Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım bitanem nerden geleceksinki Ataşehire. Bence acele etme tatlım, kızın iyileşsin kafan rahat bir şekilde alırsın randevunu gidersin bitanem.

bahçeşehirden kuzum. ya ben hastalıkları beklersem yaza kalacağım çünkü maksimum 2 hafta düzgün gidiyor. çok ciddi hastalanmadıkları sürece idare edicem bi şekilde, zaten ameliyatı da 10 gün sonraya verecek büyük ihtimalle, o zamana kadar düzeltirim ben kuzuyu inşallah :)

artık sabredemiyorum jelesecimmmm valla olsun bitsin artık yaz gelecek

Canım evde belli ki bir virüs dolanıyor. Bu seni de etkileyecektir. Bağışıklık sistemin güçlü olsun ki çabuk toparlan. İnan bana karnın dikişliyken aksırıp tıksırmak hiç hoş olmaz.

Canım evde belli ki bir virüs dolanıyor. Bu seni de etkileyecektir. Bağışıklık sistemin güçlü olsun ki çabuk toparlan. İnan bana karnın dikişliyken aksırıp tıksırmak hiç hoş olmaz.

ahhh o virüs hiç gitmiyo ki kızım kreşten bize getiriyo :) bana da musallat oldu ama 2 haftaya toparlamış olurum zaten şimdi gitsem ancak 10-15 gün sonraya gün alacağım, ben görüşeyim de ameliyat tarihinde hasta olursam zaten mecburen ertelerim

Bende aynı senin durumundaydım artık son noktaya gelmiştim hemen olup kurtulmak istiyordum. Seni çok iyi anlıyorum. O zaman bekleme canım hemen git randevunu al ve kurtul fazlalıklarında artık

İlaç gibisiniz vallahi, iyi ki varsınız kizlar

Bugun ikinci drenimde çıktı, evde dinlenmeye devam Dr baycan SMS lere alismistir, gondermesek kendini mutsuz hisseder

Begonyacim sigarayı minimumda tüketmeye dikkat et, yaraların daha çabuk iyileşir

Zaten bu ekip develide bir yemek ısmarlamalı artık Baycana:)

baycan bizlere ısmarlasın güzelimmm o zenginnn sayemizde

sorma benim tekne kazıntısı da sürekli okuldan kapıyor hastalığı

sende iyiki varsın canım

dinlen dinlen prenses gibi iste yapsınlar

üfff :)))) biz de ailecek biraz komiğiz, eşimle oğluma ikinci bir emre kadar espriyi yasakladım ama nafile, tek kelime etmeseler bile gözlerine baktığım zaman bile ne demek istediklerini anlıyor gülmekten yıkılıyorum bazen

Son düzenleme:
Canlarım, dayanamadım ameliyattan 10 gün sonra ilk sigaramı az önce içtim umarım bir terslik olmaz

Begonyam sigarada bulunan nikotin ve diğer kimyasallar kılcal damarlarda kanlanmayı biraz farklı etkiliyor. Mümkün olduğu kadar az içmeye çalış ki özellikle üst deri ( epidermis ) pürüzsüz kapansın. İçmemem lazım diye kendini germen de sıkıntı olmuştur. Bir tiryaki olarak bunu çok iyi anlayabiliyorum ödül ver kendine ama ceza olmasın sonu:)

Haklısın tatlım o yüzden 2 ile sınırladım kendimi

kızlar ya bu sopa yutmuş gibi duruşumuz tam olarak ne zaman geçmeye başlıycak?

Ben de merak ediyorum, yere dusen birşeyi ne zaman almaya baslayabiliriz acaba?

Kızlaaaar göbekler düzeldi ya eğilip doğrulmasına takıldınız belinizi kullanarak eğilmemek daha iyi ya:) üzerinizde süper mini bir etek var hopadanak eğilirseniz herşey ortaya saçılacak:) sırtınızda da kocaman bir cam kütlesi var diye hayal edin. O camı düşürmemeli değil mi:) kırın dizlerinizi eğilin:) göbekler iyileşse bile bunu yapmaya devam edin ki bir sonraki tartışma grubumuz bel fıtığım azdı kızlar olmasın:) Sağlıkla, mutlulukla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…