• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bebeğim telefon konuşması keyifti öyle ceza olmaz:) Begonya ve senin cezanız kesildi zaten:) kahveden önce katmer yiyoruz sonra bol köpüklü kahveleri içiyoruz:) panik atağının arkasına saklanma boşuna o benden korkar saklanır:) sen hayırlısıyla kontrolünü yaptır bakarsın memişler de yazdan önce hallolur:)

tamam istediğiniz katmer olsun :)
inşallah :) artık doktorun insafına kaldık :)))
gerçi bak benim göğüsleri görünce gel seni hayrıma ameliyat edicem diycek :9:

hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun :)

Canim dedim bile, 7,5 yapalim dedim mümkün degil dedi mümkünlestiririz dedim güldü hele siz gelin yine detayli konusuruz dedi :) Ee ben gidince ayni fiyatta kalirsa yok olmaz ben geri dönüyorum mu diyecegim, O da isini biliyor :))

of off offf
o halde seneyi beklerim ben de :)
napiim artık beyleee memişleri toplaya toplaya 1 yıl daha dolaşırım :))

Ayy ben 6 yildir öyle dolasiyorum biktim valla neredeyse göbegime gelecekler :))

benim göğüsler büyüktü hatta nasıl küçültürümün derdindeydim
geçen yıl dukana başladım.17 kilo verdim ve sanırım kilonun çoğunu meme den verdim :)
resmen eridiler :)
ama tabi bu erime çok çirkinleşti:) meme diye bir şey kalmadı :) sadce deri var göğsumde:52:

yeğenlere çocuklarada malzeme çıktı tabi,bu aralar gündemde benim memişler var :)
espriler hep bu yönde :)
gülüyorum ama zoruma da gitmiyor değil hani :19::9:

gorhan canım
emin ol ki aynı şeyi yaşadım :)
göbek deliğimi biraz yanda görüyordum :)
seni etkilemek istemem mutlaka doktoruna sor ama eminim ödemden kaynaklıdır :)
ben dr a soramadan geçti :)))

Canım cok tesekkur ederim, foto çekip Dr a gönderdim. Ödemden öyle görünüyor, hepsi geçecek dedi :34:

benim görüşme en iyi ihtimalle pazartesi gününe kaldı :( keşke bugün daha erken müsait olsaydı :( ooy herşeyin hayırlısııııı bukadar bekledim beklerim biraz daha :)

bana banaa o darıyı benim başıma atın :))

benim karında hiç morarma olmadı hiçççç
kollarımda vardı :)
o yüzdende bana lipo yapılmadımı diye feryad etmiştim :))

ysmn immm doktorunu görmeden içi rahatlamaz :)
en iyisi gidip muayene olması :)

Doğru söylüyorsun tatlım, gorussunki içi rahat etsin:)

bana banaa o darıyı benim başıma atın :)

benim karında hiç morarma olmadı hiçççç
kollarımda vardı :)
o yüzdende bana lipo yapılmadımı diye feryad etmiştim :))

attım gitti güzelim :)):16:

yav ne güzel ne şanslısınız :)) ben morluk ve ağrılardan perişan oldum hala zor yürüyorum, yatıp kalkmak ta ayrı bir dert oldu..neyse hepsi geçecek yaaa sabıırr :))

Canım çok sağol, iyiyim çok şükür, inşallah hepberaber daha iyi olacağız :34:

Hade gözün aydın :32:

inşallah begonyacımmm cok sağol :16:

Hadi gözünüz aydin :34: o odaya giren ameliyat gunu almadan çıkmaz :1:

heheheh evet bence deeeee inşallah erken bi tarihe verebilir :))))

Hadi gözün aydın! Bende yarın saat 16.00 ordayım. Kismet olursa karsılaşırız.😉

oyyy inşallah gulumcumm, erken bitmezse işim muhakkak beklerim seni hihiii :)

Gözünaydin, ben telefonla görüseyim derken kendimi ameliyat günü almis buldum ki sen yüzyüze görüseceksin kesin bu is tamamdir :)))

inşallah canım inşallahhh zaten şu randevuyu alabilmek saatini tutturabilmek için bile 2 gündür kırk kere mailleştim ercan beyle, bi daha bi daha gitmem pek mümkün olmaz, alıp çıkarım ameliyat günümü inşallahhh :16:

aksi gibi çok geç uyudu çocuklar, şimdi biraz yarına hazırlanayım oyyy valla heyecanlıyım çok :52::18:

Back