• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tam dıkışımın altında, 2 yerde sert kucuk bır nokta var. İçeride birsey unutmuslar qaliba.) Ercan ben iplerdır dedı ama nedense ınanmadım. Ip o kadar sert olmaz bence. Kesıb cıkarıb gostermese ip olduguna inanmam.) cumartesi baktırıcam artık.

O sertlikler bende var. Tam dikisimin üzerinde birkaç yerde var. Bana normal gibi geliyor ama sen bilirsin tabi görünmekte fayda var.bende sezeryandan sonrada o sertlikler olmuştu zamanla yumuşadı.

Canım tatlım çok sevindim senin adına, harika. İş bu aşamaya geldiyse artık gerisi kolay hallolur. Ercan beye olmak istediğin tarihi söyleyeceksin o defterine bakıyor uygunsa tamam diyor uygun değilse sana verdiğin tarihe en yakın bir tarih veriyor. Ben mesela ilk görüşmeye gittim ve 15 gün sonraya ameliyat günü aldım. Tatlım senin için hayırlısı olsun inşallah :16:

Valla ben de nasil sevindim anlatamam. Sabah gözümü acar acmaz annemi aradim hemen bugün islemlerini baslat dedim. Umarim kisa süre de hallolur da hemen nisan basi gibi gelir güzel memislerime kavusurum :)

nazar değmesin diye demedim ama benim memişler de bomba olmuş :24: darısı isteyen herkesin başına...aynada onları ilk gördüğümde mutluluktan ağlayacaktım :21:

Insallah ben de ayni duygulari yasarim :) Tek korkum kol hareketlerim den cünkü mayis ayin da ayri bir ise daha basliyacagim iki is uygun olur mu bilmiyorum. Bu aksam Ercan beyi arayip konusacagim.

Kizlar bir süre vereceğim rahatsızlıktan cok özür dilerim önce, kafanızı sisirecegim. Ameliyat olalı 5 gün oldu, karnıma bakıyorum. Göbek deliğim saga kaymış. Yani karnımın tam ortasında degil. Haftaya Çarşamba Dr kontrolum. Daha cok yeni olduğu için foto koymuyorum. Ödemden midir? Zamanla düzelir mı ? Boyle kalmaz Di mi? Sizlerde de oldu mu?

Canim ben olmadigim icin bilmiyorum ama daha cok yeni bence zamanla sisler inince daha düzgün hale gelebilir. Yine de doktorun en iyi cevabi verecektir. Gecmis olsun.

canım o sütyene dikkat kesip yara ihtimali yüksek lütfen penye bezlerle destek yap

dr ömürlük dedi bana takarken ama tam bilmiyorumm zaten bi şey olursa dr orada gider ekişirim başına

Jelesec alemsin tatliskom, ekşi tabiki.. 10 yıllık oluyor falan diye okudum bazı yerlerde de ondan soruyorum.

Daha cok yeni, dikişler göbek üstü catlaklarim vs. Hoşuma gitmiyor şimdilik. Bir de yazdım göbek deliğim tam ortada degil gibi :17:

ilk ameliyat sonrası da yani ilk gün de sağda mıydı yeni mi sağa kaydı? yeniyse ödemdir muhakkak, ama en baştan beri öyle olsa en başta farkederdin herhalde değil mi?

ilk ameliyat sonrası da yani ilk gün de sağda mıydı yeni mi sağa kaydı? yeniyse ödemdir muhakkak, ama en baştan beri öyle olsa en başta farkederdin herhalde değil mi?

Açıkcası ilk baslarda bakmadım karnıma, iki gündür inceliyorum. Canım sıkıldı baya . Simdi Dr a foto çekip mail aticam

Açıkcası ilk baslarda bakmadım karnıma, iki gündür inceliyorum. Canım sıkıldı baya . Simdi Dr a foto çekip mail aticam

Canım biliyorsunki bende ameliyatın 6 günü burda yaygara koparmıştım gerilemedim hala sarkıkım diye ama gün geçtikçe çok çabuk toparlandı. Belki sende de öyle birşeydir ama yinede iyi düşünmüşsün bir mial at doktora sor bakalım o ne diyecek hiç olmazsa için rahatlar.:34:

bizi de haberdar et canım, merak ettim bak şimdi.

realself te araştırdım şimdi. uzman doktorlardan biri diyor ki, bu durum ödemden dolayı olabilir, fakat eğer ödemler geçtiği halde hala ortada değilse lokal anesteziyle yapılacak ufak bir müdahale ile düzeltilebilir yazıyor. bak şu şekilde aynen kopyalıyorum :

"Swelling may give the illusion of the navel off-center. If it remains out of place after the swelling has subsided it can be repositioned with a small procedure under local anesthesia."

aynen bu şekilde. cevap gelene kadar endişelenme diye yazayım dedim canım. öyle olsa bile çaresi varmış :)

bir başka doktor da demiş ki karın germe ameliyatı esnasında göbek deliğini eski yerinden başka bir yere koymak mümkün değilmiş. çok çok hafif kaydırılabilirmiş, bir iki milim gibi, fazlası mümkün değilmiş. alttaki bir yere geri tutturuluyormuş yeni göbek deliği anladığım kadarıyla. ayrıca son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre insanların çoğunun göbek deliği tam ortada olmazmış.

bir öncesi sonrası fotoğrafı karşılaştırmasıyla göbek deliği kaymasının anatomik mi yoksa hekim hatası mı olduğu anlaşılabilirmiş ancak, ama yazdığım gibi hekimin de bikaç milim dışında kaydırmasının imkanı yokmuş, o da düzeltilebilen bir durummuş. benim çıkardığım sonuç bu şekilde canım. umarım düzelir bu durum gorhancım, haberdar et bizi muhakkak

bir başka doktor da demiş ki karın germe ameliyatı esnasında göbek deliğini eski yerinden başka bir yere koymak mümkün değilmiş. çok çok hafif kaydırılabilirmiş, bir iki milim gibi, fazlası mümkün değilmiş. alttaki bir yere geri tutturuluyormuş yeni göbek deliği anladığım kadarıyla. ayrıca son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre insanların çoğunun göbek deliği tam ortada olmazmış.

bir öncesi sonrası fotoğrafı karşılaştırmasıyla göbek deliği kaymasının anatomik mi yoksa hekim hatası mı olduğu anlaşılabilirmiş ancak, ama yazdığım gibi hekimin de bikaç milim dışında kaydırmasının imkanı yokmuş, o da düzeltilebilen bir durummuş. benim çıkardığım sonuç bu şekilde canım. umarım düzelir bu durum gorhancım, haberdar et bizi muhakkak

Canım cok tesekkur ederim, Dr cevabı gelmeden rahatlatti beni azıcık. :34:

Canim birşey sorucam oncelikle ameliyattan sonra kalan izler cok rahatsiz edicimi gozukiypt ve bu operasyonun maddi boyutu ne kadar simdiden gecmis olsun umarim mutlu bakarsin artik aynada kendine. 😌😚

Back