• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım işte foto çekiyorum ama gerçekteki gibi çıkmıyor.yüzlerce kere denedim olmuyor :(

şişmelerimin nedeni farklı benim.safra kesesi yok ya ondan dolayı şişiyorum ben.

dişimi sıkıyorum 2 hafta sonra kontrolüm var inş acil bir durum çıkmaz o zamana kadar

Olmaz canim ya sıkma canını. Iyi düşün ıyi olsun bebisim...

yengeç kadınıyım ben sellc ondan bu pozitiflik:))) lipo sonrası hazırla kendini ödeme emi panic yapma ben ellerimi bile yıkayamamıştım o kadar şişmiştim sonraki hafta 1.aya iniyor hepsi

ay valla ben lavabonun kenarındaki sabunluğa uzanamadım bugün...yüzümü zaten yıkayamıyorum ellerimi de mi yıkıyamıycam diyordum iyi bari tek ben değilmişim :52:

Kutlama yap sevgili arkadaşım:) hayallerinin peşinden gidiyorsun daha güzeli var mı? Korkma ve gerilme:) herkese söylediğim gibi; siz gerilmeyin doktor sizi gerecek zaten:) Bol şans:46:

hahahah süperdi ben ne gerilcem dr. gersin :D saolun arkadaşlar sizlerin yazdıklarıyla güç buldum şans dileklerinizle ve dualarınızla atlatıcam inş.:32:

tanışırız mutlaka benimde yakında son bir dokunuşum var :17:(son diyorum ama belli olmaz tabi:))) kolumda minik sarkan deri alınacak tuzluk sallarken sallanan yer:) kontorllerde derim sen sellcmisin ben jelo:)

yok bebeğim baycan 1.ay sonra yürüş diyorrr marş marşş
Merhaba sevgili Jelesec,kolunda sarkan deri nasıl alınacak ? İzi kalmaz mı:(

Bende doymaaaaaam:((

sen zaten belli bendensin gelsin mamalar :29::56:

Çatlak yaaaaa:))

ha ha ha ha var biraz çatlaklık :)))))

Kızlar oldu bitti masallaah �� detayları sonra yaZarim. Dualarını esirgemeyen herkese çok tesekkur ederim ❤️

:21::21::21:hoşgeldin gerilen dönüyor şükür sağ salimmm...detayları alalım sonra:))

mamazia sağol canım, bugün dünden çok daha iyiyim, iyi ki bu siteye girmiş ve sizleri tanımışım...:16:

bizde seni iyiki tanıdık kaybolmayın yazın sürekli sonra merak ederiz

ay valla ben lavabonun kenarındaki sabunluğa uzanamadım bugün...yüzümü zaten yıkayamıyorum ellerimi de mi yıkıyamıycam diyordum iyi bari tek ben değilmişim :52:

canım ben hep yaşadığım ve gördüğün canlı arkadaşların süreçlerine göre yazıyorumm bu böyle ödem kaçınılmaz

Merhaba sevgili Jelesec,kolunda sarkan deri nasıl alınacak ? İzi kalmaz mı:(

canım komple kola germe değil benim küçük bir yer orası koltuk altına alınacak yani koltuk altında iz olacak minik bir kesi:34:sen neler yaptın göz kapağımydı yüzmüydü seninn görüşebildinmi kafadaki doktorlarla

Son düzenleme:

:21::21::21:hoşgeldin gerilen dönüyor şükür sağ salimmm...detayları alalım sonra:))

canım ben hep yaşadığım ve gördüğün canlı arkadaşların süreçlerine göre yazıyorumm bu böyle ödem kaçınılmaz

canım komple kola germe değil benim küçük bir yer orası koltuk altına alınacak yani koltuk altında iz olacak minik bir kesi:34:sen neler yaptın göz kapağımydı yüzmüydü seninn görüşebildinmi kafadaki doktorlarla
Sen böyle konuştukça benimde heryerimi gerdiresim geliyor hevesleniyorum.yapma tatlım tahrik etme beni adam atacak kapının önüne yeter diye.

Göz kapağı karın:)Buluyoruz aynaya baktıkça:) Kol için bende bir doktora sormuştum aynen senin bahsettiğin gibi koltuk altına minik bir kesiyle olur ama kolunu kaldıramazsın belli olur pek tavsiye etmem iyi böyle kalsın falan demişti:(
Senin doktorun kim bir de ona mı sorsam

Sen böyle konuştukça benimde heryerimi gerdiresim geliyor hevesleniyorum.yapma tatlım tahrik etme beni adam atacak kapının önüne yeter diye.
uymayın bana gerçek sen bana en yakın rakipsin:)))

Ve nihayet dışarlarda sokaklarda dolaştım gezdim tozdum ohhhhh sefam olsun:)

gördümm gördümmm sefam olsunn

Göz kapağı karın:)Buluyoruz aynaya baktıkça:) Kol için bende bir doktora sormuştum aynen senin bahsettiğin gibi koltuk altına minik bir kesiyle olur ama kolunu kaldıramazsın belli olur pek tavsiye etmem iyi böyle kalsın falan demişti:(
Senin doktorun kim bir de ona mı sorsam

canım meme büyütme olan arkadaşlar var burada üye izleri koltuk altından çok hafif kalmış iz yaşın gençse zaten elletme bile benim orası çok sarktı 83.kilodan 75.sonra 66.inince iyice sallandı tuzluk sporla toplanmıyor kol havada gezmem ben ilk sene sonradan geçer zaten bentoprağın doktoru benimde doktorum:34:

canım meme büyütme olan arkadaşlar var burada üye izleri koltuk altından çok hafif kalmış iz yaşın gençse zaten elletme bile benim orası çok sarktı 83.kilodan 75.sonra 66.inince iyice sallandı tuzluk sporla toplanmıyor kol havada gezmem ben ilk sene sonradan geçer zaten bentoprağın doktoru benimde doktorum:34:
Erhan Eryılmaz'dı değil mi BenToprak'ın doktoru?

Dediğin doğru aslında,bir sene de kolu havada gezilmez sonra da geçer.Seda Sayan ın ve Demet Akbağ ın koltuk altında sanki izleri var,biraz dışa taşmış gibi:)

Back