• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.

Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.

CAnım hade bakalım hayırlı uğurlu olsun, inşallah tüm işlerin sorunsuz hallolur ve herşey istediğin gibi olur canımcım:16:

hiç düşünme tatlım, ol kurtul...zor bir süreç fakat sonucu görmek harika bir duygu:16:

daha önce 2 tiroid ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyattan bir korkum yok.Ameliyat izi de çok takılmam ama ben öyle bir şey desem annem analık hakkını helal etmez:( Çok korkuyo o.İyice zayıflayım sarkar ve çaresi kalmazsa habersiz falan olur anca:(

Tam dıkışımın altında, 2 yerde sert kucuk bır nokta var. İçeride birsey unutmuslar qaliba.) Ercan ben iplerdır dedı ama nedense ınanmadım. Ip o kadar sert olmaz bence. Kesıb cıkarıb gostermese ip olduguna inanmam.) cumartesi baktırıcam artık.
canım aynısı bi yerde bende de olmuştu nokta kadar taş gibi sert sonra geçti korkma tabi gene de sor da ben soramadan geçti ben bu arada üç aylik kontrolüme gitmedim ihmal ettim

Canım bu kistik yapı neden Türk kadınlarında acaba,stresimiz mi yediklerimiz içtiklerimizle mi coğrafyamızla mı alakalı ki

Eskiden coğrafyamız ve genlerimiz derlerdi şimdi yazdıklarının hepsi etken.Artık kalıtsal hastalıklar bile yön değiştirdi.Ailesinde ve aile geçmişinde olmayan hastalıklar bile kişide çıkabiliyor.
Buna en çok yediklerimiz ve içtiklerimiz etken.Biliyorsun ülkemizde tarımı yok edildi.Tohum dışarıdan geliyor ve kısır.Domates eker ondan tohumluk ayırır mevsiminde tekrar dikilirdi.
Şimdi aldığımız tohum bir kerelik dahası yok.

canım aynısı bi yerde bende de olmuştu nokta kadar taş gibi sert sonra geçti korkma tabi gene de sor da ben soramadan geçti ben bu arada üç aylik kontrolüme gitmedim ihmal ettim

Bilmiyorum, sankı ıcerde metal ıp kırıgı kalmış gıbı. Bazen yan donuyo, bazen cok belli oluyo. Bakıcaz artık.

daha önce 2 tiroid ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyattan bir korkum yok.Ameliyat izi de çok takılmam ama ben öyle bir şey desem annem analık hakkını helal etmez:( Çok korkuyo o.İyice zayıflayım sarkar ve çaresi kalmazsa habersiz falan olur anca:(

kıyamam :( ama bana kalırsa habersiz olmayı filan pek düşünmesen keşke...kolay bir süreç değil çünkü ve annenin desteğine ihtiyacın olabilir. bak burada kimler eşlerini ikna etmeyi başardı, sen de bir yolunu bulursun belki...fıtık ameliyatı olcam filan dersin olmadı...

Back