• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec tesekkurler canim evet benim az kaldi, buralarda takilip son yorumlari okuyorum .beklemedeyim :) herkesin yorumunu inceleyip tekrar tekrar okuyorum :) benim basima hangisi gelcek diye ;)

:)))canım rahat ol ilaç alma yeşil çay içme lazer lipo kolay hiç korkma

Son düzenleme:
canım ben tlbyi gördüm canlı resmen uçuyor ama takıntılı hatunnnn:23: ben 66.kiloyummm boy 1.64 ameliyata 75.le girdimmm üstüne yatarkende aldımm yeni verdimmm kiloyuda :17:daha 6.kilo var

aaa bende seni gördüm bebeğim
valla sen benden zayıf duruyorsun
işte kiloya bakmiycan bebeem demekki sen sıkısın
taş hatun :54:

Jelesec supersin sen hep pozitif yardimsever :) , gergindukanci bel sirt ve karin lipo olucam

yengeç kadınıyım ben sellc ondan bu pozitiflik:))) lipo sonrası hazırla kendini ödeme emi panic yapma ben ellerimi bile yıkayamamıştım o kadar şişmiştim sonraki hafta 1.aya iniyor hepsi

Jelesec supersin sen hep pozitif yardimsever :) , gergindukanci bel sirt ve karin lipo olucam

o bizim pskoloğumuz valla
bazen diyorumki aldığın dualar sana yeter jelesecim...Allah gönlündekini versin...

sellc tatlım itribatı koparmayalım lütfennnnnn :34:

begocuum boy yok bende :)
160 lık minnak bir bayeeenim :)
boydan minnak yani
birde geçen yaz 17 kilo verdim her tarafım löp löp sallanıyor :(

neyse sağlık olsunda.onları hallederiz...
şu ağrı bi geçse :(

Canım bende boy 158 kilo 55 ama bende kiolu sayılrım ama takmıyorum napayım önemli olan can sağlığı, bence senin kilon boyuna göre iyi.:34:

o bizim pskoloğumuz valla
bazen diyorumki aldığın dualar sana yeter jelesecim...Allah gönlündekini versin...

sellc tatlım itribatı koparmayalım lütfennnnnn :34:

:))))hep beraberken güzel paylaşımda bulunmak canımm:29: amin hepimizin yüreğindeki olsun inşallah ben yesem yesem kilo almasam incecik olsam diyorum mesela gönlümdeki buuu:1:

Canım bende boy 158 kilo 55 ama bende kiolu sayılrım ama takmıyorum napayım önemli olan can sağlığı, bence senin kilon boyuna göre iyi.:34:

haklısın her şeyin başı sağlık canım,bunu bana Allah en acı şekilde yaşattı...

aslında evet boya göre iyi ama işte dediğim gibi her tarafım ayrı oynuyor :)
sıkılaşmam lazım
normalde 65 kilo iken 38 beden giyerdim
şimdi işler değişti
spor yapmadan kilo verirsen sonuç bu olur :)

Back