• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canlarım, az önce kendimi aynada inceledim. Varya bu benmiyim dedim. Geçen hafta ile alakam kalmamış epey bir daralmışım yani aradan 6 gün geçti o bile etki etmiş ki aslında hala şişim. Birde 6 hafta geçse kimbilir nasıl olacağım. Birde kızlar size birşey söyleyeyimi :nazar::nazar::nazar: yani memişlerim harika olmuşlar, aynada bakıp bakıp benim olduklarına inanamıyorum. :21: kimse alınmasın ama:51: herhalde Ercan beyin yaptığı en güzel memişler benimkiler :33: :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Canlarım, az önce kendimi aynada inceledim. Varya bu benmiyim dedim. Geçen hafta ile alakam kalmamış nerdeyse epey bir daralmışım yani aradan 6 gün geçti o bile etki etmiş ki aslında hala şişim. Birde 6 hafta geçse kimbilir nasıl olacağım. Birde kızlar size birşey söyleyeyimi :nazar::nazar::nazar: yani memişlerim harika olmuşlar, aynada bakıp bakıp benim olduklarına inanamıyorum. :21: kimse alınmasın ama:51: herhalde Ercan beyin yaptığı en güzel memişler benimkiler :33: :nazar::nazar::nazar:

Sen o hastanede memişlere de kulp takan kadın mısın? 3 gün önce göbeğim katlandı amanın diye kriz çıkaran kadın mısın:)))Begonya nerde ne yaptın onaaaaa:))) kızlar bizim panik ataklı Begonyacığı kaçırıp yerine Polyannayı göndermişler:)))

:nazar:Şaka bir yana maşallah de güzelim:) hep böyle mutlu olun:)

Sen o hastanede memişlere de kulp takan kadın mısın? 3 gün önce göbeğim katlandı amanın diye kriz çıkaran kadın mısın:)))Begonya nerde ne yaptın onaaaaa:))) kızlar bizim panik ataklı Begonyacığı kaçırıp yerine Polyannayı göndermişler:)))

:nazar:Şaka bir yana maşallah de güzelim:) hep böyle mutlu olun:)

:24: kim benmi ? Yooo ben değildim, bayan panik başkası olmalı :51: Çok teiekkürler canımcım inşallah daha da iyi olacağız burda hepberaber :)

Son düzenleme:
Canım bende 20 yildan sonra karar verdim ve nihayet 1.5 hafta önce ameliyat oldum. İnanki korkulacak hiçbirşey yok canım. Keşke benim gençliğim zamanında da tıp bu kadar ilerlemiş olsaydı da ben onca yıl karınımı saklayarak, istediklerimi giyemeyerek, göbek kabusu yaşayarak geçirmezdim. İnan paran hazırsa, doktoruna karar verdiysen, fazla düşünme ol kurtul fazlalıklardan. :16:
Canım,geçmiş olsun.Şimdi nasılsın ve nasıl oldu karnın? Aslında benim karnım kocaman değil,dikey olarak büyükçe bir fıtık varmış,sezaryen ve sonrası erken spora başlamaktan olmuş.Ne kadar çalışsamda karın kaslarımın tam çalışmasına bu fıtık izin vermiyor.Zayıf olduğum için kocaman değil ama güzel değil bence bir sarkıklık var işte:(( Ama kime olsam ?

kesinlikle sana diyordum pnic atak diye begonya birinci:9: ödem çayı içecek bak nasıl fayda edecek ona

canım bu yoldan geçmesek bilemeyiz tabi gün gelecek sen yeni arkadaşlara yazacaksın bunları süreç böyle az sabır fıstık olacaksınnn:29:

yerim seni ben kankam benimmm:16:

aaa tarih aldın mı sen ben kaçırdım sıra sende demek:34: ameliyat sonrası dr nin özel tarifi çok faydalı
Yok canım ya tarih falan almadım,daha doktora bile karar vermedim.Sen kime olmuştun ne kadara mal oldu?

Canlarım, az önce kendimi aynada inceledim. Varya bu benmiyim dedim. Geçen hafta ile alakam kalmamış epey bir daralmışım yani aradan 6 gün geçti o bile etki etmiş ki aslında hala şişim. Birde 6 hafta geçse kimbilir nasıl olacağım. Birde kızlar size birşey söyleyeyimi :nazar::nazar::nazar: yani memişlerim harika olmuşlar, aynada bakıp bakıp benim olduklarına inanamıyorum. :21: kimse alınmasın ama:51: herhalde Ercan beyin yaptığı en güzel memişler benimkiler :33: :nazar::nazar::nazar:

Canım,geçmiş olsun,keyfini çıkar,çoook güzel ve mutlu ve sağlıklı günlerin olsun inşallah.Senin hem karın hem de memişler mi yapıldı? Ne kadar ücret ödedin?

Kızlaaaar göbekler düzeldi ya eğilip doğrulmasına takıldınız;) belinizi kullanarak eğilmemek daha iyi ya:) üzerinizde süper mini bir etek var hopadanak eğilirseniz herşey ortaya saçılacak:) sırtınızda da kocaman bir cam kütlesi var diye hayal edin. O camı düşürmemeli değil mi:) kırın dizlerinizi eğilin:) göbekler iyileşse bile bunu yapmaya devam edin ki bir sonraki tartışma grubumuz bel fıtığım azdı kızlar olmasın:) Sağlıkla, mutlulukla:)
Ya çook şekersin :)) Cadı kazanına hoşgeldin sözüne hala gülüyorum :))

Zamanı geldiğinde:) Derin bir nefes alacaksın sonra eline telefonu alıp o ilk telefonu açacaksın. Hepsi zamanı gelince:) Sen biraz takıl bize farkedeceksin:)
Cevapların için teşekkürler,sağol arkadaşım.Size takılmaya başladım:) Başım döndü epeyce okumuşum kim kime kaça oldu karıştırmaya başladım inan :) Sence hangi doktora gideyim ne kadara yapıyorlar kaç para hazırlamak lazım :(

Canım,geçmiş olsun.Şimdi nasılsın ve nasıl oldu karnın? Aslında benim karnım kocaman değil,dikey olarak büyükçe bir fıtık varmış,sezaryen ve sonrası erken spora başlamaktan olmuş.Ne kadar çalışsamda karın kaslarımın tam çalışmasına bu fıtık izin vermiyor.Zayıf olduğum için kocaman değil ama güzel değil bence bir sarkıklık var işte:(( Ama kime olsam ?

Çok sağol canım şimdi gayet iyiym. Canım benim bende bilmiyordum ama karın germe esnasında Ercan bey benden de yumru kadar fıtık almış Fıtık o kadar büyükmüşki içerdeki kası yırtmış sonra Ercn bey fıtığı alıp kasa yama yapmak zorunda kalmış. Yanibu ameliyat esnasında birçok kadının aynı zamanda fıtıkları da alınoyor. Bence sen önce bu konu ile ilgili bir doktorla görüş daha iyi bilgilendir seni.:16:

Kızlaaaar göbekler düzeldi ya eğilip doğrulmasına takıldınız;) belinizi kullanarak eğilmemek daha iyi ya:) üzerinizde süper mini bir etek var hopadanak eğilirseniz herşey ortaya saçılacak:) sırtınızda da kocaman bir cam kütlesi var diye hayal edin. O camı düşürmemeli değil mi:) kırın dizlerinizi eğilin:) göbekler iyileşse bile bunu yapmaya devam edin ki bir sonraki tartışma grubumuz bel fıtığım azdı kızlar olmasın:) Sağlıkla, mutlulukla:)

Kaşınıyoruz Di mi :1: cok tatli dilli birisiniz ve verdiginiz bilgiler cok değerli, ağzınıza saglık :34:

Çok sağol canım şimdi gayet iyiym. Canım benim bende bilmiyordum ama karın germe esnasında Ercan bey benden de yumru kadar fıtık almış Fıtık o kadar büyükmüşki içerdeki kası yırtmış sonra Ercn bey fıtığı alıp kasa yama yapmak zorunda kalmış. Yanibu ameliyat esnasında birçok kadının aynı zamanda fıtıkları da alınoyor. Bence sen önce bu konu ile ilgili bir doktorla görüş daha iyi bilgilendir seni.:16:
Canım bu bilgiler çok değerli sağol.

Hayatım Ercan'cığım bana ot karışımı falan vermedi. Ben hiçbirşey içmiyorum ödem gidermek için. Napayım sorayım mı acaba.:44: Belkide adam benden bıkıp davul olsun demiştir :52:

Hıı adamı çok kızdırdıysan, az gerdim daha da gerilsin diye vermemiş :34: anladım beeen.
Kuzuydum kuzu bi dediğini iki etmedim ne dediyse uydum :nazar: şuranı kescem :21: buranı alıcam :21: gercem,kaldırcam :21: çıt yoook.Dedim et senin kemik benim öylede oldu.Et kalmadı :52:

Son düzenleme:

Begonyacim senin memişleri cok merak ediyorum. Lutfen bir sene sonrada bizi unutma. Paylaş durumunu. Cunki aralık ayında bende gogus büyütme düşünuyorum. O zamana kadar shikayetın olucakmı, iyiki yaptırdımmı dıyeceksın. Merakla bekliyorum...

Cok tesekkur ederim :-) ameliyat sonrası gercekten zormus. Yatmak kalkmak cok buyuk problem, fazla ağrım yok. Kasıklarda yanma oluyor bazen. Belki drenler çıksa daha rahat edeceğim.

Problem olmasın da :nazar: zorluk oturup kalkma da olsun. :nazar: Drenler çıkınca çok rahatlarsın hareketlerinde, yürümen bile farkeder.

Hıı adamı çok kızdırdıysan, az gerdim daha da gerilsin diye vermemiş :34: anladım beeen.
Kuzuydum kuzu bi dediğini iki etmedim ne dediyse uydum :nazar: şuranı kescem :21: buranı alıcam :21: gercem,kaldırcam :21: çıt yoook.Dedim et senin kemik benim öylede oldu.Et kalmadı :52:

Demekki fazla karışmamak lazım Ercan'cığıma o işini biliyor ama nerde ben duramamki illa herşeyi ıncığını cıncığını sorup karışacağım :52:

Demekki fazla karışmamak lazım Ercan'cığıma o işini biliyor ama nerde ben duramamki illa herşeyi ıncığını cıncığını sorup karışacağım :52:

Ödem için verdiği karışımdan aklımda kalan mısır püskülü ve kiraz sapı gerisi :50: yaşlılık :34:
Meil at döner,Tel aç müsait olmazsa ezgi açıyor ona sordur.

Back