• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bebesi küçük olanlar, kaç zaman sonra kucağınıza alabildiniz? otururken kucağınıza oturmasında sakınca var mı? cok heyecanlıyım ya listemi yapıyorum şimdi neler soracağım diye :52:

aminnn ALLAH razı olsun iyi ki buldum sizi kızlar :16:

:54::54::54:

biraz daha uğraşırım az kaldı:) ben de çok sevindim:)

bunu demeyecektin işte :)
tarihe meraklıyız demekkkii :)
şimdi seni daha da çok sevdim :)))

Tatliskom ercan beyi bir arayıp sorsana. Acaba iltihap falanmi yaptı? Belki birşeyler önerir:((

canım akşam 7:30 gibi aradım telefonu ulaşılamıyordu
sonra mesaj yazdım ama dönmedi
bekliyorum uygun olunca döner mutlaka bakalım ne diyecek :18:

bebesi küçük olanlar, kaç zaman sonra kucağınıza alabildiniz? otururken kucağınıza oturmasında sakınca var mı? cok heyecanlıyım ya listemi yapıyorum şimdi neler soracağım diye :52:

canım benim ufaklık 7 yaşına girdi
ama hala kucak istiyor :)
erkek çocuğu birde boğuşmak,top oynamak fln istiyorlar malum :)

ama ben 1 ay uzak tutmaya çalıştım kendimden :43:
çünkü hastanede beni ziyarete geldiğinde direnlerime asılmıştı :1:
sonrasında da istediğini yapmayınca tehdit etti beni :)
zayıf noktanı biliyorum karnına vurarım dedi :)
sağı solu pek belli olmuyor yani :)

heyecanlı olman çok doğal :) ama benim gibi panik yapma lütfen :)
doktoruna rahat rahat aklına takılan her şeyi sor...

canım meme büyütme olan arkadaşlar var burada üye izleri koltuk altından çok hafif kalmış iz yaşın gençse zaten elletme bile benim orası çok sarktı 83.kilodan 75.sonra 66.inince iyice sallandı tuzluk sporla toplanmıyor kol havada gezmem ben ilk sene sonradan geçer zaten bentoprağın doktoru benimde doktorum:34:

artık koltuk altı fotoğrafı isteyeceğiz desene :)))

canım benim ufaklık 7 yaşına girdi
ama hala kucak istiyor :)
erkek çocuğu birde boğuşmak,top oynamak fln istiyorlar malum :)

ama ben 1 ay uzak tutmaya çalıştım kendimden :43:
çünkü hastanede beni ziyarete geldiğinde direnlerime asılmıştı :1:
sonrasında da istediğini yapmayınca tehdit etti beni :)
zayıf noktanı biliyorum karnına vurarım dedi :)
sağı solu pek belli olmuyor yani :)

heyecanlı olman çok doğal :) ama benim gibi panik yapma lütfen :)
doktoruna rahat rahat aklına takılan her şeyi sor...

oyyy anladım canım, doktora gittiğimde ona da sorucam detaylıca. eşim iş ciddiye binince gerginleşmeye başladı, napcam bilmem :( anesteziden mi korkuyordur nedir :(

Herkese selamlar :-) Ameliyat günüme dair bir seyler yazayım, ameliyat olacak arkadaslara fikir vermiş olayım. Dun sabah 7 de hastanedeydim, esim refakatçim oldu. Pek çok kişiye fıtık ameliyatı olduğumu söyledim. Once damar yolu açıldı, kan alındı. Anestezi Dr U gelip bazı sorular sorup dosyamı doldurdu. Hastane görevlisi ameliyat oncesi imzalamam gereken belgeleri imzalatti. Ve en son Ercan bey geldi. Once ameliyat oncesi çekimlerimi yaptı, hemşire acı şurubu verdi. Çizimlerim tamamlandı ve 10 dk icinde ameliyathaneye indim. Ercan beyi göremeden bayıldım. Odaya geldigimde saat 12 idi, karın germe ve lazer lipo oldum. Ağrım fazla olmadı ama narkozdan ötürü çok bulantım oldu. Aksam 22 ye kadar sürekli midem bulandı, bisi yiyemedim. Çok şükür sonra bulantı bitti ve rahatladım. 20.00 de ilk yürüyüşümü yaptım. Dikiş ağrısı hic yok gibi bir sey ama kaslarda hafif ağrı hissediyorum. Ilk gun idrar sondasi takılı. Çok dik durmamakla beraber yürüyorum. Şimdi çıkmak için Dr U bekliyorum. Inşallah evime gideceğim. Dualarını esirgemeyen ve gecmis olsun dileklerini gönderen tüm arkadaslara Çook teşekkürler. Birer masallahlarinizi gönderirseniz sevinirim. Sevgiler🙏❤️

Herkese selamlar :-) Ameliyat günüme dair bir seyler yazayım, ameliyat olacak arkadaslara fikir vermiş olayım. Dun sabah 7 de hastanedeydim, esim refakatçim oldu. Pek çok kişiye fıtık ameliyatı olduğumu söyledim. Once damar yolu açıldı, kan alındı. Anestezi Dr U gelip bazı sorular sorup dosyamı doldurdu. Hastane görevlisi ameliyat oncesi imzalamam gereken belgeleri imzalatti. Ve en son Ercan bey geldi. Once ameliyat oncesi çekimlerimi yaptı, hemşire acı şurubu verdi. Çizimlerim tamamlandı ve 10 dk icinde ameliyathaneye indim. Ercan beyi göremeden bayıldım. Odaya geldigimde saat 12 idi, karın germe ve lazer lipo oldum. Ağrım fazla olmadı ama narkozdan ötürü çok bulantım oldu. Aksam 22 ye kadar sürekli midem bulandı, bisi yiyemedim. Çok şükür sonra bulantı bitti ve rahatladım. 20.00 de ilk yürüyüşümü yaptım. Dikiş ağrısı hic yok gibi bir sey ama kaslarda hafif ağrı hissediyorum. Ilk gun idrar sondasi takılı. Çok dik durmamakla beraber yürüyorum. Şimdi çıkmak için Dr U bekliyorum. Inşallah evime gideceğim. Dualarını esirgemeyen ve gecmis olsun dileklerini gönderen tüm arkadaslara Çook teşekkürler. Birer masallahlarinizi gönderirseniz sevinirim. Sevgiler🙏❤️

:nazar::nazar:Canım benim, nasıl olacak derken bitti işte. Çok geçmiş olsun tekrardan. Şimdi kendini hiç yormadan güzel güzel dinleneceksin evinde. İnşallah rahat ve sorunsuz bir iyileşme süreci geçirirsin. Öptüm tatlım :16:

Kızlar bana belki yine çok erken falan diyeceksiniz ama koltuğa oturdum korsemi yukarıya katladım ve göbeğime baktım oturuken merak ediyordum önceden sarkan kocaman bir göbeğim vardı acaba şimdi ne durumda diye ve 2 parmak sarkık bir göbekle karşılaştım. Şiş olduğumdanmıdır böyle, sizlerde de olmuşmuydu. Moralimi bozmayayım diyorum ama bunuda böyle görünce :43:

Son düzenleme:

:nazar::nazar::nazar: sağlıkla sıkıntısız tamamla inşallah sürecini:)mide bulantısı çok kötü ya benim ilk ameliyatımda olmuştu mahvolmuştum çıkarmaktan :ssz:

oyyy anladım canım, doktora gittiğimde ona da sorucam detaylıca. eşim iş ciddiye binince gerginleşmeye başladı, napcam bilmem :( anesteziden mi korkuyordur nedir :(

canım ya gördüğüm en sevimli maymunlar seninkiler:)) valla getir ben bakarım onlara zevkle bayılıyorum nasıl şeker suratlar ya zaten beğene beğene bir oluyorum resimlerini:16:

eşinin ciddileşmesi bakım çocuklar ona kalacak ondandır :ssz:ehhh bide para var tabi :51:

Kızlar bana belki yine kızacaksınız ama koltuğa oturdum korsemi yukarıya katladım ve göbeğime baktım oturuken merak ediyordum önceden sarkan kocaman bir göbeğim vardı acaba şimdi ne durumda diye ve 2 parmak sarkık bir göbekle karşılaştım. Şiş olduğumdanmıdır böyle, sizlerde de olmuşmuydu. Moralimi bozmayayım diyorum ama bunuda böyle görünce :43:

Canım benim, korseniz yukarıdan sıkıştırıp ittiği ve henüz 1 hafta önce operasyon geçirmiş bir bölgeye bakıp kendine niye mutsuzluk veriyorsun. Adet dönemini hatırla, öyle mucize gibi hah kanama başladı biz ödem olarak vücudu terkedelim mi diyor? Elimiz kolumuz en çok göbek mide arası balon misali şiş dolaşıyoruz değil mi? Güzeliim, kendini iyi hissediyor olabilirsin ama unutma zorlu ve ağır bir ameliyat geçirdin. Vücudun o ödemi yapıyor ki içerde işler karışmadan çözülsün. Sen de beynine hükmet, çabuk iyileşebilirler hızlansınlar mesajını fikren kötüyken nasıl versin zavallı beyin vücudun diğer yerlerine? Sabret canımcığım, bu mevsimde az sıkıntı yaza boooool ferahlık:) moral bozmak out kahkaha atmak in olmuş duymadın mııııı????:9:

Kızlar bana belki yine çok erken falan diyeceksiniz ama koltuğa oturdum korsemi yukarıya katladım ve göbeğime baktım oturuken merak ediyordum önceden sarkan kocaman bir göbeğim vardı acaba şimdi ne durumda diye ve 2 parmak sarkık bir göbekle karşılaştım. Şiş olduğumdanmıdır böyle, sizlerde de olmuşmuydu. Moralimi bozmayayım diyorum ama bunuda böyle görünce :43:

canım sen ağla dövün kafayı kır :ssz:ne desek yazsak boş şimdi sen kendin yaşayacak göreceksin sonucu :34:bak en yakın örnek ysm sana oda yazılarında ağlıyordu şimdi memnun erken evre ameliyat sonrası beklemek zor geliyor hepimize bende dahil:))doktoruna gittiğinde söyle yine en iyi açıklama onda

Canım benim, korseniz yukarıdan sıkıştırıp ittiği ve henüz 1 hafta önce operasyon geçirmiş bir bölgeye bakıp kendine niye mutsuzluk veriyorsun. Adet dönemini hatırla, öyle mucize gibi hah kanama başladı biz ödem olarak vücudu terkedelim mi diyor? Elimiz kolumuz en çok göbek mide arası balon misali şiş dolaşıyoruz değil mi? Güzeliim, kendini iyi hissediyor olabilirsin ama unutma zorlu ve ağır bir ameliyat geçirdin. Vücudun o ödemi yapıyor ki içerde işler karışmadan çözülsün. Sen de beynine hükmet, çabuk iyileşebilirler hızlansınlar mesajını fikren kötüyken nasıl versin zavallı beyin vücudun diğer yerlerine? Sabret canımcığım, bu mevsimde az sıkıntı yaza boooool ferahlık:) moral bozmak out kahkaha atmak in olmuş duymadın mııııı????:9:

:29::29::29::29::46::46::46::46: sen muhteşimsin ameliyat olmamış birinden böyle pozitif yazılar sen kankam ol benimmm pozitif insanlara hayatta ihtiyaç var :16:

Back