- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Yahu biriniz göbeğim patladı diğeriniz benim göbeğim gerilmedi diye yıktınız ortalığı:) Gelen,okuyan ziyaretçi amanın kaçın dedi:)
Begonya 13.gün fotosunda ortalığı yakıyor. Gergin nazardan çatlıycam diye foto paylaşmıyor:) Eh kızlar beni ıkınızı de yakalamaz mıyım:))) Jelesec ile birlikte size ne ceza versek ki:))) kızlar şaka bir yana hepiniz için çok çok seviniyorum:) Gerginciğim 2.seferde de ben demiştim artık panik yapma herşey yolunda demek istiyorum:)
Fragola inşallah en kısa zamanda bomba kızlar arasında yerini almanı diliyorum.
Promosyon teklifini düşünen arkadaşım, değil istanbulda dünyanın her yerinde cerrahın deneyimlisi de var deneyimsizi de. Sağlığımız ve bedenlerimiz promosyon malzemesi olamayacak kadar değerli. Kişisel kanaatim bu yönde tabii sizlerin de tercihleri sizi bağlar:)
Derinmavi revizyon bazen yeni tekniklerin eski kusurları yok edebilmesinden bazen de deneyimsiz doktor elinde yaşanan yanlışların düzeltilmesiyle ilgili olabiliyor. Korkma:) lipoda pıhtı ise 10 yıl önce oluyordu evet ama artık nadir:) doğum kontrol hapı alanların bile pıhtı riski var:) hayat bir bakıma kumar gibi:) ondan da korkma:)
Elifnaz demin buradaydı, nasıl oldun?
S.evren den haber var mı?
hahhahaa çok haklısın mamii :)
ama hoş görün beni ben panik ataklıyım daaa
sen bana ceza verecekken ben dün seni 1 saat telefonda tutma cezası verdim :)))
bu arada cezaqma razıyım