canım işte foto çekiyorum ama gerçekteki gibi çıkmıyor.yüzlerce kere denedim olmuyor
şişmelerimin nedeni farklı benim.safra kesesi yok ya ondan dolayı şişiyorum ben.
dişimi sıkıyorum 2 hafta sonra kontrolüm var inş acil bir durum çıkmaz o zamana kadar
ha ha ha kızım garip bünye valla ben geçen hafta 3.gece dışarıda mezeler kebaplar şaraplar götürdüm 1.kilo almamışımmtabi hemen bu hafta sıktım yine sen sürünnnn
Kızlar oldu bitti masallaah 🙏 detayları sonra yaZarim. Dualarını esirgemeyen herkese çok tesekkur ederim ❤️
Gelmiş geçmiş oldu inşallah:) en kısa zamanda kendini çok iyi hissedersin inşallah.
canım hadi bak geldi geçti :) şimdi biraz naz yapma zamanıtadını çıkar
sonuçlar seni çook mutlu edecek inşaallah :)
yengeç kadınıyım ben sellc ondan bu pozitiflik:))) lipo sonrası hazırla kendini ödeme emi panic yapma ben ellerimi bile yıkayamamıştım o kadar şişmiştim sonraki hafta 1.aya iniyor hepsi
bego jelesec çok haklı
bak ben amlytan sonra hiç. su içmedim
çok uyuyordum yataktan kalkıp wc e gitmek ağır geldi :)
ama ceremesini çektim ödemim uzun sürdü
lütfen sen bu hatayı yapma
Kutlama yap sevgili arkadaşım:) hayallerinin peşinden gidiyorsun daha güzeli var mı? Korkma ve gerilme:) herkese söylediğim gibi; siz gerilmeyin doktor sizi gerecek zaten:) Bol şans
Merhaba sevgili Jelesec,kolunda sarkan deri nasıl alınacak ? İzi kalmaz mıtanışırız mutlaka benimde yakında son bir dokunuşum var(son diyorum ama belli olmaz tabi:))) kolumda minik sarkan deri alınacak tuzluk sallarken sallanan yer:) kontorllerde derim sen sellcmisin ben jelo:)
yok bebeğim baycan 1.ay sonra yürüş diyorrr marş marşş
Kızlar oldu bitti masallaah 🙏 detayları sonra yaZarim. Dualarını esirgemeyen herkese çok tesekkur ederim ❤️
Bende doymaaaaaam(
Çatlak yaaaaa:))
Kızlar oldu bitti masallaah �� detayları sonra yaZarim. Dualarını esirgemeyen herkese çok tesekkur ederim ❤️
mamazia sağol canım, bugün dünden çok daha iyiyim, iyi ki bu siteye girmiş ve sizleri tanımışım...
ay valla ben lavabonun kenarındaki sabunluğa uzanamadım bugün...yüzümü zaten yıkayamıyorum ellerimi de mi yıkıyamıycam diyordum iyi bari tek ben değilmişim
Merhaba sevgili Jelesec,kolunda sarkan deri nasıl alınacak ? İzi kalmaz mı
Sen böyle konuştukça benimde heryerimi gerdiresim geliyor hevesleniyorum.yapma tatlım tahrik etme beni adam atacak kapının önüne yeter diye.sen zaten belli bendensin gelsin mamalar
ha ha ha ha var biraz çatlaklık :)))))
hoşgeldin gerilen dönüyor şükür sağ salimmm...detayları alalım sonra:))
bizde seni iyiki tanıdık kaybolmayın yazın sürekli sonra merak ederiz
canım ben hep yaşadığım ve gördüğün canlı arkadaşların süreçlerine göre yazıyorumm bu böyle ödem kaçınılmaz
canım komple kola germe değil benim küçük bir yer orası koltuk altına alınacak yani koltuk altında iz olacak minik bir kesisen neler yaptın göz kapağımydı yüzmüydü seninn görüşebildinmi kafadaki doktorlarla
Göz kapağı karın:)Buluyoruz aynaya baktıkça:) Kol için bende bir doktora sormuştum aynen senin bahsettiğin gibi koltuk altına minik bir kesiyle olur ama kolunu kaldıramazsın belli olur pek tavsiye etmem iyi böyle kalsın falan demiştisen zaten belli bendensin gelsin mamalar
ha ha ha ha var biraz çatlaklık :)))))
hoşgeldin gerilen dönüyor şükür sağ salimmm...detayları alalım sonra:))
bizde seni iyiki tanıdık kaybolmayın yazın sürekli sonra merak ederiz
canım ben hep yaşadığım ve gördüğün canlı arkadaşların süreçlerine göre yazıyorumm bu böyle ödem kaçınılmaz
canım komple kola germe değil benim küçük bir yer orası koltuk altına alınacak yani koltuk altında iz olacak minik bir kesisen neler yaptın göz kapağımydı yüzmüydü seninn görüşebildinmi kafadaki doktorlarla
uymayın bana gerçek sen bana en yakın rakipsin:)))Sen böyle konuştukça benimde heryerimi gerdiresim geliyor hevesleniyorum.yapma tatlım tahrik etme beni adam atacak kapının önüne yeter diye.
Ve nihayet dışarlarda sokaklarda dolaştım gezdim tozdum ohhhhh sefam olsun:)
Göz kapağı karın:)Buluyoruz aynaya baktıkça:) Kol için bende bir doktora sormuştum aynen senin bahsettiğin gibi koltuk altına minik bir kesiyle olur ama kolunu kaldıramazsın belli olur pek tavsiye etmem iyi böyle kalsın falan demişti
Senin doktorun kim bir de ona mı sorsam
Erhan Eryılmaz'dı değil mi BenToprak'ın doktoru?uymayın bana gerçek sen bana en yakın rakipsin:)))
gördümm gördümmm sefam olsunn
canım meme büyütme olan arkadaşlar var burada üye izleri koltuk altından çok hafif kalmış iz yaşın gençse zaten elletme bile benim orası çok sarktı 83.kilodan 75.sonra 66.inince iyice sallandı tuzluk sporla toplanmıyor kol havada gezmem ben ilk sene sonradan geçer zaten bentoprağın doktoru benimde doktorum
Erhan Eryılmaz'dı değil mi BenToprak'ın doktoru?
Dediğin doğru aslında,bir sene de kolu havada gezilmez sonra da geçer.Seda Sayan ın ve Demet Akbağ ın koltuk altında sanki izleri var,biraz dışa taşmış gibi:)uymayın bana gerçek sen bana en yakın rakipsin:)))
gördümm gördümmm sefam olsunn
canım meme büyütme olan arkadaşlar var burada üye izleri koltuk altından çok hafif kalmış iz yaşın gençse zaten elletme bile benim orası çok sarktı 83.kilodan 75.sonra 66.inince iyice sallandı tuzluk sporla toplanmıyor kol havada gezmem ben ilk sene sonradan geçer zaten bentoprağın doktoru benimde doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?