Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oldu yaa iki gün önce süperdin hay allah incele bakalım göbek deliğini varmı açılma kızarıklıkk
evet canım yaa çok iyiydim hep,biliyorsun
açılma fln yok ama kızarıklık var
hatta hafif morumsu
fotoğrafını çekip dr a göndermek istedim ama fotoğrafta gerçeğinden daha kötü duruyor. doktor o fotoğrafı görse hemen gel der kesin :)
Canım benim ne diye şiştinki, öyle aralıklarla zaman zaman şişkinlik oluyormu yoksa bu ilkmi? Yoksa yediklerin şişirmiş olmasın ama olumsuz düşünmeyelim tatlım biraz yürüsen belki iyi gelir, inşallah tez geçer tatlım
begonyam benim hep şişmelerim vardı
safra kesesi problemi yaşadım ve 4 yıl önce amlyt oldum onun hatırası kaldı bana bu şişmeler:)
akşamları çok hafif yiyorum zaten diyet yaptığım için :)
yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsu ve 100 grm yağsız yoğurt yedim.onu da yemiyimde öliyimmi ben yaa
yürüyüş yapmıyorum şu göbek deliği kanaması korkuttu beni
kontrole gidene kadar spor fln yok bana
kendimi cezalandırıyorum :))
çek fotosunu baycana at bakalım yaz bide ne diyecekkk gerçi sanmam artık sorun çıkacağını ama şişme bende hala ara ara oluyor bacım özellikle gece yemeği falan olunca
begonyam benim hep şişmelerim vardı
safra kesesi problemi yaşadım ve 4 yıl önce amlyt oldum onun hatırası kaldı bana bu şişmeler:)
akşamları çok hafif yiyorum zaten diyet yaptığım için :)
yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsu ve 100 grm yağsız yoğurt yedim.onu da yemiyimde öliyimmi ben yaa
yürüyüş yapmıyorum şu göbek deliği kanaması korkuttu beni
kontrole gidene kadar spor fln yok bana
kendimi cezalandırıyorum :))
anam sen ölmüşsün kız bu kadar az yemek ne loooo ben hayatta doymam
canımmmmm buna rağmen hala 59 kiloyum :2:
valla isyanlardayım
bu nasıl bir bünye yaaaa
Canım anladım hay allah spor falan da yapma tatlım, 10 haftayken spor yapılırmı bitanem çok erken değilmi hem üstelik göbdğinde kanamış ama lütfen çok dikkat et kendine canım benim çok geçmiş olsun tatlım bak üzüldüm şimdi
ha ha ha kızım garip bünye valla ben geçen hafta 3.gece dışarıda mezeler kebaplar şaraplar götürdüm 1.kilo almamışımmtabi hemen bu hafta sıktım yine sen sürünnnn
hahahhaa valla ya sürünüyorum bildiğin :))
sabah tartıda 100 grm - görcem diye çıkarmadığım kalmadı :)küpelerimi bile çıkardım düşün :))
puhahhaa küpeler hımmm durum vahim bacım sende kız inceciksin abartma benim gibi olsan atacan köprüden kendiniii
jelesecim bebekim
amlyta girerken 58 kiloydum
doktor bana ısrarla kilo alma dedi
1 kilo bile olsa bu halde çıkamam ben doktorun karşısına :)
o 1 kilo gidecek arkadaş küpeli ya da küpesiz :)))
jelesecim bebekim
amlyta girerken 58 kiloydum
doktor bana ısrarla kilo alma dedi
1 kilo bile olsa bu halde çıkamam ben doktorun karşısına :)
o 1 kilo gidecek arkadaş küpeli ya da küpesiz :)))
:)))ne tırsmışsın doktordan yaaa bişey olmaz kalabalığız döveriz minyon zati
Sellcc hoşgeldin heyecan varmı canımmm seninde yaklaştı tarihinnn
CAnım ya 58 kilo fazla değilki haksızlık yapıyorsun kendine
CAnım ya 58 kilo fazla değilki haksızlık yapıyorsun kendine