Kız vallahi ol ameliyat brn ikinizede bakarım orda:)
Arkadaşlaaaar ben bu ataşehire nasıl gideceğim yahuurandevu alıcam alamıyorum. kızım yine hasta, ikisini bir bırakıp gidemem baktım şimdi bizim buradan hastane 37 km miş. benim oraya gitmem kaç saat sürecek oyy içim şişti mecbur kızımı da alıp gidicem
anneme de daha söylemedim. şu hastalıklardan bi kurtulsaydık kızım okuldayken gidip gelirdim ne güzel. yarın komşuma soracağım bakalım en son o gitmişti ercan beye
Canım tatlım, bende evde bitki karışımı çaylar hazırlarken hep demleme usulü yapıyorum. Haklısın demleme olunca daha faydalı oluyor. Hem neden nekadar konacak o da kafamı karıştırdı ama kullanan kızlar sanırım bana birazda yanıt verirler
Begonyacığım oranları kullanan kızlar şimdi sana söyler:) ancak bitkileri kaynatmayıp çok iyi kaynamış suda 5-7 dk demlemeniz daha faydalı sonuçlar elde etmeyi sağlayacaktır:)
benim ameliyat önümüzdeki ayın ikinci haftasına kadar bitmeli dr yoğun bende sabah ve hafta sonu istiyorum bakalım vermezse karacağım kafasınıolmadı senin eşten sonra beni alsın sıkıştırsın araya zaten tek olacağım gece bana da bak
getir ben bakarım oyun alanı var develide orada oynatırım ben senin fıstığıacele etme nasılsa adam burada kaçmıyor gelirsin sıkma canını
demleme canımm kaynatma değill
bilir kişi mamaza yazmış cevabı muhteşemsinnn
kesinlikle
ama kabul et sen biraz daha sabırsız çıktın
Evet kesinlikle, kabul ediyorum düşünsene geçen hafta daha 1 hafta bile olmadan resim çekip koydum buraya sonrada sizleri endişelerimle sinir ettimHepinize anlayışlarınız ve beni sakinleştirmeleriniz ve bilgilendirmenizden dolayı tekrardan teşekkürler tatlım
Shine, araştırmaya okumaya başlamışsan bu iş bitmiştir:) önce evdekiler ikna edilme moduna alınacak, paralar toparlanacak, Dr randevuları alınacak. Görüşmeler ardından burada tartışmalar tekrar gözden geçirilir. Son aşama; kızlar operasyona 2 gün kaldı çok gerginiiim mesajı atılacakAmeliyattan çıkılır iyilik haberleri paylaşılır. Biraz ödem ve sıkıntı geçince ayna karşısında bir sonraki ameliyatın yeri kurcalanır:) Cadı kazanına hoşgeldin
Ben de bende:)) Begonya ödem çayı nedir sevgili Jelesec?
Canım oranlarınıda söylermisin bitanem, kaç yaprak avakado kaç yaprak enginar ve nekadar kiraz sapı.
parmak uçlarınla birer tutam canımmm
kesinlikle sana diyordum pnic atak diye begonya birinciödem çayı içecek bak nasıl fayda edecek ona :
canım bu yoldan geçmesek bilemeyiz tabi gün gelecek sen yeni arkadaşlara yazacaksın bunları süreç böyle az sabır fıstık olacaksınnn
yerim seni ben kankam benimmm
aaa tarih aldın mı sen ben kaçırdım sıra sende demekameliyat sonrası dr nin özel tarifi çok faydalı
İmdat yardım .... Adım bayan panik kalacak, haksızda sayılmazsınız yani
İmdat yardım .... Adım bayan panik kalacak, haksızda sayılmazsınız yani
baycanın kafasında ben ajandalı deli sen panic hasta unutulmaz hastalarız daha ne
Kızlar sizde bişey yok ya:) ben hergün arıyorum baycanı:)bugün utandım eşim aradı:) illa beni motive edecek dikiş kapanır üzülme diyecek yoksa bunalıma giriyorum. Adam beni bi daha kesmeyecek:):26:
Hayatım Ercan'cığım bana ot karışımı falan vermedi. Ben hiçbirşey içmiyorum ödem gidermek için. Napayım sorayım mı acaba.:44: Belkide adam benden bıkıp davul olsun demiştir
Canim shimdi nasilsin? Bende yorulunca karnim şiş ve gergin oluyor. Bırazda agrı, rahatsızlık oluyor. Sanki karındakı hissizlik azaldıkca agrılar ortaya cikiyor.
Kızlar Ercan beye sormuştum bana niye ödem giderici çay yok diye şimdi cevap geldi kendisinden. Kiraz sapı, avakado ve enginar yaprağı. Çay olarak 2 bardak içilecek demiş. Sanırım bunları aktardan alacağım, yanlız neden ne kadar koyup kaynatacakmıyım yoksa sıcak suya kouyp sadece demleyecekmiyim. Yardımınız gerekli.
Begoş bunların hepsini aynı oranda al aktardan. Hatta onlarda irice rondo gibi bi alet var onda hepsini kiydirip karistirt sonrada demleme süzgecinden bir tutam koyduktan sonra üzerine kaynamis su ekle, beş dakika demlensin süzüp iç:))
Benimde karnım şişiyor yoruldugumda. Bugün temizlik yaptım, yine davul gibi oldum( acaba hep boylemi olacak bundan sonra? Belkide karın içindeki yaralar iyice kaynadiginda olmaz artık? 6 ayı geçmiş arkadaşlar sizde hala oluyormu böyle şikayetler??
Hanımlar bu şikayetiniz ne yazık ki tüm batın ameliyatı geçirenlerde oluşan bir durumiçeride kendi düzeninde derinimi olan organlar biraz dürtüldü. Sabredin organlar özellikle bağırsaklar yeni konumlarına alışana kadar yüklenmeyin. Siz dışarıdan iyileşsen cilt kesilerinizi takip edebiliyorsunuz. Ama vücudumuz o kadar mükemmel bir makina ki rot balansın oturması zaman alıyor. Kısacası şişmeniz çok normal:)
Pek güzel kaynamışsınız hanımlar:) bütün panik ataklıları, ajandalı ajandasız çılgınları ve mail yoluyla taciz yapanları seviyordur Ercan bey merak etmeyin siz:) olmadı ben giderim revize hasta üstelik psiko manipülasyon sayesinde işi bırakır biçki dikiş kursuna hoca olma kararı aldırırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?