Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim evet dikkat ediyorum slikon banta bugun banyo yaptim iyice kuruladim hemde kurutma makinasi ile ayrica. Sanirim dikisler dedigin gibi cabuk iyilesecek cok sukur allahima simdilik bir sikinti yok insallah bundan sonra daha da iyi gider hersey. Gelismeleri hep birlikte izleyecegiz araliklarla resim koyacagim bende arkadaslara boyle yardimci olmaya calisiyorum umarim ise yariyordur

aynen sakın bırakma valla daha benim akrabam var iki tane para biriktiriyorlar onlar olsun öyle kaçsınn

Amin bitanem, insallah darisi senin ve tum isteyenlerin basina tatlim

az kaldı sende show yapacaksın inşallah canım benim ya o kadar uzun bekleyişti ki senin ki çok güzel olsun herşey senin adına

hazırlıklıyız mamaza var panik savar

Oyyy cok sagol jelesecimmm az ağrıtmadım başını o mu bu mu öyle mi böyle mi diye allah razı olsun kuzummm hihi :)))

Mammazia iyi ki varsın beee valla rahatlıyorum okudukça sağol çokçokk :)

Oyle olacak elbette canim mukemmel olacak hersey. Sen sadece rahat ol tatlim ve koca gobeginden kurtulacaksin diye simdiden sevinmeye basla bitanem

Begonyaaa eski kıyafetleri çıkarırım bugun yarın garanti heheh en son üniversitede içine girdiklerimi oyyy ne heyecan ne heyecan :)
Bu arada helal sana hakkaten, ben de senin izinden gidip öncemi sonramı aşama aşama paylaşacağım kısmet olursa inşallah :)

Seviyorum hepicinizi canlar

Yerim seni positif arkadasim iyiki varsin iyiki tanidik seni :13:

aynen sakın bırakma valla daha benim akrabam var iki tane para biriktiriyorlar onlar olsun öyle kaçsınn
Kaçmaz kaçmaz ben onu da okur üflerim:) ya ayaklı reklam tabelaları gibi dolaşacağız bir parti yapmıştır azıcık hastaneyi birbirine katmıştım çok mu:))) hem bak gör beni ameliyat etsin senesi dolmadan kendi hastanesini kurar:))

tamam doğru yoldasın aynen böyle devam kuruttu mu havalandırdı mı sıkıntı olmaz canım izinde iyi iyileşiyor maşşalah yine

yaramaz mı işe süreci en baştan görüyor yaptıracak olan...çok azı albüm yapar bu cesaret ilk haftadan

kesin canım artık ondan sonra tek karına 20.bin tele der ben işlerimi halledeyimm hastane açmadan

Canim ben korseli halimle bile giriyorum ameliyat oncesi kiyafetlerime gun gectikce toparlanma daha da hizli oluyor sende goreceksin insallah asama asama vucudun toparlandigini. Bizde seni seviyoruz bitanem

HahahahahBu gece hepimiz sevgi pıtırcığı olmuşuz ayol:)
Herkes herkesi seviyor
Nedeeen? Çünkiii
Hepimiz sevgi pıtırcığıyııııız:)
Çok yaşayın e mi siz:)))

HahahahahBu gece hepimiz sevgi pıtırcığı olmuşuz ayol:)
Herkes herkesi seviyor
Nedeeen? Çünkiii
Hepimiz sevgi pıtırcığıyııııız:)
Çok yaşayın e mi siz:)))

Evet tatlim burada olduguma cok mutluyum birbirimizi cok guzel ve positif etkiliyoruz cokkk hosuma gidiyor, iyiki hepiniz varsiniz

Kizlar gec oldu benim icin sabah 6 da kalkiyorum. Hepinize iyi geceler siz sohpete devam edin ben yarin size yetisirim, optum hepinizi

Günaydın arkadaşlar 6.güne geldik nihayet .artık akşama kadar evde yanlızım rahatım çok şükür kendi işimi yapabiliyorum.şimdi de kahvemi aldım dizimi açtım yazdıklarınızı okuyorum,hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın yazdıklarınız beni çok rahatlatıyor ,hepiniz çok iyisiniz öylesine söylemiyorum siz gerçek olan iyilerdensiz sağolun ve fıstık olun emi

Günaydın canım, gün geçtikçe daha da iyi olacaksın, hatta 3 haftadan sonra yileşme süreci çok çabuk oluyor. Bundan sonra taş gibim olmaya daha hızlı ulaşacaksın inşallah

dediğinimiz şekilde profilinize girdim ama albümler görünmüyor.Fotoğraflara nasıl bakabilirim

Son düzenleme:
Günaydın canım, gün geçtikçe daha da iyi olacaksın, hatta 3 haftadan sonra yileşme süreci çok çabuk oluyor. Bundan sonra taş gibim olmaya daha hızlı ulaşacaksın inşallah

selam kızlar bugün benim ilk ve çok yoğun iş günüm :) korktuğum kadar sıkıntılı olmadı işe başlamak...yarın itibariyle üçüncü haftaya giriyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde sizlere sevgi pıtırcıklarımdan koca bir demet yolluyorum

kimlerde kesilip biçilme sırası el kaldırsın

frogo nasılsın heyecan var mı kolu ne yaptın konuştun mu baycanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…