Begonyacığım, aklına gelmesini bekleme. Saat kur telefona en az saat başı 1 bardak iç güzelim.
Shine, araştırmaya okumaya başlamışsan bu iş bitmiştir:) önce evdekiler ikna edilme moduna alınacak, paralar toparlanacak, Dr randevuları alınacak. Görüşmeler ardından burada tartışmalar tekrar gözden geçirilir. Son aşama; kızlar operasyona 2 gün kaldı çok gerginiiim mesajı atılacakAmeliyattan çıkılır iyilik haberleri paylaşılır. Biraz ödem ve sıkıntı geçince ayna karşısında bir sonraki ameliyatın yeri kurcalanır:) Cadı kazanına hoşgeldin
Haklısın tatlım bitanem, en iyisi telefon kurup içmek. Öptğm kocaman
Shine, araştırmaya okumaya başlamışsan bu iş bitmiştir:) önce evdekiler ikna edilme moduna alınacak, paralar toparlanacak, Dr randevuları alınacak. Görüşmeler ardından burada tartışmalar tekrar gözden geçirilir. Son aşama; kızlar operasyona 2 gün kaldı çok gerginiiim mesajı atılacakAmeliyattan çıkılır iyilik haberleri paylaşılır. Biraz ödem ve sıkıntı geçince ayna karşısında bir sonraki ameliyatın yeri kurcalanır:) Cadı kazanına hoşgeldin
:))) Doğru söze ne denir
Ama cesaretimi nasıl toplayayım, nasıl edeyim,kime gideyim ? Bunlara bir karar verebilsem
Canim shimdi nasilsin? Bende yorulunca karnim şiş ve gergin oluyor. Bırazda agrı, rahatsızlık oluyor. Sanki karındakı hissizlik azaldıkca agrılar ortaya cikiyor.
Jelesec tatlım mail attım kendisine cevap bekliyorum. Bazen öyle şişiyorumki eyvah diyorum yeni çatlaklar oluşacak
hehhehe ben onu sordum doktora :)
rahat ol canım yeni bir gebelik olmadığı sürece çatlamazmışız
:))) Doğru söze ne denir
Ama cesaretimi nasıl toplayayım, nasıl edeyim,kime gideyim ? Bunlara bir karar verebilsem
Canım tatlım sanırım bende senin yolundan ilerliyorum. Baksana düşündüklerimiz bile aynıymış
kesinlikle
ama kabul et sen biraz daha sabırsız çıktın
Kızlar Ercan beye sormuştum bana niye ödem giderici çay yok diye şimdi cevap geldi kendisinden. Kiraz sapı, avakado ve enginar yaprağı. Çay olarak 2 bardak içilecek demiş. Sanırım bunları aktardan alacağım, yanlız neden ne kadar koyup kaynatacakmıyım yoksa sıcak suya kouyp sadece demleyecekmiyim. Yardımınız gerekli.
Begonyacığım oranları kullanan kızlar şimdi sana söyler:) ancak bitkileri kaynatmayıp çok iyi kaynamış suda 5-7 dk demlemeniz daha faydalı sonuçlar elde etmeyi sağlayacaktır:)
Arkadaşlaaaar ben bu ataşehire nasıl gideceğim yahuurandevu alıcam alamıyorum. kızım yine hasta, ikisini bir bırakıp gidemem baktım şimdi bizim buradan hastane 37 km miş. benim oraya gitmem kaç saat sürecek oyy içim şişti mecbur kızımı da alıp gidicem
anneme de daha söylemedim. şu hastalıklardan bi kurtulsaydık kızım okuldayken gidip gelirdim ne güzel. yarın komşuma soracağım bakalım en son o gitmişti ercan beye
ha ha ha belki bende olurum o tarihde
Sevgili arkadaşlar , cesaretlerinize hayranım. Bazılarını okuyunca korkuyorum vazgeçer gibi oluyorum.
Sevgili arkadaşlar , cesaretlerinize hayranım. Bazılarını okuyunca korkuyorum vazgeçer gibi oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?