Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hahhahaa çok haklısın mamii :)
ama hoş görün beni ben panik ataklıyım daaa

sen bana ceza verecekken ben dün seni 1 saat telefonda tutma cezası verdim :)))

bu arada cezaqma razıyım

canım hadi gözün aydın ola :))
kendini tanıtıp içeri gircen çekinecek bişiy yok :)
bak bunu yazanda çok rahat biri deil bilesin :)))

kız nası yapim onuu hayatta yapamam bee :) valla ben çekingen bi tipim hem, yardıma ihtiyacım var bi yol yordam gösterin :)

konuşup sorularını sorcan canım.sonra muayene sonra fiat derken günü nü alıp çıkacan :)

panik ataklıyım ben panikkk
hoş görü,ilgi,sevgi bekliyorum

para nası vermicem peki? bi usulen teklif etmem gerekmez mi? oy saçmalıyo muyum :)

bende aynını düşünmüştüm
gerek yok sonrasında ödüyoruz ya işte :)
gerçi jelesecin deyimiyle ben ödemeden kaçmıştım ama olsun :)))

Şaka bir yana bende çok severim tatlıyı birlikte götürürz katmeri ohhhhh

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hatırlatırım

tmm canım sağol :) yazarım ben sana :)

ohh gözün aydın :))

Yok yok olmaz telefonda ki ses tonu cok hostu, öyle bir ses tonundan o kadar kaba bir cevap gelmez :)

Bu hafta cuma mi gel dedi? Bana yurtdisinda oldugunu soyledi, cumaertesine randevu verdi .😳 bendede kucuk bir sorun varda ona baktiricam...

canım pazartesi görüşmüştüm bende
banada bu hafta 3 gün yokum diğer günler burdayım gel istersen demişti...

ben amlytın ilk günleri diyordumki kesin benim karnımda bişiyler unuttular :)
ama çok şişmiştim ben kızlar mecburen öyle düşündüm yani
iptir canım başka ne olabilirki

gorhan canım
emin ol ki aynı şeyi yaşadım :)
göbek deliğimi biraz yanda görüyordum :)
seni etkilemek istemem mutlaka doktoruna sor ama eminim ödemden kaynaklıdır :)
ben dr a soramadan geçti :)))

nazar değmesin diye demedim ama benim memişler de bomba olmuş darısı isteyen herkesin başına...aynada onları ilk gördüğümde mutluluktan ağlayacaktım

bana banaa o darıyı benim başıma atın :))

gorhan sorma ben de mahvoldum, kantaron yağı hem ağrıya hem de morluklara iyi geliyor bilgin olsun canım.

benim karında hiç morarma olmadı hiçççç
kollarımda vardı :)
o yüzdende bana lipo yapılmadımı diye feryad etmiştim :))

O sertlikler bende var. Tam dikisimin üzerinde birkaç yerde var. Bana normal gibi geliyor ama sen bilirsin tabi görünmekte fayda var.bende sezeryandan sonrada o sertlikler olmuştu zamanla yumuşadı.

ysmn immm doktorunu görmeden içi rahatlamaz :)
en iyisi gidip muayene olması :)

Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :)

jokernes ben anneme hiç söylemedim amlyt oldu bitti,ben ken kendime geldikten sonra kız kardeşim söylemiş
resmen kardeşimin üzerine yürümüş annem
sizinle artık görüşmek istemiyorum arkamdan iş çeviriyorsunuz demiş
beni aradı ağladı fln,hemen yola çıkıyorum yanında olmalıyım dedi.hayırrr diye bağırdım :) gelme dedim lütfen bırak bu defa tek başıma halledecem dedim :)gelseydi ömrümü yiyecekti biliyorum :) sağlıklıyken kendini kestirdin vs vs vs...
tabi sonra hepsi unutuldu :)
göğüs amlytı olursam onuda söylemiycem :)

bebeiiim dur
ameliyat sonrası bıktıracaz öncesi deil :)))

. Millet uyudu bi biz kaldık:)

Sagol canim gel sende 2 nisan da randevu al birlikte ameliyat olalim. Benim kimsem olmiycak bana arkadas olursun :)

Sagol canim gel sende 2 nisan da randevu al birlikte ameliyat olalim. Benim kimsem olmiycak bana arkadas olursun :)

çok güzel olur :))
benim tarih doktorun vereceği fiyatla alakalı olacak,kafamdakine yakın bir fiyat verirse senle aynı anda olmayı bile kabul edicem :))

hahhahaa çok haklısın mamii :)
ama hoş görün beni ben panik ataklıyım daaa

sen bana ceza verecekken ben dün seni 1 saat telefonda tutma cezası verdim :)))

bu arada cezaqma razıyım

Bebeğim telefon konuşması keyifti öyle ceza olmaz:) Begonya ve senin cezanız kesildi zaten:) kahveden önce katmer yiyoruz sonra bol köpüklü kahveleri içiyoruz:) panik atağının arkasına saklanma boşuna o benden korkar saklanır:) sen hayırlısıyla kontrolünü yaptır bakarsın memişler de yazdan önce hallolur:)

farklı değil canım banada dikleştirme

deme öyleeeeee biraz daha az olmalı,yoksa seneye kalır
gerçi her şeyin hayırlısı diyoruz :)

Canim dedim bile, 7,5 yapalim dedim mümkün degil dedi mümkünlestiririz dedim güldü hele siz gelin yine detayli konusuruz dedi :) Ee ben gidince ayni fiyatta kalirsa yok olmaz ben geri dönüyorum mu diyecegim, O da isini biliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…