- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Kız vallahi ol ameliyat brn ikinizede bakarım orda:)
benim ameliyat önümüzdeki ayın ikinci haftasına kadar bitmeli dr yoğun bende sabah ve hafta sonu istiyorum bakalım vermezse karacağım kafasınıolmadı senin eşten sonra beni alsın sıkıştırsın araya zaten tek olacağım gece bana da bak
Arkadaşlaaaar ben bu ataşehire nasıl gideceğim yahuu randevu alıcam alamıyorum. kızım yine hasta, ikisini bir bırakıp gidemem baktım şimdi bizim buradan hastane 37 km miş. benim oraya gitmem kaç saat sürecek oyy içim şişti mecbur kızımı da alıp gidicem
anneme de daha söylemedim. şu hastalıklardan bi kurtulsaydık kızım okuldayken gidip gelirdim ne güzel. yarın komşuma soracağım bakalım en son o gitmişti ercan beye
getir ben bakarım oyun alanı var develide orada oynatırım ben senin fıstığı acele etme nasılsa adam burada kaçmıyor gelirsin sıkma canını
Canım tatlım, bende evde bitki karışımı çaylar hazırlarken hep demleme usulü yapıyorum. Haklısın demleme olunca daha faydalı oluyor. Hem neden nekadar konacak o da kafamı karıştırdı ama kullanan kızlar sanırım bana birazda yanıt verirler
demleme canımm kaynatma değill
Begonyacığım oranları kullanan kızlar şimdi sana söyler:) ancak bitkileri kaynatmayıp çok iyi kaynamış suda 5-7 dk demlemeniz daha faydalı sonuçlar elde etmeyi sağlayacaktır:)
bilir kişi mamaza yazmış cevabı muhteşemsinnn