ilk zaman korkarsın sonra alışırsın banyo dökün çık ayakta canım olay gelsin
deliler,çılgınlar,revizyonlular,zor beğenenler, panik ataklar hepsi güzel topluluk olduk
canım silikon bant dikkat!!!! Havalandır kontrol et ıslak nemli kalmasınbüzülmesi bant dan bende de takınca olmuştu...ve seni tebrik ediyorummm ilk haftadan itibaren resimlerini koyman büyük cesaret öncesi sonrası ile yeni olacak arkadaşlara büyük iyilik bu Ercancığını adam tabi bana uyuz olur ben baycan sen cığımmm:)))) ellerine sağlık tadını çıkar,memeler de inen dikiş çok erken yok olmuş iz konusunda şanslısın
Nolaccığım, hepimizin birbirimize iyi geldiği güzel bir dünyadayız. Herşeyi karşılıklı:)
Aaaa ben öyle tek revizyondan sonra kaçanı bırakmam ki havaalanında yakalarım ki:)))) daha durur göbekten sonra yüzümüz gözümüz de sıraya girer elbet:)
Begonya02 cığım tatlım dikişlerde göbüşde çok güzel ben ödem göremedim valla 3-4 ay sonra dikişler tamamen silikleşecekler gibi duruyorlar . Allahım nazarlardan saklasın darısı benim başıma....
az kaldı sende show yapacaksın inşallahcanım benim ya o kadar uzun bekleyişti ki senin ki çok güzel olsun herşey senin adına
hazırlıklıyız mamaza varpanik savar
Panik savar geldi hanıııııım
Sen istediğin paniği yap biz burada hepsini okur üfler savarız:) Rahat ol tatlım. Buradaki tüm fıstıklar gibi sen de ilk günler soru işaretlerini saçarsın ortaya,elbet birimiz derman oluruz sana. Hadi heyecan serbest kolay değil fıstık olma heyecanı bu. Gelecek haftanın duygu karmaşasında duruma el koyarız:)
Oyle olacak elbette canim mukemmel olacak hersey. Sen sadece rahat ol tatlim ve koca gobeginden kurtulacaksin diye simdiden sevinmeye basla bitanem
Canim evet dikkat ediyorum slikon banta bugun banyo yaptim iyice kuruladim hemde kurutma makinasi ile ayrica. Sanirim dikisler dedigin gibi cabuk iyilesecek cok sukur allahima simdilik bir sikinti yok insallah bundan sonra daha da iyi gider hersey. Gelismeleri hep birlikte izleyecegiz araliklarla resim koyacagim bende arkadaslara boyle yardimci olmaya calisiyorum umarim ise yariyordur
Panik savar geldi hanıııııım
Sen istediğin paniği yap biz burada hepsini okur üfler savarız:) Rahat ol tatlım. Buradaki tüm fıstıklar gibi sen de ilk günler soru işaretlerini saçarsın ortaya,elbet birimiz derman oluruz sana. Hadi heyecan serbest kolay değil fıstık olma heyecanı bu. Gelecek haftanın duygu karmaşasında duruma el koyarız:)
Kaçmaz kaçmaz ben onu da okur üflerim:) ya ayaklı reklam tabelaları gibi dolaşacağız bir parti yapmıştır azıcık hastaneyi birbirine katmıştım çok mu:))) hem bak gör beni ameliyat etsin senesi dolmadan kendi hastanesini kurar:))aynen sakın bırakma valla daha benim akrabam var iki tane para biriktiriyorlar onlar olsun öyle kaçsınn
Canim evet dikkat ediyorum slikon banta bugun banyo yaptim iyice kuruladim hemde kurutma makinasi ile ayrica. Sanirim dikisler dedigin gibi cabuk iyilesecek cok sukur allahima simdilik bir sikinti yok insallah bundan sonra daha da iyi gider hersey. Gelismeleri hep birlikte izleyecegiz araliklarla resim koyacagim bende arkadaslara boyle yardimci olmaya calisiyorum umarim ise yariyordur
Kaçmaz kaçmaz ben onu da okur üflerim:) ya ayaklı reklam tabelaları gibi dolaşacağız bir parti yapmıştır azıcık hastaneyi birbirine katmıştım çok mu:))) hem bak gör beni ameliyat etsin senesi dolmadan kendi hastanesini kurar:))
Yerim seni positif arkadasim iyiki varsin iyiki tanidik seni :13:
Oyyy cok sagol jelesecimmm az ağrıtmadım başını o mu bu mu öyle mi böyle mi diye allah razı olsun kuzummm hihi :)))
Mammazia iyi ki varsın beee valla rahatlıyorum okudukça sağol çokçokk :)
Begonyaaa eski kıyafetleri çıkarırım bugun yarın garanti heheh en son üniversitede içine girdiklerimi oyyy ne heyecan ne heyecan :)
Bu arada helal sana hakkaten, ben de senin izinden gidip öncemi sonramı aşama aşama paylaşacağım kısmet olursa inşallah :)
Seviyorum hepicinizi canlar
HahahahahBu gece hepimiz sevgi pıtırcığı olmuşuz ayol:)
Herkes herkesi seviyor
Nedeeen? Çünkiii
Hepimiz sevgi pıtırcığıyııııız:)
Çok yaşayın e mi siz:)))
Begonya ruhlarımız karardı aylardır. Bari burada herkesin güzel hayalleri ve o hayallerin muhteşem sonuçları ile pozitif olalım değil mi ya:)
Canim tatlim insallah bundan sonra cok guzel ve aydinlik gunler seni bekliyor olcak hakettigin guzel gunler
Günaydın arkadaşlar 6.güne geldik nihayet .artık akşama kadar evde yanlızım rahatım çok şükür kendi işimi yapabiliyorum.şimdi de kahvemi aldım dizimi açtım yazdıklarınızı okuyorum,hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın yazdıklarınız beni çok rahatlatıyor ,hepiniz çok iyisiniz öylesine söylemiyorum siz gerçek olan iyilerdensiz sağolun ve fıstık olun emi
dediğinimiz şekilde profilinize girdim ama albümler görünmüyor.Fotoğraflara nasıl bakabilirimKızlar bir resim ekledim dikişleri merak eden arkadaşlar için. Ameliyatımdan 23.gün sonra dikişlerin durumu yanlız dikişlerde slikon bant var bantı koymadan önce daha düzgündü dikişler şimdi büzüş büzüş duruyorlar, bakalım sonuç nolcak hepberaber burdan takip edeceğiz
Günaydın canım, gün geçtikçe daha da iyi olacaksın, hatta 3 haftadan sonra yileşme süreci çok çabuk oluyor. Bundan sonra taş gibim olmaya daha hızlı ulaşacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?