• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Begonya ruhlarımız karardı aylardır. Bari burada herkesin güzel hayalleri ve o hayallerin muhteşem sonuçları ile pozitif olalım değil mi ya:)

aynen canım negatif olmaya hiç gerek yok:32:

Hahahahah:16:Bu gece hepimiz sevgi pıtırcığı olmuşuz ayol:)
Herkes herkesi seviyor
Nedeeen? Çünkiii
Hepimiz sevgi pıtırcığıyııııız:)
Çok yaşayın e mi siz:)))
kız ben hep ptırcığım damarıma basılmazsa kedi gibiyimdir :1:

Günaydın arkadaşlar 6.güne geldik nihayet .artık akşama kadar evde yanlızım rahatım çok şükür kendi işimi yapabiliyorum.şimdi de kahvemi aldım dizimi açtım yazdıklarınızı okuyorum,hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın yazdıklarınız beni çok rahatlatıyor ,hepiniz çok iyisiniz öylesine söylemiyorum siz gerçek olan iyilerdensiz sağolun ve fıstık olun emi

tanımadan aşk yaşayan grup buradakiler canım:29: çok sağol sende aramıza katıldın bol bol sohbet ederiz ne güzel

kimlerde kesilip biçilme sırası el kaldırsın:9:

frogo nasılsın heyecan var mı kolu ne yaptın konuştun mu baycanla :23:

Feci heyecanlıyım jelesecimmm, annemin lipolardan haberi yok, simdi o gelcek benle bakalım nolcak :) kolu konustum amrliyat günü bakacak lipoyla hallolacak gibiyse yapıcaz. Bi de gıdıya lipo yapacak. Felaket heyecanlıyımmm :))) annemle simdi hastaneye ne götürsek diye konuşuyoduk :))

Arkadaşlar ben Ercan beye mail yollayamıyorum posta kutusu dolu diye uyarı veriyor ne olacak şimdi nasıl olacak şimdi....:26:

Feci heyecanlıyım jelesecimmm, annemin lipolardan haberi yok, simdi o gelcek benle bakalım nolcak :) kolu konustum amrliyat günü bakacak lipoyla hallolacak gibiyse yapıcaz. Bi de gıdıya lipo yapacak. Felaket heyecanlıyımmm :))) annemle simdi hastaneye ne götürsek diye konuşuyoduk :))

allah aneyle geliyorsan annen sen çıkana kadar yer kendini:18: ya bak boyunu merak ediyorum bende benimde var sen ol hele duruma göre bende el attırırım oraya

allah aneyle geliyorsan annen sen çıkana kadar yer kendini:18: ya bak boyunu merak ediyorum bende benimde var sen ol hele duruma göre bende el attırırım oraya

Fragola canım anneni şokamı sokmak istiyorsun kadın hayatı boyunca böyle bir heyecan yaşamamıştır yaşamayacaktırda, ne istiyorsun kadıncağızdan

selam kızlar bugün benim ilk ve çok yoğun iş günüm :) korktuğum kadar sıkıntılı olmadı işe başlamak...yarın itibariyle üçüncü haftaya giriyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde sizlere sevgi pıtırcıklarımdan koca bir demet yolluyorum:16:

Canım tatlım hade bakalım gerçek hayhata dönüş ile iyhileşme süresi daha da hızlanıyor. Bende de sana kocaman bir sevgi demeti :16:

Fragola canım anneni şokamı sokmak istiyorsun kadın hayatı boyunca böyle bir heyecan yaşamamıştır yaşamayacaktırda, ne istiyorsun kadıncağızdan

Annem cok hevesli begonya gorsen :) kardeşim patronundan izin alabilirse o grlecek ama olmazsa baska kimsem yokk mecburen annem gelecek :)

ha ha ha gördün begonyanın memeleri kıskandın tabi:9: al sıranı :51:

süper zaten baycancılar öncesi sonrası ile şhow yapıyorlar sıra sende hadi bakalımmm

İnşallahh beim sonuclarım da şova müsait olurrr :))

Annem cok hevesli begonya gorsen :) kardeşim patronundan izin alabilirse o grlecek ama olmazsa baska kimsem yokk mecburen annem gelecek :)

İnşallahh beim sonuclarım da şova müsait olurrr :))

Tatlım o zaman çok şanslısın, benim annem hala benim değişimlerimden haberi yok :27: duysa kıyameti koparır :52: Sonucundan hiç endişen olmasın çünkü herşey mükemmel olacak :42:

Tatlım o zaman çok şanslısın, benim annem hala benim değişimlerimden haberi yok :27: duysa kıyameti koparır :52: Sonucundan hiç endişen olmasın çünkü herşey mükemmel olacak :42:

Oyy begonyacım ben de annemin tepkisinden cok korkuyodum ama göbeğimi göstrdim yuzunu burusturdu ayy kotuymus gercekten yaptır sen dedi :))))) hatta ben de yaptırcam diyo simdi ahahha

Oyy begonyacım ben de annemin tepkisinden cok korkuyodum ama göbeğimi göstrdim yuzunu burusturdu ayy kotuymus gercekten yaptır sen dedi :))))) hatta ben de yaptırcam diyo simdi ahahha

Eğer imkan varsa ve yaşıda müsaitse annende yaptırsın tatlım, ben annemden biliyorum yaş ilerledikçe iyice sarkıyor ve bu sefer sağlık sorunlarıda ortaya çıkıyor :44:

Nerende var jeleseccim hiç götmedim ben gayet ince hatların.o gün hastanede yeni atılmıştım ama ben dikkatli kadınımdır yok gıdın filan

Fragolacık heyecan free günlerdesin atış serbest:) bombastik fıstık olmak daha da serbest:)
Ben gıdıyı aldırdım izimi kendim bile bulamıyorum:) sonuç kilo almasaydım mükemmel olacaktı ama şimdi bile en azından bu kadar şişkoluğuma ve tostopalak yüzüme rağmen güldüğümde 2.çenem yook:) hepinize tavsiye ederim:) Hastane çantasına konacak en önemli kalemler; çorap,pastil ve pipet bir de belki şal gibi bir şey malum aniden kış geldi yürüyüşlerde işe yarayabiliyor:) Anneye saygılar, gerçekten gönlünd geçen süper anneanne olmak ise en kısa zamanda kulüpte yerini alır umarım:) Sen de deneyimli hemşire olarak anneye bakarsın:)
Bak bana derdim süper nene (babaanne olmıycam nene olucam ben) olmak:) Bekliyorum yanıma bir süper anneanne:)))

Begonyacığıım; anneler herşeyi bilirler ama belli etmezler:) Kilo veriverdim bıttırızıttın diyetiyle göbek gitti memişlerim de gazdan şişti dikiliverdiler dersin olur biter:)))

Olur oluuuur bal gibi olur :34:

Ahhh inşallahhhh :))

Eğer imkan varsa ve yaşıda müsaitse annende yaptırsın tatlım, ben annemden biliyorum yaş ilerledikçe iyice sarkıyor ve bu sefer sağlık sorunlarıda ortaya çıkıyor :44:

Yaşı pek müsait mi bilmiyorum işte 69 yaşında :(

Fragolacık heyecan free günlerdesin atış serbest:) bombastik fıstık olmak daha da serbest:)
Ben gıdıyı aldırdım izimi kendim bile bulamıyorum:) sonuç kilo almasaydım mükemmel olacaktı ama şimdi bile en azından bu kadar şişkoluğuma ve tostopalak yüzüme rağmen güldüğümde 2.çenem yook:) hepinize tavsiye ederim:) Hastane çantasına konacak en önemli kalemler; çorap,pastil ve pipet bir de belki şal gibi bir şey malum aniden kış geldi yürüyüşlerde işe yarayabiliyor:) Anneye saygılar, gerçekten gönlünd geçen süper anneanne olmak ise en kısa zamanda kulüpte yerini alır umarım:) Sen de deneyimli hemşire olarak anneye bakarsın:)
Bak bana derdim süper nene (babaanne olmıycam nene olucam ben) olmak:) Bekliyorum yanıma bir süper anneanne:)))

Begonyacığıım; anneler herşeyi bilirler ama belli etmezler:) Kilo veriverdim bıttırızıttın diyetiyle göbek gitti memişlerim de gazdan şişti dikiliverdiler dersin olur biter:)))

Mammaziaaa sağol çokk alıcam bu yazdıklarını yanıma muhakkak. Senin gıdı lipo yöntemiyle mi alındı nasıl alındı???

Mammaziaaa sağol çokk alıcam bu yazdıklarını yanıma muhakkak. Senin gıdı lipo yöntemiyle mi alındı nasıl alındı???[/QUOTE]

Evet canım hem de 15 sene önceki lipo tekniği ile:) doktorum ameliyatın sorunlu olduğunu farkedince bana jest yapıp gıdıyı almıştı. Çenemi sabit tutan bir bant takmışlardı 2 gün falan kaldı o bandaj, aslında daha uzun süre evde de takmamı söyledi ama konuşmamı engelliyordu:( Benim gibi bir şebeğin konuşmamak yerine bandajı atacağını tahmin etmedi tabii adamcağız:))) tüm hor kullanmalarıma rağmen gıdı tekrar düşmedi de dolmadı da. Sen gıdı demesen ben onu hep unuttuğum gibi unutuyorum:)

Back