• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

:17:Ay bak şımardım:) Ben de seni seviyorum tatlım:) yok ben panik manik yapmayı planlamıyorum:)Hayırlısıyla bütçe toparlanır bir de bana bakacak kızım gelirse haydi revizyona programımız başlayacak:) ama parti şart:) hastane parti görsün diyorum Jelesec ne dersin:)))

İnşallah canım harılısıyla. Bizler yanınındayız tatlım, sana en güzel partileri yaparız nasıl olsa tüm çılgınlar burda toplanmış :27:

Kızlar karın germe den kaç gün sonra banyo yaptınız? Korkuyorum ,korseyi takabilcekmiyiz,ya bişey olursa?

Canım ben 6. günde yapmıştım, dikkatlice banyonu yapabilirsin uzunca olmasada saçımı 1 şampuanladım birde sabunlanmıştım çabukca o kadar. Sonra göbek deliğin su kalmamaya dikkat et hatta saç kurutma ile göbeğinin içini kurut canım. Ondan sonrada korseni tekrar tak. Bende kormuyordum ama sıkıntı olamadı sende de olmaz merak etme canım:24:

Kızlar bir resim ekledim dikişleri merak eden arkadaşlar için. Ameliyatımdan 23.gün sonra dikişlerin durumu yanlız dikişlerde slikon bant var bantı koymadan önce daha düzgündü dikişler şimdi büzüş büzüş duruyorlar, bakalım sonuç nolcak hepberaber burdan takip edeceğiz :40:

Gittim canim. Dikişler oldugunu soyledı. Sert metal ipdir sanki. Bazı dikişler 6 aya erıyomuş, bazende erımeden deriyi delib dışarı cıkdıgında aliyoruz dedi. Şimdi boşuna delib cıkarıb canını yakmayım dedi. Bende tamam dedim.😒

Süper sevindim cicim.

Fotografına hayran hayran baktım begonyacımm, hatta gulumunkine de baktım, kendi kendime heyecan yaptım yine, rüya gibi geliyor, 1 hafta kaldı, 1 hafta sonra gerçekten bu koca top göbekten kurtulacak mıyım, artık göbeğimi içime çekmem gerekmeyecek mi, resmen rüya gibi geliyor yahu feci heyecanlıyım :) :52::18:

Fotografına hayran hayran baktım begonyacımm, hatta gulumunkine de baktım, kendi kendime heyecan yaptım yine, rüya gibi geliyor, 1 hafta kaldı, 1 hafta sonra gerçekten bu koca top göbekten kurtulacak mıyım, artık göbeğimi içime çekmem gerekmeyecek mi, resmen rüya gibi geliyor yahu feci heyecanlıyım :) :52::18:

Bitanem elbette kurtulacaksın, bende aynen senin gibiydim hatta biliyorsun ameliyat olduktan sonra burda az başınızı şişirmedim ben gerilemedim diye hala inanamamıştım ama zaman geçtikçe görüyorsun farkı tek zor yanı beklemek ve iyileşme sürecinde sabır etmek sonrası sonuc mükemmel olacak. Senide insallah burdan hep birlikte takip edecegiz nasil guzellestigini burdan hepberaber gorecegiz. :24:

Bitanem elbette kurtulacaksın, bende aynen senin gibiydim hatta biliyorsun ameliyat olduktan sonra burda az başınızı şişirmedim ben gerilemedim diye hala inanamamıştım ama zaman geçtikçe görüyorsun farkı tek zor yanı beklemek ve iyileşme sürecinde sabır etmek sonrası sonuc mükemmel olacak. Senide insallah burdan hep birlikte takip edecegiz nasil guzellestigini burdan hepberaber gorecegiz. :24:

Ahhh inşallah begonyacım yaaaa, beklerim razıyım bakalım ben nelere panik yapacağımmm :))

Çok şükür:) Maaşallah:nazar:
Ahh benim panik müdiresi güzellerim:) Tamam kabul adam iyi doktor, inanılmaz anlayışlı amaaaaa elinde de sihirli değnek yok ki ameliyat sonrasında zamanı hooop diye 6 ay ileri alsın:) sabır kızlar sabır:)
Ay ben sizi severim:)) Herkes ayrı paniklerin içinde boğuşuyor sonra 3-5 gün geçiyor, amanııın benim panik suya düştü diyorsunuz:) Ben revizyona gireceğim zaman hazır olun 40 gün 40 gece panik bayramı yapacağım:)
Begonyacığım, çok sevindim. Gözümün önünde koltuktaki sen geldin. Kocaman bir fiyonga dönüşmüş gülüşünle izlemişsindir karnını:) sen bir de yaz için alışverişe çıkabilecek hale gel bak o fiyonk kulakların arkasına kadar nasıl yürüyecek:)

kalemine sağlık :46::16: keşke benimde ilk zamanlarım olsaydın acayip iyi geliyorsunn :54:

Canım benim sen revizyona gir istediğin kadar panik yap hakkındır şimdiye kadar bizim dertlerimizi sabırla çektin ya, bize de istediğini yapabilrsin kabulümüzdür. Ben seve seve senin paniklerini çekerim bitanem çünkü biliyorumki 3-5 gün sonra bitecek:27: canım senin burda herkese verdiğin destek tartışılmaz senin kocaman temiz bir yüreğin var ve ben seni seviyorummmmmmmmmm :38:

kesinlikle herşey serbest panik yap ağla dövün küfür et:17:

beğonyacım işaretledim yazdığın yere aynen katılıyorummm:29:bende mamazayı seviyorum :16:
:17:Ay bak şımardım:) Ben de seni seviyorum tatlım:) yok ben panik manik yapmayı planlamıyorum:)Hayırlısıyla bütçe toparlanır bir de bana bakacak kızım gelirse haydi revizyona programımız başlayacak:) ama parti şart:) hastane parti görsün diyorum Jelesec ne dersin:)))

en çok beni sev dermişim:9: parti oooo yaparız sana; sen iste yeter ki çiğ köfteler benden:23:

Biri partimi dedi :46: :46: :46:

ha ha ha parti he kaçırma sakınnn:9:

Son düzenleme:
kalemine sağlık :46::16: keşke benimde ilk zamanlarım olsaydın acayip iyi geliyorsunn :54:

[/COLOR]

beğonyacım işaretledim yazdığın yere aynen katılıyorummm:29:bende mamazayı seviyorum :16:

en çok beni sev dermişim:9: parti oooo yaparız sana; sen iste yeter ki çiğ köfteler benden:23:

Tamam o zaman mamazia icin kocaman bir parti yapacagiz, yuppiiiiiiiiiii :119:

Begonya02 cığım tatlım dikişlerde göbüşde çok güzel ben ödem göremedim valla 3-4 ay sonra dikişler tamamen silikleşecekler gibi duruyorlar . Allahım nazarlardan saklasın darısı benim başıma....:16:

Kızlar karın germe den kaç gün sonra banyo yaptınız? Korkuyorum ,korseyi takabilcekmiyiz,ya bişey olursa?

ilk zaman korkarsın sonra alışırsın banyo dökün çık ayakta canım olay gelsin

İnşallah canım harılısıyla. Bizler yanınındayız tatlım, sana en güzel partileri yaparız nasıl olsa tüm çılgınlar burda toplanmış :27:

deliler,çılgınlar,revizyonlular,zor beğenenler, panik ataklar hepsi güzel topluluk olduk:9:

Kızlar bir resim ekledim dikişleri merak eden arkadaşlar için. Ameliyatımdan 23.gün sonra dikişlerin durumu yanlız dikişlerde slikon bant var bantı koymadan önce daha düzgündü dikişler şimdi büzüş büzüş duruyorlar, bakalım sonuç nolcak hepberaber burdan takip edeceğiz :40:

canım silikon bant dikkat!!!! Havalandır kontrol et ıslak nemli kalmasın :34:büzülmesi bant dan bende de takınca olmuştu...ve seni tebrik ediyorummm ilk haftadan itibaren resimlerini koyman büyük cesaret :42: öncesi sonrası ile yeni olacak arkadaşlara büyük iyilik bu:29: Ercancığını:9:adam tabi bana uyuz olur ben baycan sen cığımmm:)))) ellerine sağlık tadını çıkar,memeler de inen dikiş çok erken yok olmuş iz konusunda şanslısın :nazar:

az kaldı sende show yapacaksın inşallah :31: canım benim ya o kadar uzun bekleyişti ki senin ki çok güzel olsun herşey senin adına :16:

Ahhh inşallah begonyacım yaaaa, beklerim razıyım bakalım ben nelere panik yapacağımmm :))

hazırlıklıyız mamaza var :21:panik savar :9:

[/COLOR]

No panik bol fıstık topiği öneriyorum:)))
Jelesecciğiiiim sıradaki ameliyatlarda bak buradayım;)) Bundan sonraki maçlarda kadrolu panik savar olarak gücüm yettikçe herkesin yanındayım.

Ollleeeeey çok fena parti olacaak:))) Kızlar benim revizyona kadar herkes işini halletsin, benim operasyon sonrası hastane ve ekip dağılabilir:):35:

Ben hepinizi seviyorum kızlar:16:

Jelesecciğiiiim sıradaki ameliyatlarda bak buradayım;)) Bundan sonraki maçlarda kadrolu panik savar olarak gücüm yettikçe herkesin yanındayım.

Ollleeeeey çok fena parti olacaak:))) Kızlar benim revizyona kadar herkes işini halletsin, benim operasyon sonrası hastane ve ekip dağılabilir:):35:

Canım bizde seni çok seviyoruz:) iyiki Burdasın sana ihtiyacı var bu kadınların:)

:)))süper tuttum bu adı başlığın adı değişsinnn:9:

kız ben alıştım artık kesilip biçilmeye rahatım artık :34: aman sen hep ol valla lazımsın buraya :16:

ha ha ha baycan senden sonra yut dışına yerleşiyormuş

Panik savar geldi hanıııııım:10:
Sen istediğin paniği yap biz burada hepsini okur üfler savarız:) Rahat ol tatlım. Buradaki tüm fıstıklar gibi sen de ilk günler soru işaretlerini saçarsın ortaya,elbet birimiz derman oluruz sana. Hadi heyecan serbest kolay değil fıstık olma heyecanı bu. Gelecek haftanın duygu karmaşasında duruma el koyarız:)

Canım bizde seni çok seviyoruz:) iyiki Burdasın sana ihtiyacı var bu kadınların:)

Nolaccığım, hepimizin birbirimize iyi geldiği güzel bir dünyadayız. Herşeyi karşılıklı:)

:)))süper tuttum bu adı başlığın adı değişsinnn:9:

kız ben alıştım artık kesilip biçilmeye rahatım artık :34: aman sen hep ol valla lazımsın buraya :16:

ha ha ha baycan senden sonra yut dışına yerleşiyormuş

Aaaa ben öyle tek revizyondan sonra kaçanı bırakmam ki havaalanında yakalarım ki:)))) daha durur göbekten sonra yüzümüz gözümüz de sıraya girer elbet:)

Back