Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec canım bugün Baycan la telefonla konuştum o da aynısını söyledi, oturduğum yerde su şişem yanımda, içip içip tuvalete. Hayatımda hiç bu kadar tuvalet ile haşır neşir olmamıştım

baycan ne güzel isim yaaaa adam duysa okusa toptan mahkemeye verir

canım en zoru çişe gitmek zaten ama inan çok faydası varrr devam et olmadı eşe de lazımlık alsın

Evet spor gerçekten sıkılaştırıyor bunu çok iyi biliorum ama bir müddet uzak duracağız spordan, hatta ben 6 ay yapmayı düşünmüyorum

Jelesec :))) guldurdun beni , gozumun onune geldi toplu sunnet gibi dedinya, bende sizleri tanimak isterdim burdayken zaten taniyormus gibi geliyor :)

tanışırız mutlaka benimde yakında son bir dokunuşum var (son diyorum ama belli olmaz tabi:))) kolumda minik sarkan deri alınacak tuzluk sallarken sallanan yer:) kontorllerde derim sen sellcmisin ben jelo:)

Evet spor gerçekten sıkılaştırıyor bunu çok iyi biliorum ama bir müddet uzak duracağız spordan, hatta ben 6 ay yapmayı düşünmüyorum

yok bebeğim baycan 1.ay sonra yürüş diyorrr marş marşş

Hep buralardayim zaten :) aml gunum 28 subat gergindukanci tabiki irtibati koparmiycaz :) eksik olmayin siz emi

evet canım okumuştum ama karın germe sanmıştım :)

:)))şöyle ercan beye ameiyat olacaklar toplu sünnet gibi şölenle olsada tek ziyaretle herkesi tanısak ya ne güzel olurdu

ahahhahaa hem belkim indirimde yapar dimi :)
bak zenginim ama aklım fikrim indirimde :)

Tatlım yürüş elbette o en güzel hareket hatta bugün Ercan bey bana hergün 15-20 dak yürüyüş yapmamı istedi. Ben spor derken yani daha önce yaptığım sporlar aklıma gelip yazmıştım, bisiklet, step ve dans yapıyordum. Canım benim saat de epey bi geç olmuş benim uyku vaktim geldi ben yatmaya gidiyorum canımcım herkese iyi geceler olsunnnnn

evet canım okumuştum ama karın germe sanmıştım :)

daha genc sellc bizler gibi değil lipo yeter ona:)))

ahahhahaa hem belkim indirimde yapar dimi :)
bak zenginim ama aklım fikrim indirimde :)

yapsın bacım battıkkk koca son dediiii adam manken alırdım senin tamir paralarınla diyorrr

arkadaşlar çok heyecanlıyım haftaya muayeneye gidip gün alacağım inşallah nihayettt ama korku bastı ya bi anda heyecan yaptım feci :18:

Tatliskom ercan beyi bir arayıp sorsana. Acaba iltihap falanmi yaptı? Belki birşeyler önerir(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…