evet çook güzeldi gerçekten
sen şanslı olanlardansın canım ödem neyim 0 sende
ben neredeyse çatlayacaktım...
Canım senin de şuan harika karnın var, müthiş incelmişsin, maşallah nazar değmeisn tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çook güzeldi gerçekten
sen şanslı olanlardansın canım ödem neyim 0 sende
ben neredeyse çatlayacaktım...
aynı ben :) aslında karın germeye ihtiyacım yoktu sırf fıtıklarımdan kurtulmak için oldum :)
çok ağrı yapıyordu :)
Eki Görüntüle 1013058
aaa evet canım bende öyle bende mecbur kaldım evet fıtık vardı hatta hem karında hem göğüsde
Eelfi arkadaşım göbek üzerinde olan çatlaklar malesef gitmiyor. Yeni göbek deliğinin hizasindan başlayarak aşağıya inmiş oluyor. Eğer sarkık derin çok fazlaysa dahada aşağıdan başlar. Ama netice itibarı ile baktığında eski halinden çok çok daha az ve daha gergin olduğu için belirsiz oluyor.
göbek deliğimin hemen üzerinde çok az bir çatlağım vardı. ameliyattan önce doktoruma bunlar da gidecek mi diye sordum, gitmez dedi...gitmemiş ama yarısına yakını bikininin içinde kalıyor...buna da şükür...peki popodaki çatlakları napcaz? bilen varsa beri gelsin...
Bnim göbek üstümden iki cm daha germesine ragmen catlaklarim gitmedi, göbek altıma indiler. Su anda göbek deliğimin altında kaldı çatlaklar. Zamanla, ödem gittikçe daha aşağıya iner mı bilmiyorum.
Su anda memnunum yada değilim demek için cok erken. Ödemin gitmesini bekliyorum. Ama en kotu ihtimalle artık karnımı gizleyecek seyler giymeyeceğim insaallah
hoşgeldin eelfi bak burası daha hareketli
aaa evet canım bende öyle bende mecbur kaldım evet fıtık vardı hatta hem karında hem göğüsde
benim göğüslerimden kıyamet gibi kist alındı...valla bak
hazır açılmışken tadilata girsin dedim
Canım senin de şuan harika karnın var, müthiş incelmişsin, maşallah nazar değmeisn tatlım
4 gün sonra 3 ayım doluyor.hep şişlikten memnuniyetsizlikten bahsediyordum önceki yazılarımda.boşuna hayıflanıp durmuşum :) uzun zamandır cebelleşipte veremediğim kilolara ,dukana başladıktan sonra önemli bir kısmına elveda dedim verdiğim bu 4 kilo sonucu yüzde yüz etkiledi diyebilirim.kaldı 5 kilo. şu an küçücük bir ayva göbek başkalarına göre incecik bel bana göre az odunumsu bir belim var :)) 5 kilo daha verirsem uçacağım.yani sonuç olarak bu ameliyattan tam olarak memnun olunması için ideal kiloya kesinlikle inilmesi gerekiyor.170 boy şu an 64 üm. 59 olmam gerekiyor. bu arada yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun.iyileşme sürecinde olanlara da bol booooooooool sabırlar diliyorum .
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 3gün önce Ankara hacettepede abdominoplasti ve lipo oldum. Benim için herşey çok ani oldu bi anda karar verdim ve 1 hafta içerisinde oldu bitti. Şimdi evde dinleniyorum .ilk 2 gün haliyle biraz zor oldu şimdi biraz daha iyiyim. Ilk başta çokpişman olmuştum çok zormuş çünkü .bide şudirenlerden kurtulsam .
4 gün sonra 3 ayım doluyor.hep şişlikten memnuniyetsizlikten bahsediyordum önceki yazılarımda.boşuna hayıflanıp durmuşum :) uzun zamandır cebelleşipte veremediğim kilolara ,dukana başladıktan sonra önemli bir kısmına elveda dedim verdiğim bu 4 kilo sonucu yüzde yüz etkiledi diyebilirim.kaldı 5 kilo. şu an küçücük bir ayva göbek başkalarına göre incecik bel bana göre az odunumsu bir belim var :)) 5 kilo daha verirsem uçacağım.yani sonuç olarak bu ameliyattan tam olarak memnun olunması için ideal kiloya kesinlikle inilmesi gerekiyor.170 boy şu an 64 üm. 59 olmam gerekiyor. bu arada yeni ameliyat olanlara çok geçmiş olsun.iyileşme sürecinde olanlara da bol booooooooool sabırlar diliyorum .
Arkadaşlar az önce korsemi çıkardım Ercan'cığım arada bir çıkarabilirsin 2-3 saat demişti. Şuan koltukta oturuyorum ve hep merak ediyordum sizlerinde başını şişirdiğim o konu varya göbek katlanacak diye işte şuan ne kadar luzumsuz bir sıkıntı yapmışım onu anladım. Oturuyorum ve göbeğim dümdüz oleeeeeeeeeee yaşasın hala şişlerim var elbette ama katlanan sarkan birşey yok çok şükür o yüzden acaip mutluyum kızlarrrrrr
Arkadaşlar az önce korsemi çıkardım Ercan'cığım arada bir çıkarabilirsin 2-3 saat demişti. Şuan koltukta oturuyorum ve hep merak ediyordum sizlerinde başını şişirdiğim o konu varya göbek katlanacak diye işte şuan ne kadar luzumsuz bir sıkıntı yapmışım onu anladım. Oturuyorum ve göbeğim dümdüz oleeeeeeeeeee yaşasın hala şişlerim var elbette ama katlanan sarkan birşey yok çok şükür o yüzden acaip mutluyum kızlarrrrrr
arkadaslar aranizda göbek deligin üst bölümünde ameliyat öncesi catlaklari olan ve karin germe ameliyati sonrasi tamamen yok olan biri vaaaar mi ???
fotoğraf ekledim bayanlar
şu an yalnızca karnımın yeni halinin fotoları var
eski halimin fotoları doktorumda, kontrole gidince alıp onlarıda ekleyeceğim
sevgiler
Merak la msj larimin dolmasini bekliyorum resimleri görebilmek icin... Arkadaslik teklifin icin tesekkürler cnm