• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eelfi arkadaşım göbek üzerinde olan çatlaklar malesef gitmiyor. Yeni göbek deliğinin hizasindan başlayarak aşağıya inmiş oluyor. Eğer sarkık derin çok fazlaysa dahada aşağıdan başlar. Ama netice itibarı ile baktığında eski halinden çok çok daha az ve daha gergin olduğu için belirsiz oluyor.

ooofffff yaaa bu konuda cok sansiziiiimmm, kurtulmak istiyorum artik su catlaklardan... ameliyat olacaksam eger hepsi gitsin bitsin istiyorum... bikini giymek istiyorum... :5:

göbek deliğimin hemen üzerinde çok az bir çatlağım vardı. ameliyattan önce doktoruma bunlar da gidecek mi diye sordum, gitmez dedi...gitmemiş ama yarısına yakını bikininin içinde kalıyor...buna da şükür...peki popodaki çatlakları napcaz? bilen varsa beri gelsin...

catlaklardan kurtulmanin bir cözümü olmali... cok da yok halbuki ama yanlis yerde isteeeee....:25::25::25::25:

Bnim göbek üstümden iki cm daha germesine ragmen catlaklarim gitmedi, göbek altıma indiler. Su anda göbek deliğimin altında kaldı çatlaklar. Zamanla, ödem gittikçe daha aşağıya iner mı bilmiyorum.

sanada cok gecmis olsun canim... umarim ödemden cabucak kurtulur ve istedigin gibi bir sonuc elde edersin...

:52: aaa evet canım bende öyle bende mecbur kaldım evet fıtık vardı hatta hem karında hem göğüsde :52:

benim göğüslerimden kıyamet gibi kist alındı...valla bak :ssz:
hazır açılmışken tadilata girsin dedim :37:

ehe hehehe benimde göğsümde kemik var :)):37::27:

Canım senin de şuan harika karnın var, müthiş incelmişsin, maşallah nazar değmeisn tatlım:nazar:

sağol bebeeem senin karnın daha da güzel olucak ;)
(evellallah inşallah :34:)

4 gün sonra 3 ayım doluyor.hep şişlikten memnuniyetsizlikten bahsediyordum önceki yazılarımda.boşuna hayıflanıp durmuşum :) uzun zamandır cebelleşipte veremediğim kilolara ,dukana başladıktan sonra önemli bir kısmına elveda dedim :46: verdiğim bu 4 kilo sonucu yüzde yüz etkiledi diyebilirim.kaldı 5 kilo. şu an küçücük bir ayva göbek başkalarına göre incecik bel bana göre az odunumsu bir belim var :)) 5 kilo daha verirsem uçacağım.yani sonuç olarak bu ameliyattan tam olarak memnun olunması için ideal kiloya kesinlikle inilmesi gerekiyor.170 boy şu an 64 üm. 59 olmam gerekiyor. bu arada yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun.iyileşme sürecinde olanlara da bol booooooooool sabırlar diliyorum .

4 gün sonra 3 ayım doluyor.hep şişlikten memnuniyetsizlikten bahsediyordum önceki yazılarımda.boşuna hayıflanıp durmuşum :) uzun zamandır cebelleşipte veremediğim kilolara ,dukana başladıktan sonra önemli bir kısmına elveda dedim :46: verdiğim bu 4 kilo sonucu yüzde yüz etkiledi diyebilirim.kaldı 5 kilo. şu an küçücük bir ayva göbek başkalarına göre incecik bel bana göre az odunumsu bir belim var :)) 5 kilo daha verirsem uçacağım.yani sonuç olarak bu ameliyattan tam olarak memnun olunması için ideal kiloya kesinlikle inilmesi gerekiyor.170 boy şu an 64 üm. 59 olmam gerekiyor. bu arada yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun.iyileşme sürecinde olanlara da bol booooooooool sabırlar diliyorum .

Cok sevindim, demek ki her seyin bası sabır bu ameliyatta :34: moral oldunuz bana. Kilo konusundaki fikirlerinize katılıyorum.

fotoğraf ekledim bayanlar
şu an yalnızca karnımın yeni halinin fotoları var
eski halimin fotoları doktorumda, kontrole gidince alıp onlarıda ekleyeceğim
sevgiler

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 3gün önce Ankara hacettepede abdominoplasti ve lipo oldum. Benim için herşey çok ani oldu bi anda karar verdim ve 1 hafta içerisinde oldu bitti. Şimdi evde dinleniyorum .ilk 2 gün haliyle biraz zor oldu şimdi biraz daha iyiyim. Ilk başta çokpişman olmuştum çok zormuş çünkü .bide şudirenlerden kurtulsam .

Hoşgeldin canımcım, bende ameliyat olalı 3 hafta oldu. İlk başta sıkıntılar oluyor elbette, hatta burdaki arkadaşlar çok iyi bilirler ilk hafta burda panik atak yaşamıştım ben gerilemedim diye:52: ama inanki gün geçtikçe farkı çok iyi göreceksin ve çektiğin hertürlü sıkıntıya değecek inan bana. Tek yapmamız gereken sabırla beklemek olacaktır, sonrası bomba gibi olacağız inşallah :16:

Arkadaşlar az önce korsemi çıkardım Ercan'cığım arada bir çıkarabilirsin 2-3 saat demişti. Şuan koltukta oturuyorum ve hep merak ediyordum sizlerinde başını şişirdiğim o konu varya göbek katlanacak diye işte şuan ne kadar luzumsuz bir sıkıntı yapmışım onu anladım. Oturuyorum ve göbeğim dümdüz oleeeeeeeeeee yaşasın hala şişlerim var elbette ama katlanan sarkan birşey yok çok şükür o yüzden acaip mutluyum kızlarrrrrr:nazar:

Canım aynen bende arkadaşların çok başını şişirdim burda, evet gerçekten sonucu görmek için beklemek lazım sabır etmek gerek. Benim bile 3 haftam dolmasına rağmen epey bir toparlanma oldu. Değiğin gibi kilo çok önemli benimde 3 kilo vermem lazım o zaman daha da iyi farkedilecektir. Yani sabır sabır sabır bu ameliyat için en önemli faktör :32:

Arkadaşlar az önce korsemi çıkardım Ercan'cığım arada bir çıkarabilirsin 2-3 saat demişti. Şuan koltukta oturuyorum ve hep merak ediyordum sizlerinde başını şişirdiğim o konu varya göbek katlanacak diye işte şuan ne kadar luzumsuz bir sıkıntı yapmışım onu anladım. Oturuyorum ve göbeğim dümdüz oleeeeeeeeeee yaşasın hala şişlerim var elbette ama katlanan sarkan birşey yok çok şükür o yüzden acaip mutluyum kızlarrrrrr:nazar:

:nazar: :nazar: :nazar:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:54: :54: :54:

Ayyy canim ya ne mutlu sana :nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun, darisi isteyenlerin basina insallah... :46:

Back