• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gergin dukanci cok gecmis olsun, fazla zorlamamak lazım galiba bir süre daha. Doktor Hangi spora izin verdi ?

ayrıntı vermedi canım sadece kendini yormadan zorlamadan spor yapabilirsin dedi.
karnımı zorladığımı düşünmüyorum zaten sadce bacak egzersizleri yapmıştım onu da bıraktım :)

Merhaba:) Kontrolüm iyi geçti. Dikişlerimde hiç bi sorun yok. Göğsümdeki tüp dikişi alındı. Artık doğrulabiliyorum da:) sadece omuzlarımı tam açamıyorum biraz önde tutuyorum göğsümdeki dikiş yerini çok geriyo. Kalp ve akciğerlerin durumunu bilmiyorum 3 hafta sonra gideceğim kalp damar cerrahisine kontrole. Ama çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum siz de de olmuş muydu bu? Arada kalbim sıkışıyo hızlı yürüyünce falan. Yakın bi zamanda fotoğraflarımı paylaşcam sizlerle kabuklar düşsün morluklar tamamen geçsin de korkmayın diye bekliyorum:))

onlarda geçer inşallah canım :)
belki hala narkozun etkisidir

karın germe ameliyatı olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz. ben bu korseyi ne kadar süre daha takmalıyım. birde bu ameliyatı olanlar ilk haftalarla, 2 - 3 ay sonrasında karında önemli değişiklik oluyormu yani çok fark ediyormu. ben 73 kiloyla ameliyata girdim kilo fazlalığım var ama tüm kilom karnımda yani bel çevremde ve göyüslerimdeydi bacaklarım ise 38 beden. şuan karnım düz ama şiş baya şiş bu düzelecekmi sizce yanlara lipocaksın yaptı doktor ama ben bi fark göremiyorum. doktor çok şişlik olduğunu söyledi düzelecek dedi. bu ameliyatı olanlar gerçekten birkaç ay sonra daha farklı oluyormu. bu arada ameliyatı olalım 10 gün oldu

bejj merhaba
korseyi ne kadar takman gerektiğini doktoruna sor.bazen daha uzun süre kullandırabiliyorlar.
bende fıtık vardı o yüzden 2 ay kullandım korseyi

Son düzenleme:
Valla refakati boşver yeniden kaportayı toplama partisi yaparız inşallah:) 2015 te ameliyatı olayım ki oğlan çat diye evlenecek olursa alem kaynana görsün:))))
Ya tatlım popoya silikon yerine şu göbekteki fazlaları aktarsak olmaz mı? Ben sana bolca veririm sana da bana da yeter:) malum senin göbek artık bomba:)

Geçen yıl yaptırdım hepsi eridi ;) anlayacağın hepsini denedim:)

Elifnaz çok sağol tatlım, az önce doktorumun yanından geldim. Yakup Karabağlı çok iyi bir doktor, bana güven veriyor ve rahatlatıyor. yarın engeç 12.00 de ameliyata girmiş olacağım. İnşallah herşey güzel olacak hepimiz için...dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

bayırgülü şimdiden geçmiş olsun
çok başarılı ağrısız acısız bir amlyt olur inşallah dualarımız seninle :54:

Kızlar iyi güzel karnım çok güzel oldu da saçlarım çok dökülüyor kel kalacam narkozdan mı acaba sizde de olmuşmuydu.

mohters uzun süreli diyet yaptıysan sebebi bu olabilir
kan değerlerine baktırmalısın bazen B12 çinko demir eksikliğinde birde kansızlık ta bu durum gelişebiliyor...

kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?

mrb ben ankara gazı unv oldum..yenı olmasına ragmen gayet memnunm..bence bu ıste dr onemlı hastane dııl..ii arastr doktoru..ayrıca ben sezeryandada hıc zorlanmamıstm ılk kalkıp yurume dısında..bundada hemen hemen aynıydı..ve ben kombıne oldm gogus karın lıpo..

Kızlarrrrr, şimdi Ercan bey aradı. Yarın saat 13:00'de ameliyata giriyorum hayırlısıyla inşallah. 2 gün hastanede kalacağım. Herşeyin hayırlısı inşallah. Allah bana ve benim gibi ameliyat olacaklara yardım etsin, sağlıklar versin. Canlarım dualarızını eksik etmeyin benden, tek ihtiyacım olan yarın sizin dualarınız :13:

cnm mrb ben foruma gırmeyelı olmsta kurtulmussun bıle..ohhhh..sımdı keyfını sur artık..hergun daha ii olcaksn ıns..

nazarı tlbnin değdi kıskandı onun totosu düz diye:))))bende nazara inanırım bu arada

ben görmedim canım görenler vermiştir :1::37:
benimki düz değilde çamaşırın yanlarından taşıyor :43:

cumartesi günü bir popo gördüm jelesecc anammm bayıldım valla yok böyle bir popo :)
çok kalabalık bir ortamdı yanlız kalıp konuşamadık sadece dr un adını sorabildim Ercan bey dedi.ama bu bizim Ercan bey mi bilemiyorum...

Ah be güzelim:( canını sıkma ne olur ama canının kıymetini de azıcık bilsen ya:( Jelesec hepinizin şu tez canlılığınızdan söz etmişti geçenlerde. Zayıflamasan ne olur ki:( Güzel kadınlar sadece bedenleriyle ruhlarını birbirlerine denkleştiren kadınlardan çıkar. Buradaki her fıstık hatundaki yürek o tvlerden dergilerden burnumuza sokularak onlar gibi olunması mecburiyeti varmış gibi gösterilen çırpı bacaklı tahta bedenli kaç hatunda var? Muhteşem göbek deliğinden ve muhteşem göbeğinden özür dilesen bir de öpücük kondursan acaba bu seferlik affeder mi seni? Bi daha yapmam söz de dersen belki o musibet dikiş kaçıverir geldiği yere.:16:

canım hiççç öyle çalı çırpı bacak olmaya niyetim yok :) benim karın gidince bacaklar göze batmaya başladı acızık onları eriteyim her şeyi Ercan beyden beklemeyeyim dedim :)
zaten hoşlanmam öyle kadınlardan hoşlansamda olamam :) biraz geniş yapılıyım ben :)

canım hiççç öyle çalı çırpı bacak olmaya niyetim yok :) benim karın gidince bacaklar göze batmaya başladı acızık onları eriteyim her şeyi Ercan beyden beklemeyeyim dedim :)
zaten hoşlanmam öyle kadınlardan hoşlansamda olamam :) biraz geniş yapılıyım ben :)

Ben de sana özel mesaj atmaya çalışıyordum:) tabii ki beceremedim hala tıfılsın haddini bil dedi sistem:)
Kendini nasıl hissediyorsun şimdi?

Canım allah yardımcın olsun sakın stres yapma, bak benim bugün ameliyat oalaı 4.cü günüm. Ameliyat anlamıyorusn zaten sonrası da hastanede damardan ağrı kesicilerle hiç ağrın sızın olmuyor. Eve çıktıktan sonrada ben Apranax Forte ve antibiotik kullanıyorum o kadar. Sadece sürekli dikkat edeceksin kendini yormayacasın otururken yayvan oturacaksın ve ilk günler de uzanıp yatacaksın. Herşey güzel olacak canım, sen yeterki rahat ol :16:

sağol tatlım, senin güzel haberlerini de okudukça çok mutlu oluyorum...öpüyorum seni çok :16:

Ben de sana özel mesaj atmaya çalışıyordum:) tabii ki beceremedim hala tıfılsın haddini bil dedi sistem:)
Kendini nasıl hissediyorsun şimdi?

daha iyiyim :)

mammazia bende panik atak var...olumsuz gibi görünen durumlarda konrtolümü kaybedip durumu abartabiliyorum bazen :)

sen mı genıs yapılısın..o zmn ben filim :)) hortumlu fil :)) ii geceler cnm mujkss

sen mı genıs yapılısın..o zmn ben filim :)) hortumlu fil :)) ii geceler cnm mujkss

valla genişim smy :)
hani hep diyordum ya doktor simitlerime lipo yapmadımı acaba diye,o simitler yağ deilmiş kemikmiş :(
keşke dr a diyeydimde prese soksaydı beni :)

bu arada sen incecik hatun oldun valla daha ödemlerin geçmeden sonuç belli :)

:54::54::54:

Back