz:) Ben revizyona gireceğim zaman hazır olun 40 gün 40 gece panik bayramı yapacağım:)
Begonyacığım, çok sevindim. Gözümün önünde koltuktaki sen geldin. Kocaman bir fiyonga dönüşmüş gülüşünle izlemişsindir karnını:) sen bir de yaz için alışverişe çıkabilecek hale gel bak o fiyonk kulakların arkasına kadar nasıl yürüyecek:)

Canım benim sen revizyona gir istediğin kadar panik yap hakkındır şimdiye kadar bizim dertlerimizi sabırla çektin ya, bize de istediğini yapabilrsin kabulümüzdür. Ben seve seve senin paniklerini çekerim bitanem çünkü biliyorumki 3-5 gün sonra bitecek canım senin burda herkese verdiğin destek tartışılmaz senin kocaman temiz bir yüreğin var ve ben seni seviyorummmmmmmmmm

Ay bak şımardım:) Ben de seni seviyorum tatlım:) yok ben panik manik yapmayı planlamıyorum:)Hayırlısıyla bütçe toparlanır bir de bana bakacak kızım gelirse haydi revizyona programımız başlayacak:) ama parti şart:) hastane parti görsün diyorum Jelesec ne dersin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…