• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar bu gün tam 10 hafta oldu
çok şiştim yine bu gün :(
ve acaip bir ağrı var bende.
ben biraz nazlı mı çıktım diyorum ama inanın ciddi canım yanıyor :(
özellikle göbek deliğinin olduğu kısım çok acıyor
belki çok şiştiğim için kaslar geriliyordur ve bunun acısıdır bilmiyorum tek bildiğim böyle devam ederse dayanamam :(

Canim shimdi nasilsin? Bende yorulunca karnim şiş ve gergin oluyor. Bırazda agrı, rahatsızlık oluyor. Sanki karındakı hissizlik azaldıkca agrılar ortaya cikiyor.

:52: takıntılar başladı haadi hayırlısı :34: merak etme korseden ve şişlikten.Bir ay sonrada sanki bel alt kısmım mı kilo aldı yoksa şişler orada mı toplantı,lazer lipo yapmadı mı oralara vs.vs. gibi sorular gelicek :34: Zamanla oturacak şekerim.Sabır,sabır,sabır.Yemenize içmenize dikkat edin.Ercan bey ot karışımı vermiştir ödem için sabah akşam iç.Yürüyüş mutlaka yap.Korseyi atlet üzerine tak kaymasını batmasını önlersin.Az kaldı :36: :36: :36: salınmana :nazar:

Sanırım canım bizler mükemmelliyetçi kadınlarız, takıntılarımız o yüzden :52:

:52: takıntılar başladı haadi hayırlısı :34: merak etme korseden ve şişlikten.Bir ay sonrada sanki bel alt kısmım mı kilo aldı yoksa şişler orada mı toplantı,lazer lipo yapmadı mı oralara vs.vs. gibi sorular gelicek :34: Zamanla oturacak şekerim.Sabır,sabır,sabır.Yemenize içmenize dikkat edin.Ercan bey ot karışımı vermiştir ödem için sabah akşam iç.Yürüyüş mutlaka yap.Korseyi atlet üzerine tak kaymasını batmasını önlersin.Az kaldı :36: :36: :36: salınmana :nazar:

Hayatım Ercan'cığım bana ot karışımı falan vermedi. Ben hiçbirşey içmiyorum ödem gidermek için. Napayım sorayım mı acaba.:44: Belkide adam benden bıkıp davul olsun demiştir :52:

Son düzenleme:
Hayatım Ercan'cığım bana ot karışımı falan vermedi. Ben hiçbirşey içmiyorum ödem gidermek için. Napayım sorayım mı acaba.:44: Belkide adam benden bıkıp davul olsun demiştir :52:

Belki ödemin azdır begonyacim , ondan vermemistir. Bana avokado yaprağı ve enginar yaprağı verdi. Çay olarak günde iki defa içeceğim

Belki ödemin azdır begonyacim , ondan vermemistir. Bana avokado yaprağı ve enginar yaprağı verdi. Çay olarak günde iki defa içeceğim

Canım bitanem bu arada sen nasılsın ? Umarım herşey yolundadır. Tatlım yok canım ya bende davul gibim şişiyor ve geriliyorum. En iyisi ben kendisine bir sorayım belki o kadar yoğunlukta unutmuş olabilir :53:

Canım bitanem bu arada sen nasılsın ? Umarım herşey yolundadır. Tatlım yok canım ya bende davul gibim şişiyor ve geriliyorum. En iyisi ben kendisine bir sorayım belki o kadar yoğunlukta unutmuş olabilir :53:

İyi diyeyim iyi olayım :27: yatıp kalkmakta zorlanıyorum. Sag kasığımda ağrı ve yanma var. Kontrole gideceğim dra. Senin drenler kac günde çıktı ?

tatlım geçmiş olsun, hakikaten kolay değilmiş...ama sonuçlar güzel olacak ve inşallah çektiğimiz çilelere değecek.

İnşallah bayirgulu :34: ameliyat degil sonrası zormus. Annem olmasa Halim yamanmis. 4,5 yasında iki kızım var. Cocuğu küçük olan arkadaslar mutlaka yardımcı gerekiyor. Evde bu kadar kisi olmasına rağmen yine de annem diye bana yapışıyorlar. Cok şükür okula gittiler bugun :49:

İyi diyeyim iyi olayım :27: yatıp kalkmakta zorlanıyorum. Sag kasığımda ağrı ve yanma var. Kontrole gideceğim dra. Senin drenler kac günde çıktı ?

Canım daha yeni tabii her geçen gün daha da iyi gidiyor. Karındaki ilkini hastaneden çıkarken çıkardı Perşembe ameliyat oldum Cumartesi ilki çıktı. Sonra Pazartesi de diğerlerini çıkardı, karında kalan bir dreni ve göğüslerdekileri. Onlar çıkınca epey bir rahatlıyorsun tatlım :46:

dinlenme sürecinizde dikkat edin arkadaşlar hemen ayaklanmayın,begonya ödem çayını sor bakalım neden vermemiş o çay olmasa ben mahvolurdum :ssz:

evet sırada kim var kesilme biçilme sırası kimde el kaldırsın :9:

valla ben daha buralarda yeniyim tecrübeli arkadaşlar buna daha net cevap verebilirler tabii ama ben kendi adıma şöyle cevaplıyım; bulunduğum şehirde ameliyat olmayı tercih ettiğim için, ayrıca doktorum da cidden çok iyi olduğu için ünv. hastanesini tercih ettim. belki bu şehirde bu standartlarda bir doktor olmasaydı o zaman başka şehirleri ve özeli düşünebilirdim. tamam Eskişehirde de özel hastaneler var fakat ha deyince hepsine güvenilmiyor. daha birkaç ay önce burada bir arkadaşımızın tanıdığı özel hastanede meme protez taktırırken narkozdan sonra felç oldu. neden oldu, nasıl oldu detayını bilmiyorum fakat böylesi durumlarda özel ya da kamu, tam teşekküllü ve rüştünü ispatlamış doktorları ve hastaneleri tercih etmekte fayda olacağını düşünüyorum. doktorların daha önce yaptığı işleri görmek en güzeli. ve tabii ki bu gibi sitelerde yapılan yorumlar da çok yol gösterici oluyor.
Eskişehir e mi gelsem ? Ne dersin :) ?

bego jelesec çok haklı
bak ben amlytan sonra hiç. su içmedim
çok uyuyordum yataktan kalkıp wc e gitmek ağır geldi :)
ama ceremesini çektim ödemim uzun sürdü
lütfen sen bu hatayı yapma

Haklısın tatlım benim su şişem sürekli yanı başımda aklıma geldikçe içiyorum, tek doğru yaptığım şey o sanırım :52:

Sevgili arkadaşlar , cesaretlerinize hayranım. Bazılarını okuyunca korkuyorum vazgeçer gibi oluyorum.

dinlenme sürecinizde dikkat edin arkadaşlar hemen ayaklanmayın,begonya ödem çayını sor bakalım neden vermemiş o çay olmasa ben mahvolurdum :ssz:

evet sırada kim var kesilme biçilme sırası kimde el kaldırsın :9:

Jelesec tatlım mail attım kendisine cevap bekliyorum. Bazen öyle şişiyorumki eyvah diyorum yeni çatlaklar oluşacak :52:

Sevgili arkadaşlar , cesaretlerinize hayranım. Bazılarını okuyunca korkuyorum vazgeçer gibi oluyorum.

Shine, araştırmaya okumaya başlamışsan bu iş bitmiştir:) önce evdekiler ikna edilme moduna alınacak, paralar toparlanacak, Dr randevuları alınacak. Görüşmeler ardından burada tartışmalar tekrar gözden geçirilir. Son aşama; kızlar operasyona 2 gün kaldı çok gerginiiim mesajı atılacak:34: Ameliyattan çıkılır iyilik haberleri paylaşılır. Biraz ödem ve sıkıntı geçince ayna karşısında bir sonraki ameliyatın yeri kurcalanır:) Cadı kazanına hoşgeldin:10:

Back