begonyacım sen pazartesi işe başlıycak mısın?
Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.
CAnım hade bakalım hayırlı uğurlu olsun, inşallah tüm işlerin sorunsuz hallolur ve herşey istediğin gibi olur canımcım
insallah canim ya bir anda heyecandan basima agri girdi :) En güzel olan haber 2 haftadan sonra cok rahat her isi yapabilirsin dedi.
Güzel bir heyecan çünkü işin sonunda güzellik var
Cnm ne iş yapıyorsun yorulmayacak mısın? Nasıl olcak?
Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.
hiç düşünme tatlım, ol kurtul...zor bir süreç fakat sonucu görmek harika bir duygu
Sende geriliyorsun hadi hayırlısı :)Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.
Sende geriliyorsun hadi hayırlısı :)
Hadi gözünüz AydınHer sey gönlünüzce olsun 😉
Silikon takıcak mı?Ben gerilmiyorum diklesiyorum :) Benim gögüsler olacak acilisi onlarla yapip daha sonra ki senelerde gerilebilirim :)
canım aynısı bi yerde bende de olmuştu nokta kadar taş gibi sert sonra geçti korkma tabi gene de sor da ben soramadan geçti ben bu arada üç aylik kontrolüme gitmedim ihmal ettimTam dıkışımın altında, 2 yerde sert kucuk bır nokta var. İçeride birsey unutmuslar qaliba.) Ercan ben iplerdır dedı ama nedense ınanmadım. Ip o kadar sert olmaz bence. Kesıb cıkarıb gostermese ip olduguna inanmam.) cumartesi baktırıcam artık.
Evet tatlım pazartesi iş başı
Canım bu kistik yapı neden Türk kadınlarında acaba,stresimiz mi yediklerimiz içtiklerimizle mi coğrafyamızla mı alakalı ki
canım aynısı bi yerde bende de olmuştu nokta kadar taş gibi sert sonra geçti korkma tabi gene de sor da ben soramadan geçti ben bu arada üç aylik kontrolüme gitmedim ihmal ettim
Bilmiyorum, sankı ıcerde metal ıp kırıgı kalmış gıbı. Bazen yan donuyo, bazen cok belli oluyo. Bakıcaz artık.
daha önce 2 tiroid ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyattan bir korkum yok.Ameliyat izi de çok takılmam ama ben öyle bir şey desem annem analık hakkını helal etmezÇok korkuyo o.İyice zayıflayım sarkar ve çaresi kalmazsa habersiz falan olur anca
Ben gerilmiyorum diklesiyorum :) Benim gögüsler olacak acilisi onlarla yapip daha sonra ki senelerde gerilebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?