Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec tesekkurler canim evet benim az kaldi, buralarda takilip son yorumlari okuyorum .beklemedeyim :) herkesin yorumunu inceleyip tekrar tekrar okuyorum :) benim basima hangisi gelcek diye

:)))canım rahat ol ilaç alma yeşil çay içme lazer lipo kolay hiç korkma

Son düzenleme:
canım ben tlbyi gördüm canlı resmen uçuyor ama takıntılı hatunnnn ben 66.kiloyummm boy 1.64 ameliyata 75.le girdimmm üstüne yatarkende aldımm yeni verdimmm kiloyuda daha 6.kilo var

aaa bende seni gördüm bebeğim
valla sen benden zayıf duruyorsun
işte kiloya bakmiycan bebeem demekki sen sıkısın
taş hatun

Jelesec supersin sen hep pozitif yardimsever :) , gergindukanci bel sirt ve karin lipo olucam

yengeç kadınıyım ben sellc ondan bu pozitiflik:))) lipo sonrası hazırla kendini ödeme emi panic yapma ben ellerimi bile yıkayamamıştım o kadar şişmiştim sonraki hafta 1.aya iniyor hepsi

Jelesec supersin sen hep pozitif yardimsever :) , gergindukanci bel sirt ve karin lipo olucam

o bizim pskoloğumuz valla
bazen diyorumki aldığın dualar sana yeter jelesecim...Allah gönlündekini versin...

sellc tatlım itribatı koparmayalım lütfennnnnn

begocuum boy yok bende :)
160 lık minnak bir bayeeenim :)
boydan minnak yani
birde geçen yaz 17 kilo verdim her tarafım löp löp sallanıyor

neyse sağlık olsunda.onları hallederiz...
şu ağrı bi geçse

Canım bende boy 158 kilo 55 ama bende kiolu sayılrım ama takmıyorum napayım önemli olan can sağlığı, bence senin kilon boyuna göre iyi.

o bizim pskoloğumuz valla
bazen diyorumki aldığın dualar sana yeter jelesecim...Allah gönlündekini versin...

sellc tatlım itribatı koparmayalım lütfennnnnn

:))))hep beraberken güzel paylaşımda bulunmak canımm amin hepimizin yüreğindeki olsun inşallah ben yesem yesem kilo almasam incecik olsam diyorum mesela gönlümdeki buuu

Canım bende boy 158 kilo 55 ama bende kiolu sayılrım ama takmıyorum napayım önemli olan can sağlığı, bence senin kilon boyuna göre iyi.

haklısın her şeyin başı sağlık canım,bunu bana Allah en acı şekilde yaşattı...

aslında evet boya göre iyi ama işte dediğim gibi her tarafım ayrı oynuyor :)
sıkılaşmam lazım
normalde 65 kilo iken 38 beden giyerdim
şimdi işler değişti
spor yapmadan kilo verirsen sonuç bu olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…