Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kız vallahi ol ameliyat brn ikinizede bakarım orda:)

benim ameliyat önümüzdeki ayın ikinci haftasına kadar bitmeli dr yoğun bende sabah ve hafta sonu istiyorum bakalım vermezse karacağım kafasınıolmadı senin eşten sonra beni alsın sıkıştırsın araya zaten tek olacağım gece bana da bak

getir ben bakarım oyun alanı var develide orada oynatırım ben senin fıstığı acele etme nasılsa adam burada kaçmıyor gelirsin sıkma canını

demleme canımm kaynatma değill

Begonyacığım oranları kullanan kızlar şimdi sana söyler:) ancak bitkileri kaynatmayıp çok iyi kaynamış suda 5-7 dk demlemeniz daha faydalı sonuçlar elde etmeyi sağlayacaktır:)

bilir kişi mamaza yazmış cevabı muhteşemsinnn

Canım oranlarınıda söylermisin bitanem, kaç yaprak avakado kaç yaprak enginar ve nekadar kiraz sapı.

kesinlikle
ama kabul et sen biraz daha sabırsız çıktın

kesinlikle sana diyordum pnic atak diye begonya birinci ödem çayı içecek bak nasıl fayda edecek ona

canım bu yoldan geçmesek bilemeyiz tabi gün gelecek sen yeni arkadaşlara yazacaksın bunları süreç böyle az sabır fıstık olacaksınnn

yerim seni ben kankam benimmm

Ben de bende:)) Begonya ödem çayı nedir sevgili Jelesec?

aaa tarih aldın mı sen ben kaçırdım sıra sende demek ameliyat sonrası dr nin özel tarifi çok faydalı

İmdat yardım .... Adım bayan panik kalacak, haksızda sayılmazsınız yani

İmdat yardım .... Adım bayan panik kalacak, haksızda sayılmazsınız yani

Kızlar sizde bişey yok ya:) ben hergün arıyorum baycanı:)bugün utandım eşim aradı:) illa beni motive edecek dikiş kapanır üzülme diyecek yoksa bunalıma giriyorum. Adam beni bi daha kesmeyecek:):26:

baycanın kafasında ben ajandalı deli sen panic hasta unutulmaz hastalarız daha ne

tatlım yoksa sen soracağın soruları ajandaya yazıp mı gidiyordun öyleyse valla Baycanı epey bi korkutmuşsun. Geçen ben kontrole gittiğimde soracaklarımı bir kağıda yazmıştım, bir saniye kağıdı çıkarayım dedim aldığım cevap : "Eyvah yandık" oldu. Benden sonrada maillerini korkarak açıyordur : Eyvah yine bayan panik yazmıştır" diye

Kızlar sizde bişey yok ya:) ben hergün arıyorum baycanı:)bugün utandım eşim aradı:) illa beni motive edecek dikiş kapanır üzülme diyecek yoksa bunalıma giriyorum. Adam beni bi daha kesmeyecek:):26:

Senin sayende de telefonlara bakmaya korkuyordur Benim sayemde maillerine bakmaya, Jelesec yüzündende kimin elinde kağıt görse, yazık ya

Canim shimdi nasilsin? Bende yorulunca karnim şiş ve gergin oluyor. Bırazda agrı, rahatsızlık oluyor. Sanki karındakı hissizlik azaldıkca agrılar ortaya cikiyor.

Benimde karnım şişiyor yoruldugumda. Bugün temizlik yaptım, yine davul gibi oldum( acaba hep boylemi olacak bundan sonra? Belkide karın içindeki yaralar iyice kaynadiginda olmaz artık? 6 ayı geçmiş arkadaşlar sizde hala oluyormu böyle şikayetler??

Pek güzel kaynamışsınız hanımlar:) bütün panik ataklıları, ajandalı ajandasız çılgınları ve mail yoluyla taciz yapanları seviyordur Ercan bey merak etmeyin siz:) olmadı ben giderim revize hasta üstelik psiko manipülasyon sayesinde işi bırakır biçki dikiş kursuna hoca olma kararı aldırırız:)

Kızlar, sigara içen canılarım, ameliyattan ne kadar bir zaman sonra sigaraya başladınız. 10 gün geçti ben hala içmiyorum ama acaip sigara çekiyor canım

Begoş bunların hepsini aynı oranda al aktardan. Hatta onlarda irice rondo gibi bi alet var onda hepsini kiydirip karistirt sonrada demleme süzgecinden bir tutam koyduktan sonra üzerine kaynamis su ekle, beş dakika demlensin süzüp iç:))

Son düzenleme:

Yarın hemen uygulayacağım tatlım. Öyle gerginimki davul misali

Hanımlar bu şikayetiniz ne yazık ki tüm batın ameliyatı geçirenlerde oluşan bir durum içeride kendi düzeninde derinimi olan organlar biraz dürtüldü. Sabredin organlar özellikle bağırsaklar yeni konumlarına alışana kadar yüklenmeyin. Siz dışarıdan iyileşsen cilt kesilerinizi takip edebiliyorsunuz. Ama vücudumuz o kadar mükemmel bir makina ki rot balansın oturması zaman alıyor. Kısacası şişmeniz çok normal:)

Mammazia tskler tatliskom, tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak lazım diyimi:))

Canımcım birgün hep beraber gidelim acaba nasıl bir tepki verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…