• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yahu biriniz göbeğim patladı diğeriniz benim göbeğim gerilmedi diye yıktınız ortalığı:) Gelen,okuyan ziyaretçi amanın kaçın dedi:)
Begonya 13.gün fotosunda ortalığı yakıyor. Gergin nazardan çatlıycam diye foto paylaşmıyor:) Eh kızlar beni ıkınızı de yakalamaz mıyım:))) Jelesec ile birlikte size ne ceza versek ki:))) kızlar şaka bir yana hepiniz için çok çok seviniyorum:) Gerginciğim 2.seferde de ben demiştim artık panik yapma herşey yolunda demek istiyorum:)
Fragola inşallah en kısa zamanda bomba kızlar arasında yerini almanı diliyorum.
Promosyon teklifini düşünen arkadaşım, değil istanbulda dünyanın her yerinde cerrahın deneyimlisi de var deneyimsizi de. Sağlığımız ve bedenlerimiz promosyon malzemesi olamayacak kadar değerli. Kişisel kanaatim bu yönde tabii sizlerin de tercihleri sizi bağlar:)
Derinmavi revizyon bazen yeni tekniklerin eski kusurları yok edebilmesinden bazen de deneyimsiz doktor elinde yaşanan yanlışların düzeltilmesiyle ilgili olabiliyor. Korkma:) lipoda pıhtı ise 10 yıl önce oluyordu evet ama artık nadir:) doğum kontrol hapı alanların bile pıhtı riski var:) hayat bir bakıma kumar gibi:) ondan da korkma:)
Elifnaz demin buradaydı, nasıl oldun?
S.evren den haber var mı?

hahhahaa çok haklısın mamii :)
ama hoş görün beni ben panik ataklıyım daaa :37::17:

sen bana ceza verecekken ben dün seni 1 saat telefonda tutma cezası verdim :)))

bu arada cezaqma razıyım :29:

Bu gazla Ercan beye mail attım, hemen cevap yazmış. cuma 16:30 da bekliyorum yazmış. yalnız cuma trafiğine kalmam mümkün değil. eşime sabah yazarım demiştim, şimdi bişey de diyemiyorum ona. neyse cevap yazdım 14 civarı olma mı diye :) bu arada randevuya gidince ne yapıcaz, yani ercan beye geldim randevum var mı dicez? hastaneden almadım randevuyu sonuçta, bilirler mi? tecrübelileeer el atın bana

canım hadi gözün aydın ola :))
kendini tanıtıp içeri gircen çekinecek bişiy yok :)
bak bunu yazanda çok rahat biri deil bilesin :)))

kız nası yapim onuu hayatta yapamam bee :) valla ben çekingen bi tipim hem, yardıma ihtiyacım var bi yol yordam gösterin :)

konuşup sorularını sorcan canım.sonra muayene sonra fiat derken günü nü alıp çıkacan :)

hepimiz gidip öpelimmm alkış yapalımmm:9:

mamaza en ağır işkenceye tabi tutalım bunları :41:hele tlp beni her sabah what dan ahada yarıldım kanamam şakır şakır bu adam lipoda yapmamış diye deli etti :ssz: ne diyeyimmm beni hepsi geçtiii

:17:
panik ataklıyım ben panikkk
hoş görü,ilgi,sevgi bekliyorum :27:

para nası vermicem peki? bi usulen teklif etmem gerekmez mi? oy saçmalıyo muyum :)

bende aynını düşünmüştüm :9:
gerek yok sonrasında ödüyoruz ya işte :)
gerçi jelesecin deyimiyle ben ödemeden kaçmıştım ama olsun :)))

Şaka bir yana bende çok severim tatlıyı birlikte götürürz katmeri ohhhhh:1:

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar :27: hatırlatırım :9:

Gergin dukancı canım telefonum çöktü o yüzden arayamadım bugün seni. Şimdi daha yeni açıldı ama numaralarımın hepsi gitmiş bana mesaj atın gelsin numaralar. Bu arada çok sevindim sonuçların için

tmm canım sağol :) yazarım ben sana :)

Kizlar aylardan sonra bu gece tüm cesaretimi toplayip esimle konustum. Hic ummadigim bir tepkiyle tamam ol dedi adeta dumur oldum :)) Ben kac aydir bunun stresini mi yasiyordum dedim. Cünkü esim bu tip ameliyatlara karsi ama ben ise sulu kistlerimden girerek onu can evinden vurdum :) icine azcik süslü yalanlarda ekledim daha inandirici olsun diye ve sonuc olarak hemen plani yaptik. Tabi bu ameliyatin karsiligi bu sene ki Türkiye izini kaldi ama Annemi buraya getiricez ben istanbulda iken cocuklara bakcak.Böylelikle Annemi de görmüs olucam izine gitmesem de olur. Ee sonucta yine Türkiye ye gidiyorum :)) Sabah erkenden annemi arayip pasaport islemlerine baslamasini söyleyecegim insallah mart sonuna kadar islemler biter Annem gelir. 1 Nisan da bende dogruuu Ercan beye Ucarim :) Bugün sansli günümdemiyim ne aksam üzeri de arkadas mayis ayindan agustos ayina kadar is oldugunu gelip gelemeyecegimi sordu. Insallah ameliyat sorunsuz gecer iyi olursam mayis da ayri bir is'e daha basliycam. Allahim lütfen bu güzel anlari bozmasin da hersey yolunda gitsin. Kizlar Ercan bey hemen ameliyat günü veriyor mu yoksa 1 ay öncesinden falan mi ayarlamak lazim?

ohh gözün aydın :))

of cevap geldi bu sefer de sabah 10 da gelin isterseniz diyr ameliyat öncesi. dedim sabah trafiği artı cuma trafiği olacak ben kızımı kreşe 9da bırakıyorum, 1 saatte yetişemezsem siz ameliyata girerseniz boşa gelmiş olurum. önümüzdeki haftaiçi 14:00 15:00 gibi müsait olduğunuz bi gün yok mu dedim en son inşallah gelme sen tamam demez daha görmeden uyuz olacak adam bana :)

Yok yok olmaz telefonda ki ses tonu cok hostu, öyle bir ses tonundan o kadar kaba bir cevap gelmez :)

Bu hafta cuma mi gel dedi? Bana yurtdisinda oldugunu soyledi, cumaertesine randevu verdi .😳 bendede kucuk bir sorun varda ona baktiricam...

canım pazartesi görüşmüştüm bende
banada bu hafta 3 gün yokum diğer günler burdayım gel istersen demişti...

Tam dıkışımın altında, 2 yerde sert kucuk bır nokta var. İçeride birsey unutmuslar qaliba.) Ercan ben iplerdır dedı ama nedense ınanmadım. Ip o kadar sert olmaz bence. Kesıb cıkarıb gostermese ip olduguna inanmam.) cumartesi baktırıcam artık.

ben amlytın ilk günleri diyordumki kesin benim karnımda bişiyler unuttular :)
ama çok şişmiştim ben kızlar mecburen öyle düşündüm yani :9:
iptir canım başka ne olabilirki :53:

Kizlar bir süre vereceğim rahatsızlıktan cok özür dilerim önce, kafanızı sisirecegim. Ameliyat olalı 5 gün oldu, karnıma bakıyorum. Göbek deliğim saga kaymış. Yani karnımın tam ortasında degil. Haftaya Çarşamba Dr kontrolum. Daha cok yeni olduğu için foto koymuyorum. Ödemden midir? Zamanla düzelir mı ? Boyle kalmaz Di mi? Sizlerde de oldu mu?

gorhan canım
emin ol ki aynı şeyi yaşadım :)
göbek deliğimi biraz yanda görüyordum :)
seni etkilemek istemem mutlaka doktoruna sor ama eminim ödemden kaynaklıdır :)
ben dr a soramadan geçti :)))

nazar değmesin diye demedim ama benim memişler de bomba olmuş :24: darısı isteyen herkesin başına...aynada onları ilk gördüğümde mutluluktan ağlayacaktım :21:

bana banaa o darıyı benim başıma atın :))

gorhan sorma ben de mahvoldum, kantaron yağı hem ağrıya hem de morluklara iyi geliyor bilgin olsun canım.

benim karında hiç morarma olmadı hiçççç
kollarımda vardı :)
o yüzdende bana lipo yapılmadımı diye feryad etmiştim :))

O sertlikler bende var. Tam dikisimin üzerinde birkaç yerde var. Bana normal gibi geliyor ama sen bilirsin tabi görünmekte fayda var.bende sezeryandan sonrada o sertlikler olmuştu zamanla yumuşadı.

ysmn immm doktorunu görmeden içi rahatlamaz :)
en iyisi gidip muayene olması :)

Kizlar Ercay beyle bir görüseyim diye telefon actim. Bir anda 2 nisana ameliyat tarihini alivermis bulundum :)) Size 1 nisan sakasi yapalim dedi yok dedim yol yorgunu sersem olurum dedim.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :)

daha önce 2 tiroid ameliyatı geçirmiş biri olarak ameliyattan bir korkum yok.Ameliyat izi de çok takılmam ama ben öyle bir şey desem annem analık hakkını helal etmez:( Çok korkuyo o.İyice zayıflayım sarkar ve çaresi kalmazsa habersiz falan olur anca:(

jokernes ben anneme hiç söylemedim amlyt oldu bitti,ben ken kendime geldikten sonra kız kardeşim söylemiş
resmen kardeşimin üzerine yürümüş annem :9:
sizinle artık görüşmek istemiyorum arkamdan iş çeviriyorsunuz demiş :1:
beni aradı ağladı fln,hemen yola çıkıyorum yanında olmalıyım dedi.hayırrr diye bağırdım :) gelme dedim lütfen bırak bu defa tek başıma halledecem dedim :)gelseydi ömrümü yiyecekti biliyorum :) sağlıklıyken kendini kestirdin vs vs vs...
tabi sonra hepsi unutuldu :)
göğüs amlytı olursam onuda söylemiycem :)

of cevap geldi bu sefer de sabah 10 da gelin isterseniz diyr ameliyat öncesi. dedim sabah trafiği artı cuma trafiği olacak ben kızımı kreşe 9da bırakıyorum, 1 saatte yetişemezsem siz ameliyata girerseniz boşa gelmiş olurum. önümüzdeki haftaiçi 14:00 15:00 gibi müsait olduğunuz bi gün yok mu dedim en son inşallah gelme sen tamam demez daha görmeden uyuz olacak adam bana :)

bebeiiim dur
ameliyat sonrası bıktıracaz öncesi deil :))):52:

jokernes ben anneme hiç söylemedim amlyt oldu bitti,ben ken kendime geldikten sonra kız kardeşim söylemiş
beni aradı ağladı fln,hemen yola çıkıyorum yanında olmalıyım dedi.hayırrr diye bağırdım :) gelme dedim lütfen bırak bu defa tek başıma halledecem dedim :)gelseydi ömrümü yiyecekti biliyorum :) sağlıklıyken kendini kestirdin vs vs vs...
. Millet uyudu bi biz kaldık:)

Sagol canim gel sende 2 nisan da randevu al birlikte ameliyat olalim. Benim kimsem olmiycak bana arkadas olursun :)

Sagol canim gel sende 2 nisan da randevu al birlikte ameliyat olalim. Benim kimsem olmiycak bana arkadas olursun :)

çok güzel olur :))
benim tarih doktorun vereceği fiyatla alakalı olacak,kafamdakine yakın bir fiyat verirse senle aynı anda olmayı bile kabul edicem :))

hahhahaa çok haklısın mamii :)
ama hoş görün beni ben panik ataklıyım daaa :37::17:

sen bana ceza verecekken ben dün seni 1 saat telefonda tutma cezası verdim :)))

bu arada cezaqma razıyım :29:

Bebeğim telefon konuşması keyifti öyle ceza olmaz:) Begonya ve senin cezanız kesildi zaten:) kahveden önce katmer yiyoruz sonra bol köpüklü kahveleri içiyoruz:) panik atağının arkasına saklanma boşuna o benden korkar saklanır:) sen hayırlısıyla kontrolünü yaptır bakarsın memişler de yazdan önce hallolur:)

farklı değil canım banada dikleştirme

deme öyleeeeee biraz daha az olmalı,yoksa seneye kalır :43:
gerçi her şeyin hayırlısı diyoruz :)

Canim dedim bile, 7,5 yapalim dedim mümkün degil dedi mümkünlestiririz dedim güldü hele siz gelin yine detayli konusuruz dedi :) Ee ben gidince ayni fiyatta kalirsa yok olmaz ben geri dönüyorum mu diyecegim, O da isini biliyor :))

Back