Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gergin dukanci cok gecmis olsun, fazla zorlamamak lazım galiba bir süre daha. Doktor Hangi spora izin verdi ?

ayrıntı vermedi canım sadece kendini yormadan zorlamadan spor yapabilirsin dedi.
karnımı zorladığımı düşünmüyorum zaten sadce bacak egzersizleri yapmıştım onu da bıraktım :)

onlarda geçer inşallah canım :)
belki hala narkozun etkisidir

bejj merhaba
korseyi ne kadar takman gerektiğini doktoruna sor.bazen daha uzun süre kullandırabiliyorlar.
bende fıtık vardı o yüzden 2 ay kullandım korseyi

Son düzenleme:

Geçen yıl yaptırdım hepsi eridi anlayacağın hepsini denedim:)

bayırgülü şimdiden geçmiş olsun
çok başarılı ağrısız acısız bir amlyt olur inşallah dualarımız seninle

Kızlar iyi güzel karnım çok güzel oldu da saçlarım çok dökülüyor kel kalacam narkozdan mı acaba sizde de olmuşmuydu.

mohters uzun süreli diyet yaptıysan sebebi bu olabilir
kan değerlerine baktırmalısın bazen B12 çinko demir eksikliğinde birde kansızlık ta bu durum gelişebiliyor...

kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?

mrb ben ankara gazı unv oldum..yenı olmasına ragmen gayet memnunm..bence bu ıste dr onemlı hastane dııl..ii arastr doktoru..ayrıca ben sezeryandada hıc zorlanmamıstm ılk kalkıp yurume dısında..bundada hemen hemen aynıydı..ve ben kombıne oldm gogus karın lıpo..

cnm mrb ben foruma gırmeyelı olmsta kurtulmussun bıle..ohhhh..sımdı keyfını sur artık..hergun daha ii olcaksn ıns..

nazarı tlbnin değdi kıskandı onun totosu düz diye:))))bende nazara inanırım bu arada

ben görmedim canım görenler vermiştir
benimki düz değilde çamaşırın yanlarından taşıyor

cumartesi günü bir popo gördüm jelesecc anammm bayıldım valla yok böyle bir popo :)
çok kalabalık bir ortamdı yanlız kalıp konuşamadık sadece dr un adını sorabildim Ercan bey dedi.ama bu bizim Ercan bey mi bilemiyorum...

canım hiççç öyle çalı çırpı bacak olmaya niyetim yok :) benim karın gidince bacaklar göze batmaya başladı acızık onları eriteyim her şeyi Ercan beyden beklemeyeyim dedim :)
zaten hoşlanmam öyle kadınlardan hoşlansamda olamam :) biraz geniş yapılıyım ben :)

Ben de sana özel mesaj atmaya çalışıyordum:) tabii ki beceremedim hala tıfılsın haddini bil dedi sistem:)
Kendini nasıl hissediyorsun şimdi?

sağol tatlım, senin güzel haberlerini de okudukça çok mutlu oluyorum...öpüyorum seni çok

Ben de sana özel mesaj atmaya çalışıyordum:) tabii ki beceremedim hala tıfılsın haddini bil dedi sistem:)
Kendini nasıl hissediyorsun şimdi?

daha iyiyim :)

mammazia bende panik atak var...olumsuz gibi görünen durumlarda konrtolümü kaybedip durumu abartabiliyorum bazen :)

sen mı genıs yapılısın..o zmn ben filim :)) hortumlu fil :)) ii geceler cnm mujkss

sen mı genıs yapılısın..o zmn ben filim :)) hortumlu fil :)) ii geceler cnm mujkss

valla genişim smy :)
hani hep diyordum ya doktor simitlerime lipo yapmadımı acaba diye,o simitler yağ deilmiş kemikmiş
keşke dr a diyeydimde prese soksaydı beni :)

bu arada sen incecik hatun oldun valla daha ödemlerin geçmeden sonuç belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…