Canımcım birgün hep beraber gidelim acaba nasıl bir tepki verir
Canım bitanem nerden geleceksinki Ataşehire. Bence acele etme tatlım, kızın iyileşsin kafan rahat bir şekilde alırsın randevunu gidersin bitanem.
benim ameliyat önümüzdeki ayın ikinci haftasına kadar bitmeli dr yoğun bende sabah ve hafta sonu istiyorum bakalım vermezse karacağım kafasınıolmadı senin eşten sonra beni alsın sıkıştırsın araya zaten tek olacağım gece bana da bak
getir ben bakarım oyun alanı var develide orada oynatırım ben senin fıstığıacele etme nasılsa adam burada kaçmıyor gelirsin sıkma canını
demleme canımm kaynatma değill
bilir kişi mamaza yazmış cevabı muhteşemsinnn
bahçeşehirden kuzum. ya ben hastalıkları beklersem yaza kalacağım çünkü maksimum 2 hafta düzgün gidiyor. çok ciddi hastalanmadıkları sürece idare edicem bi şekilde, zaten ameliyatı da 10 gün sonraya verecek büyük ihtimalle, o zamana kadar düzeltirim ben kuzuyu inşallah :)
artık sabredemiyorum jelesecimmmm valla olsun bitsin artık yaz gelecek
Kaçar:) ama yakalarız yok öyle:)
Canımcım birgün hep beraber gidelim acaba nasıl bir tepki verir
Canım evde belli ki bir virüs dolanıyor. Bu seni de etkileyecektir. Bağışıklık sistemin güçlü olsun ki çabuk toparlan. İnan bana karnın dikişliyken aksırıp tıksırmak hiç hoş olmaz.
bahçeşehirden kuzum. ya ben hastalıkları beklersem yaza kalacağım çünkü maksimum 2 hafta düzgün gidiyor. çok ciddi hastalanmadıkları sürece idare edicem bi şekilde, zaten ameliyatı da 10 gün sonraya verecek büyük ihtimalle, o zamana kadar düzeltirim ben kuzuyu inşallah :)
artık sabredemiyorum jelesecimmmm valla olsun bitsin artık yaz gelecek
Zaten bu ekip develide bir yemek ısmarlamalı artık Baycana:)
Canlarım, dayanamadım ameliyattan 10 gün sonra ilk sigaramı az önce içtimumarım bir terslik olmaz
Canlarım, dayanamadım ameliyattan 10 gün sonra ilk sigaramı az önce içtimumarım bir terslik olmaz
Zaten bu ekip develide bir yemek ısmarlamalı artık Baycana:)
ahhh o virüs hiç gitmiyo kikızım kreşten bize getiriyo :) bana da musallat oldu ama 2 haftaya toparlamış olurum zaten şimdi gitsem ancak 10-15 gün sonraya gün alacağım, ben görüşeyim de ameliyat tarihinde hasta olursam zaten mecburen ertelerim
İlaç gibisiniz vallahi, iyi ki varsınız kizlar
Bugun ikinci drenimde çıktı, evde dinlenmeye devamDr baycan SMS lere alismistir, gondermesek kendini mutsuz hisseder
Begonyacim sigarayı minimumda tüketmeye dikkat et, yaraların daha çabuk iyileşir
Göbekçiler size komik bir anımı anlatayım tuta tuta gülün dikişleri:) benim bir ameliyatımda Oya aydoğanın oynadığı pembe patikler diye bir dizi yayınlanıyordu. Bir akşam o kadar güldüm ki benim dikişler fora:)) ertesi gün hastanenin asansöründe pat diye Oya Aydoğan binince anacıığım kadıncağıza dönüp; Oya hanım iyi mi kötü mü bilmem sizin dizi o kadar iyi siz o kadar komiksiniz ki kızımın dikişlerini patlatınız diyiverdi:)) kadıncağız sevinsin mi üzülsün mü bilemedi kem küm etti pat diye kendini asansörden attı:) Yani demem o ki tv izlerken bile dikkat:) Eğlendik mi? Hadi şimdi herkes göbişlere esaslı bir sıvazlama yapsın o zaman. Onlar siz daha güzel olacaksınız diye kesilip biçildiler. Arada haklarını yemeyin yani:)
Begonyam sigarada bulunan nikotin ve diğer kimyasallar kılcal damarlarda kanlanmayı biraz farklı etkiliyor. Mümkün olduğu kadar az içmeye çalış ki özellikle üst deri ( epidermis ) pürüzsüz kapansın. İçmemem lazım diye kendini germen de sıkıntı olmuştur. Bir tiryaki olarak bunu çok iyi anlayabiliyorumödül ver kendine ama ceza olmasın sonu:)
kızlar ya bu sopa yutmuş gibi duruşumuz tam olarak ne zaman geçmeye başlıycak?
kızlar ya bu sopa yutmuş gibi duruşumuz tam olarak ne zaman geçmeye başlıycak?
Ben de merak ediyorum, yere dusen birşeyi ne zaman almaya baslayabiliriz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?