• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ne oldu yaa iki gün önce süperdin hay allah incele bakalım göbek deliğini varmı açılma kızarıklıkk

evet canım yaa çok iyiydim hep,biliyorsun
açılma fln yok ama kızarıklık var:(
hatta hafif morumsu

fotoğrafını çekip dr a göndermek istedim ama fotoğrafta gerçeğinden daha kötü duruyor. doktor o fotoğrafı görse hemen gel der kesin :)

evet canım yaa çok iyiydim hep,biliyorsun
açılma fln yok ama kızarıklık var:(
hatta hafif morumsu

fotoğrafını çekip dr a göndermek istedim ama fotoğrafta gerçeğinden daha kötü duruyor. doktor o fotoğrafı görse hemen gel der kesin :)

çek fotosunu baycana at bakalım yaz bide ne diyecekkk gerçi sanmam artık sorun çıkacağını ama şişme bende hala ara ara oluyor bacım özellikle gece yemeği falan olunca

Canım benim ne diye şiştinki, öyle aralıklarla zaman zaman şişkinlik oluyormu yoksa bu ilkmi? Yoksa yediklerin şişirmiş olmasın ama olumsuz düşünmeyelim tatlım biraz yürüsen belki iyi gelir, inşallah tez geçer tatlım:53:

begonyam benim hep şişmelerim vardı
safra kesesi problemi yaşadım ve 4 yıl önce amlyt oldum onun hatırası kaldı bana bu şişmeler:)

akşamları çok hafif yiyorum zaten diyet yaptığım için :)
yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsu ve 100 grm yağsız yoğurt yedim.onu da yemiyimde öliyimmi ben yaa :43:

yürüyüş yapmıyorum şu göbek deliği kanaması korkuttu beni:(

kontrole gidene kadar spor fln yok bana
kendimi cezalandırıyorum :))

safra kesesi problemi yaşadım ve 4 yıl önce amlyt oldum onun hatırası kaldı bana bu şişmeler:)

yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsu ve 100 grm yağsız yoğurt yedim.onu da yemiyimde öliyimmi ben yaa :43:

:43::43::43::43:anam sen ölmüşsün kız bu kadar az yemek ne loooo ben hayatta doymam

çek fotosunu baycana at bakalım yaz bide ne diyecekkk gerçi sanmam artık sorun çıkacağını ama şişme bende hala ara ara oluyor bacım özellikle gece yemeği falan olunca

canım işte foto çekiyorum ama gerçekteki gibi çıkmıyor.yüzlerce kere denedim olmuyor :(

şişmelerimin nedeni farklı benim.safra kesesi yok ya ondan dolayı şişiyorum ben.

dişimi sıkıyorum 2 hafta sonra kontrolüm var inş acil bir durum çıkmaz o zamana kadar

Canım anladım hay allah spor falan da yapma tatlım, 10 haftayken spor yapılırmı bitanem çok erken değilmi hem üstelik göbdğinde kanamış ama lütfen çok dikkat et kendine canım benim çok geçmiş olsun tatlım bak üzüldüm şimdi :53:

Canım anladım hay allah spor falan da yapma tatlım, 10 haftayken spor yapılırmı bitanem çok erken değilmi hem üstelik göbdğinde kanamış ama lütfen çok dikkat et kendine canım benim çok geçmiş olsun tatlım bak üzüldüm şimdi :53:

yapmıyorum canım
bir hevesle bacak egzersizlerine başlamıştım hevesim kursağımda kaldı :)

aslında dikkat de ediyorum öyle kendimi yormamaya çalışıyorum ama işte beceremedim demekki :(

ha ha ha kızım garip bünye valla ben geçen hafta 3.gece dışarıda mezeler kebaplar şaraplar götürdüm 1.kilo almamışımm:32:tabi hemen bu hafta sıktım yine sen sürünnnn:9:

hahahhaa valla ya sürünüyorum bildiğin :))

sabah tartıda 100 grm - görcem diye çıkarmadığım kalmadı :)küpelerimi bile çıkardım düşün :))

puhahhaa küpeler hımmm durum vahim bacım sende kız inceciksin abartma benim gibi olsan atacan köprüden kendiniii

jelesecim bebekim
amlyta girerken 58 kiloydum
doktor bana ısrarla kilo alma dedi
1 kilo bile olsa bu halde çıkamam ben doktorun karşısına :)

o 1 kilo gidecek arkadaş küpeli ya da küpesiz :)))

Son düzenleme:
jelesecim bebekim
amlyta girerken 58 kiloydum
doktor bana ısrarla kilo alma dedi
1 kilo bile olsa bu halde çıkamam ben doktorun karşısına :)

o 1 kilo gidecek arkadaş küpeli ya da küpesiz :)))

:)))ne tırsmışsın doktordan yaaa bişey olmaz kalabalığız döveriz minyon zati:30::9:

CAnım ya 58 kilo fazla değilki haksızlık yapıyorsun kendine :50:

begocuum boy yok bende :)
160 lık minnak bir bayeeenim :)
boydan minnak yani
birde geçen yaz 17 kilo verdim her tarafım löp löp sallanıyor :(

neyse sağlık olsunda.onları hallederiz...
şu ağrı bi geçse :(

Son düzenleme:
Back