• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Shine, araştırmaya okumaya başlamışsan bu iş bitmiştir:) önce evdekiler ikna edilme moduna alınacak, paralar toparlanacak, Dr randevuları alınacak. Görüşmeler ardından burada tartışmalar tekrar gözden geçirilir. Son aşama; kızlar operasyona 2 gün kaldı çok gerginiiim mesajı atılacak:34: Ameliyattan çıkılır iyilik haberleri paylaşılır. Biraz ödem ve sıkıntı geçince ayna karşısında bir sonraki ameliyatın yeri kurcalanır:) Cadı kazanına hoşgeldin:10:

:52: ilahi canım ya çok güldürdün beni, aynen dediğin gibi oluyor. :34:

Shine, araştırmaya okumaya başlamışsan bu iş bitmiştir:) önce evdekiler ikna edilme moduna alınacak, paralar toparlanacak, Dr randevuları alınacak. Görüşmeler ardından burada tartışmalar tekrar gözden geçirilir. Son aşama; kızlar operasyona 2 gün kaldı çok gerginiiim mesajı atılacak:34: Ameliyattan çıkılır iyilik haberleri paylaşılır. Biraz ödem ve sıkıntı geçince ayna karşısında bir sonraki ameliyatın yeri kurcalanır:) Cadı kazanına hoşgeldin:10:

:))) Doğru söze ne denir

Ama cesaretimi nasıl toplayayım, nasıl edeyim,kime gideyim ? Bunlara bir karar verebilsem :(

Coook doğru tespit :34:

Canim shimdi nasilsin? Bende yorulunca karnim şiş ve gergin oluyor. Bırazda agrı, rahatsızlık oluyor. Sanki karındakı hissizlik azaldıkca agrılar ortaya cikiyor.

gülüm cuma günü benden 1 gün önce ameliyat olan arkadaşla görüştük
bu ara onda da biraz ağrı oluyormuş.galiba süreç böyle :)

Son düzenleme:

çok çok çoook haklısın :)))

:))) Doğru söze ne denir

Ama cesaretimi nasıl toplayayım, nasıl edeyim,kime gideyim ? Bunlara bir karar verebilsem :(

canım o cesareti birbirimizden alıyoruz doğru yerdesin :)

kesinlikle :1:
ama kabul et sen biraz daha sabırsız çıktın :37::1:

Evet kesinlikle, kabul ediyorum düşünsene geçen hafta daha 1 hafta bile olmadan resim çekip koydum buraya sonrada sizleri endişelerimle sinir ettim :27: Hepinize anlayışlarınız ve beni sakinleştirmeleriniz ve bilgilendirmenizden dolayı tekrardan teşekkürler tatlım :16:

Kızlar Ercan beye sormuştum bana niye ödem giderici çay yok diye şimdi cevap geldi kendisinden. Kiraz sapı, avakado ve enginar yaprağı. Çay olarak 2 bardak içilecek demiş. Sanırım bunları aktardan alacağım, yanlız neden ne kadar koyup kaynatacakmıyım yoksa sıcak suya kouyp sadece demleyecekmiyim. Yardımınız gerekli.

Kızlar Ercan beye sormuştum bana niye ödem giderici çay yok diye şimdi cevap geldi kendisinden. Kiraz sapı, avakado ve enginar yaprağı. Çay olarak 2 bardak içilecek demiş. Sanırım bunları aktardan alacağım, yanlız neden ne kadar koyup kaynatacakmıyım yoksa sıcak suya kouyp sadece demleyecekmiyim. Yardımınız gerekli.

Begonyacığım oranları kullanan kızlar şimdi sana söyler:) ancak bitkileri kaynatmayıp çok iyi kaynamış suda 5-7 dk demlemeniz daha faydalı sonuçlar elde etmeyi sağlayacaktır:)

Begonyacığım oranları kullanan kızlar şimdi sana söyler:) ancak bitkileri kaynatmayıp çok iyi kaynamış suda 5-7 dk demlemeniz daha faydalı sonuçlar elde etmeyi sağlayacaktır:)

Canım tatlım, bende evde bitki karışımı çaylar hazırlarken hep demleme usulü yapıyorum. Haklısın demleme olunca daha faydalı oluyor. Hem neden nekadar konacak o da kafamı karıştırdı ama kullanan kızlar sanırım bana birazda yanıt verirler :16:

Arkadaşlaaaar ben bu ataşehire nasıl gideceğim yahuu :( randevu alıcam alamıyorum. kızım yine hasta, ikisini bir bırakıp gidemem :( baktım şimdi bizim buradan hastane 37 km miş. benim oraya gitmem kaç saat sürecek :( oyy içim şişti mecbur kızımı da alıp gidicem :(
anneme de daha söylemedim. şu hastalıklardan bi kurtulsaydık kızım okuldayken gidip gelirdim ne güzel. yarın komşuma soracağım bakalım en son o gitmişti ercan beye :(

Arkadaşlaaaar ben bu ataşehire nasıl gideceğim yahuu :( randevu alıcam alamıyorum. kızım yine hasta, ikisini bir bırakıp gidemem :( baktım şimdi bizim buradan hastane 37 km miş. benim oraya gitmem kaç saat sürecek :( oyy içim şişti mecbur kızımı da alıp gidicem :(
anneme de daha söylemedim. şu hastalıklardan bi kurtulsaydık kızım okuldayken gidip gelirdim ne güzel. yarın komşuma soracağım bakalım en son o gitmişti ercan beye :(

Canım bitanem nerden geleceksinki Ataşehire. Bence acele etme tatlım, kızın iyileşsin kafan rahat bir şekilde alırsın randevunu gidersin bitanem.:34:

Sevgili arkadaşlar , cesaretlerinize hayranım. Bazılarını okuyunca korkuyorum vazgeçer gibi oluyorum.

Canım bende 20 yildan sonra karar verdim ve nihayet 1.5 hafta önce ameliyat oldum. İnanki korkulacak hiçbirşey yok canım. Keşke benim gençliğim zamanında da tıp bu kadar ilerlemiş olsaydı da ben onca yıl karınımı saklayarak, istediklerimi giyemeyerek, göbek kabusu yaşayarak geçirmezdim. İnan paran hazırsa, doktoruna karar verdiysen, fazla düşünme ol kurtul fazlalıklardan. :16:

Back