kendini hazır hissediyor musun? bakalım arkadaşların sendeki değişime nasıl tepki verecekler
daha önce 2 tiroid ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyattan bir korkum yok.Ameliyat izi de çok takılmam ama ben öyle bir şey desem annem analık hakkını helal etmezÇok korkuyo o.İyice zayıflayım sarkar ve çaresi kalmazsa habersiz falan olur anca
Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.
Canımcım kendimi hazır hissediyormuyum başlayınca anlayacağım inşallah hazırmıyırm ? :44: Canım korse varya o biraz etkiliyor, korseli olunca dobiş oluyorum, bugün ameliyattan sonra ilk defa annemle görüştüm kendisi ameliyat olduğumu bilmiyor mesela annem hiçbirşey anlamadı
annen anlamadıysa kimse anlamaz o zamanben ameliyat olalı on gün oldu, dr raporumu on gün daha uzatacak anca toparlarım zaten...tam yanlardaki ağrılarım azaldı derken deminden beri dikişlerim yanmaya başladı. sende de olmuş muydu böyle yanma, korktum yaa açıldı mı diye kontrol ettim baktım birşey yok ama çok yanıyor...
kıyamamama bana kalırsa habersiz olmayı filan pek düşünmesen keşke...kolay bir süreç değil çünkü ve annenin desteğine ihtiyacın olabilir. bak burada kimler eşlerini ikna etmeyi başardı, sen de bir yolunu bulursun belki...fıtık ameliyatı olcam filan dersin olmadı...
Benimde annem öyleydi. Hep sohbet açtıgımda karşı gelirdi, seni affetmem, unut o fikri derdi. Bende karar verdım tek başına yaptırdım. Yurtdışına döndukden sonra anneme soyledım. Artık benı sagsalim gorduyu için fazla söz söylemedi.)
Canım cok tesekkur ederim, Dr cevabı gelmeden rahatlatti beni azıcık.
kızlar dun geceden beri 3 kere mail attım ercan beye, yarına verdiği randevu saatini değiştirmek için, hala cevap yazmadı bana. yarın sabah arıycam artık ama niye böyle yaptı sinirim bozuldu vallahi :)
Canım genelde bu saatlerde maillerine bakıyor sanırım çünkü bana da cevap hep bu saatlerde veriyor belki birazdan cevap gelir
Sekercim hadi hayırlı olsun, herşey gönlünce olsun:)
Gozun aydın! Ama bır ayı gecırmek zor olucak bence.) keşke 1 hafta sonrasına olub bitseydi.)😉
hadi bakalım fıstıklar kervanına +1
Silikon takıcak mı?
kızlar dun geceden beri 3 kere mail attım ercan beye, yarına verdiği randevu saatini değiştirmek için, hala cevap yazmadı bana. yarın sabah arıycam artık ama niye böyle yaptı sinirim bozuldu vallahi :)
Canim bende aksam 8 de aradim görüstüm. Yanin da misafirleri vardi sanirim.Hocam bir saniye falan dedi, telefonu kapatirken de hocam kusura bakmayin dedi.
Canım bitanem önce memişlerin temiz çıkmasına çok ama çok sevindim. İkincisi uzman ellerde göbeğin nasıl gerildiğini diğer doktorlarında anlaması ayrı bir güzellik eeeee bu güzelliği yapan doktora da elbette kocaman bir alkışşşş
iyi olmana çok sevindim canım gözün aydın
baycan duymasın havaya girmesin fiyatları şişmesin
Slm kızlar bu gün 8 gün doldu ve ben normal yaşantıma devam ediyorum :)
Lazer lipo olacak arkadaşlar ben boşuna okadar stres yapmışım çünkü 2. Gün hiç birşey yok olarak günlük yaşantıma devam ettim sonuçlarıda süper oldu daha ilk günden belim bir karış kaldı :)) diğer yerlerde baya farkediyor ki daha ödem var. Yalnız ödem çayını düzenli kullandığım için benim ödemler yok gibi sanki çok anlayamıyorum.... Yarın bandajlar çıkıyor sizlerle resim paylaşabilirim arada fark varmı birde siz söleyin malum kimse bilmediği için herkese gösteremiyorum :))) herkese selamlar çok öpüyorum..😄
Amandeğmesin maşallah diyelim. Ercan beyin dediği gibi elem tere fiş, kem gözlere sis memeleri yaptırmak farz olmus size bu arada gercekten Dr baycani tebrik ediyorum, su an cok yeni olduğu için ben karnımı beğenmiyorum. Ama sizi ve begonyayi görünce biraz daha sabır bende boyle olacağım diye kendimi telkinliyorum.
sana hem geçmiş olsun hem de maşallah diyor ve kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?