begonya su bol bol tüket canımmm
Jelesec canım bugün Baycan la telefonla konuştum o da aynısını söyledi, oturduğum yerde su şişem yanımda, içip içip tuvalete. Hayatımda hiç bu kadar tuvalet ile haşır neşir olmamıştım
:)))şöyle ercan beye ameiyat olacaklar toplu sünnet gibi şölenle olsada tek ziyaretle herkesi tanısak ya ne güzel olurdu
haklısın her şeyin başı sağlık canım,bunu bana Allah en acı şekilde yaşattı...
aslında evet boya göre iyi ama işte dediğim gibi her tarafım ayrı oynuyor :)
sıkılaşmam lazım
normalde 65 kilo iken 38 beden giyerdim
şimdi işler değişti
spor yapmadan kilo verirsen sonuç bu olur :)
:))))hep beraberken güzel paylaşımda bulunmak canımmamin hepimizin yüreğindeki olsun inşallah ben yesem yesem kilo almasam incecik olsam diyorum mesela gönlümdeki buuu
Jelesec :))) guldurdun beni , gozumun onune geldi toplu sunnet gibi dedinya, bende sizleri tanimak isterdim burdayken zaten taniyormus gibi geliyor :)
Evet spor gerçekten sıkılaştırıyor bunu çok iyi biliorum ama bir müddet uzak duracağız spordan, hatta ben 6 ay yapmayı düşünmüyorum
begonya su bol bol tüket canımmm
Evet spor gerçekten sıkılaştırıyor bunu çok iyi biliorum ama bir müddet uzak duracağız spordan, hatta ben 6 ay yapmayı düşünmüyorum
Hep buralardayim zaten :) aml gunum 28 subat gergindukanci tabiki irtibati koparmiycaz :) eksik olmayin siz emi
:)))şöyle ercan beye ameiyat olacaklar toplu sünnet gibi şölenle olsada tek ziyaretle herkesi tanısak ya ne güzel olurdu
tanışırız mutlaka benimde yakında son bir dokunuşum var(son diyorum ama belli olmaz tabi:))) kolumda minik sarkan deri alınacak tuzluk sallarken sallanan yer:) kontorllerde derim sen sellcmisin ben jelo:)
yok bebeğim baycan 1.ay sonra yürüş diyorrr marş marşş
evet canım okumuştum ama karın germe sanmıştım :)
daha genc sellc bizler gibi değil lipo yeter ona:)))
ahahhahaa hem belkim indirimde yapar dimi :)
bak zenginim ama aklım fikrim indirimde :)
yapsın bacım battıkkk koca son dediiii adam manken alırdım senin tamir paralarınla diyorrr
kızlar bende kaçtım herkese iyi geceler öpüldünüz
s.evren kararın hayırlı uğurlu olsun :)
dualarımızda artık sen de varsın
Ayyyh çok sıkıldım tv de ilber ortaylı seyretmeye karar verdimMammazi doldumu mesaj hakkındebelendin bayağı:))) tanıştığımıza çok memnun oldum bu arada
:)))ne tırsmışsın doktordan yaaa bişey olmaz kalabalığız döveriz minyon zati
kızlar bu gün tam 10 hafta oldu
çok şiştim yine bu gün
ve acaip bir ağrı var bende.
ben biraz nazlı mı çıktım diyorum ama inanın ciddi canım yanıyor
özellikle göbek deliğinin olduğu kısım çok acıyor
belki çok şiştiğim için kaslar geriliyordur ve bunun acısıdır bilmiyorum tek bildiğim böyle devam ederse dayanamam
anam sen ölmüşsün kız bu kadar az yemek ne loooo ben hayatta doymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?