Tam dıkışımın altında, 2 yerde sert kucuk bır nokta var. İçeride birsey unutmuslar qaliba.) Ercan ben iplerdır dedı ama nedense ınanmadım. Ip o kadar sert olmaz bence. Kesıb cıkarıb gostermese ip olduguna inanmam.) cumartesi baktırıcam artık.
Canım tatlım çok sevindim senin adına, harika. İş bu aşamaya geldiyse artık gerisi kolay hallolur. Ercan beye olmak istediğin tarihi söyleyeceksin o defterine bakıyor uygunsa tamam diyor uygun değilse sana verdiğin tarihe en yakın bir tarih veriyor. Ben mesela ilk görüşmeye gittim ve 15 gün sonraya ameliyat günü aldım. Tatlım senin için hayırlısı olsun inşallah
nazar değmesin diye demedim ama benim memişler de bomba olmuşdarısı isteyen herkesin başına...aynada onları ilk gördüğümde mutluluktan ağlayacaktım
Kizlar bir süre vereceğim rahatsızlıktan cok özür dilerim önce, kafanızı sisirecegim. Ameliyat olalı 5 gün oldu, karnıma bakıyorum. Göbek deliğim saga kaymış. Yani karnımın tam ortasında degil. Haftaya Çarşamba Dr kontrolum. Daha cok yeni olduğu için foto koymuyorum. Ödemden midir? Zamanla düzelir mı ? Boyle kalmaz Di mi? Sizlerde de oldu mu?
canım o sütyene dikkat kesip yara ihtimali yüksek lütfen penye bezlerle destek yap
dr ömürlük dedi bana takarken ama tam bilmiyorumm zaten bi şey olursa dr orada gider ekişirim başına
Daha cok yeni, dikişler göbek üstü catlaklarim vs. Hoşuma gitmiyor şimdilik. Bir de yazdım göbek deliğim tam ortada degil gibi
ilk ameliyat sonrası da yani ilk gün de sağda mıydı yeni mi sağa kaydı? yeniyse ödemdir muhakkak, ama en baştan beri öyle olsa en başta farkederdin herhalde değil mi?
Valla ben de nasil sevindim anlatamam. Sabah gözümü acar acmaz annemi aradim hemen bugün islemlerini baslat dedim. Umarim kisa süre de hallolur da hemen nisan basi gibi gelir güzel memislerime kavusurum :)
nazar değmesin diye demedim ama benim memişler de bomba olmuşdarısı isteyen herkesin başına...aynada onları ilk gördüğümde mutluluktan ağlayacaktım
Açıkcası ilk baslarda bakmadım karnıma, iki gündür inceliyorum. Canım sıkıldı baya . Simdi Dr a foto çekip mail aticam
gorhan sorma ben de mahvoldum, kantaron yağı hem ağrıya hem de morluklara iyi geliyor bilgin olsun canım.
Açıkcası ilk baslarda bakmadım karnıma, iki gündür inceliyorum. Canım sıkıldı baya . Simdi Dr a foto çekip mail aticam
bir başka doktor da demiş ki karın germe ameliyatı esnasında göbek deliğini eski yerinden başka bir yere koymak mümkün değilmiş. çok çok hafif kaydırılabilirmiş, bir iki milim gibi, fazlası mümkün değilmiş. alttaki bir yere geri tutturuluyormuş yeni göbek deliği anladığım kadarıyla. ayrıca son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre insanların çoğunun göbek deliği tam ortada olmazmış.
bir öncesi sonrası fotoğrafı karşılaştırmasıyla göbek deliği kaymasının anatomik mi yoksa hekim hatası mı olduğu anlaşılabilirmiş ancak, ama yazdığım gibi hekimin de bikaç milim dışında kaydırmasının imkanı yokmuş, o da düzeltilebilen bir durummuş. benim çıkardığım sonuç bu şekilde canım. umarım düzelir bu durum gorhancım, haberdar et bizi muhakkak
Canımcım karın germe ameliyatı esnasında bele yapılan lipo danmı bahsediyorsunuz ???
Evet begonyacim
Canım bende sadece iki yerde uygulamış sağda ve solda ufak iki morluk var başkada bir yerde yok sanırım o yüzden pek sorunum olmadı.:44:
Ben baya morardim, belden kalçama kadar neredeyse. Sopa yemiş gibiyim
Canım bende sadece iki yerde uygulamış sağda ve solda ufak iki morluk var başkada bir yerde yok sanırım o yüzden pek sorunum olmadı.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?