Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kendini hazır hissediyor musun? bakalım arkadaşların sendeki değişime nasıl tepki verecekler

Canımcım kendimi hazır hissediyormuyum başlayınca anlayacağım inşallah hazırmıyırm ? :44: Canım korse varya o biraz etkiliyor, korseli olunca dobiş oluyorum, bugün ameliyattan sonra ilk defa annemle görüştüm kendisi ameliyat olduğumu bilmiyor mesela annem hiçbirşey anlamadı

Benimde annem öyleydi. Hep sohbet açtıgımda karşı gelirdi, seni affetmem, unut o fikri derdi. Bende karar verdım tek başına yaptırdım. Yurtdışına döndukden sonra anneme soyledım. Artık benı sagsalim gorduyu için fazla söz söylemedi.)

Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.

Sekercim hadi hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun:)

annen anlamadıysa kimse anlamaz o zaman ben ameliyat olalı on gün oldu, dr raporumu on gün daha uzatacak anca toparlarım zaten...tam yanlardaki ağrılarım azaldı derken deminden beri dikişlerim yanmaya başladı. sende de olmuş muydu böyle yanma, korktum yaa açıldı mı diye kontrol ettim baktım birşey yok ama çok yanıyor...

Canım benimde bugün 14 gün oldu, fakat bende pek olmadı yanma mesela bende lipo yaptığı yerlerde morarma bile yok gibi ağrı hiç olmadı herhalde kişiden kişiye değişiyor canım

Cin gibidir o. Annem zaten inanmaz benimle gelir. Ona kıyamıyorum. Bizimkiler destek olacak gibi değiller.benim ameliyatlarda ben teselli ediyordum çok yordu beni.Çok sevdiklerinden yapıyorlar ama topun ağzında senken etrafa teselli offf.
Eşten yana sıkıntı yok ısrar etsem kırmaz. Boyunda iz var adam gidip karnı mı takacak. Zaten şuanki hali de çok hoş değil:)Zaten hamileliklerde bile kapris yapmadım kendi işimi kendim görürüm. Zaten çok beceremez becermek te istemez

İşte benim de fikir bu. Saklamak daha iyi çünkü çocukların hastalığında bile 100 soru.Çok hassaslar ama ii değil.

Benim büyük kızım (yaş7) ciddi bir hastalık geçirdi 23 gün hastanede kaldık. Teşhis konmadan önce odadan çıkıp ağlıyordum sonra odaya gelip ona espiri yapıyordum. Kendine geldikten sonra tabii

kızlar dun geceden beri 3 kere mail attım ercan beye, yarına verdiği randevu saatini değiştirmek için, hala cevap yazmadı bana. yarın sabah arıycam artık ama niye böyle yaptı sinirim bozuldu vallahi :)

kızlar dun geceden beri 3 kere mail attım ercan beye, yarına verdiği randevu saatini değiştirmek için, hala cevap yazmadı bana. yarın sabah arıycam artık ama niye böyle yaptı sinirim bozuldu vallahi :)

Canım genelde bu saatlerde maillerine bakıyor sanırım çünkü bana da cevap hep bu saatlerde veriyor belki birazdan cevap gelir

Canım genelde bu saatlerde maillerine bakıyor sanırım çünkü bana da cevap hep bu saatlerde veriyor belki birazdan cevap gelir

yurtdışındaymış ya zaten belki amerikadan falan geliyosa ucaktadır bakamamıştır. sabırla bekliyorum bakalım sabah olmasını :) tabi cevap gelirse daha iyi :)

Gozun aydın! Ama bır ayı gecırmek zor olucak bence.) keşke 1 hafta sonrasına olub bitseydi.)😉

Tesekkürler, yok yok hic zor olmiycak o kadar cok isim var ki ben zaman yetmiycek diye heyecan yaptim :) Annem gelicek onun vize islemleri mart'in sonuna yetisirse iyi yoksa annem gelicek ayni ucakla ben gitmis olucam:)

Canim bende aksam 8 de aradim görüstüm. Yanin da misafirleri vardi sanirim.Hocam bir saniye falan dedi, telefonu kapatirken de hocam kusura bakmayin dedi.

Canim bende aksam 8 de aradim görüstüm. Yanin da misafirleri vardi sanirim.Hocam bir saniye falan dedi, telefonu kapatirken de hocam kusura bakmayin dedi.

of cevap geldi bu sefer de sabah 10 da gelin isterseniz diyr ameliyat öncesi. dedim sabah trafiği artı cuma trafiği olacak ben kızımı kreşe 9da bırakıyorum, 1 saatte yetişemezsem siz ameliyata girerseniz boşa gelmiş olurum. önümüzdeki haftaiçi 14:00 15:00 gibi müsait olduğunuz bi gün yok mu dedim en son inşallah gelme sen tamam demez daha görmeden uyuz olacak adam bana :)

çok teşekkür ederim canım
o bilmesede ben her aynaya baktığımda ona alkış teşekkür gönderiyorum :) :)

iyi olmana çok sevindim canım gözün aydın

baycan duymasın havaya girmesin fiyatları şişmesin

sağol bebeemm
aynen bilmesin :) bencede :) asla söylemiyciim

selam elifnaz
keyfinin yerinde olmasına çok sevindim :)
fotoğraflarını heyecanla bekliyorum :)

aynen canım farz oldu
kontröle gidince konuşucam Ercan beyle
dua edinde bana uyan bir fiyat versin
yoksa seneye kalır

canım bak biraz zaman geçince bile şu an ki haliyle alaksı yok diyeceksin :)

sana hem geçmiş olsun hem de maşallah diyor ve kocaman öpüyorum

canımm çook teşekkür ederim sağolasın bende öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…