Kızlar iyi güzel karnım çok güzel oldu da saçlarım çok dökülüyor kel kalacam narkozdan mı acaba sizde de olmuşmuydu.
Begonyacık ameliyat olucam eyvah kızlar modundan çıkmış da yeni fıstık adaylarına menthorluk yaparmııış:))Aman nazar değmesin maşallah:) apranax hem ağrınızı keser hem ödem çözücüdür hem istenmeyen kanamaları engeller. Ağrım yok diye ihmal etme tatlım olur mu? Oooh yan gel yaaat bolca da naz yap:) Ay canım ekşimsi tatlımsı ama tuzlumsu da bişey istiyor bile demek serbest:) Yarı loğusa sayılırsın şeker:)
Begonyacık ameliyat olucam eyvah kızlar modundan çıkmış da yeni fıstık adaylarına menthorluk yaparmııış:))Aman nazar değmesin maşallah:) apranax hem ağrınızı keser hem ödem çözücüdür hem istenmeyen kanamaları engeller. Ağrım yok diye ihmal etme tatlım olur mu? Oooh yan gel yaaat bolca da naz yap:) Ay canım ekşimsi tatlımsı ama tuzlumsu da bişey istiyor bile demek serbest:) Yarı loğusa sayılırsın şeker:)
Mammazia canım benim bende sayenizde atlatmıştım ameliyat stresimi, rahat olmamın başlıca sebebi sen
ve senin gibi ameliyat olmuş arkadaşların bana versiği destekti hem ameliyat öncesi hem sonrasıAllah sizlerden razı olsun. Bense şimdi vazifemi yapıyorum ameliyat olacak arkadaşlara moral vermek, canım sizleri çok seviyorum iyiki varsınız
Kızlar az önce Ercan beyden geldim. Drenler çıktı çok şükür. Memişlere söylenecek laf bulamıyorum offfffFakat göbekde harika gerilmiş ama Ercan bey daha önce demiştiki eski göbeğin hemen üstünden aşağıya kesip alacağım ama maalesef ameliyat esnasında derim pek gerilememiş dolayısiyle eski göbek aşağıda hemen dikişin orda kalmış yani göbek olduğu anlaşılmıyor tabii de ama gitmediği için tabii yeni göbek altında çatlaklar da var. Fakat ercan bey şuan burda gördüklerinin daha sonra belli bile olmayacak dedi ödem gidince ama neyse artık yapacak birşey yok hiç olmazsa sarkıklardan kurtuldum bakalım iyice şiş insnin size resimimi gösteririm. Ama o koca sarkıktan kurtulmam bile beni mutlu ediyor
nolaccım sıkma canını bir dahakine beraber taktırırız silikonu popoyadikkat et bir süre daha dikişlerine öptüm seni
canım ya senin çevrendekiler ne şanslı çok pozitifsin bayılıyorum yazılarına:)))
sen üç ay sonra yeniden doğdum partisi vereceksin tadını yaza sahiller de salınırken tam çıkarır sın demedi deme
Kızlar az önce Ercan beyden geldim. Drenler çıktı çok şükür. Memişlere söylenecek laf bulamıyorum offfffFakat göbekde harika gerilmiş ama Ercan bey daha önce demiştiki eski göbeğin hemen üstünden aşağıya kesip alacağım ama maalesef ameliyat esnasında derim pek gerilememiş dolayısiyle eski göbek aşağıda hemen dikişin orda kalmış yani göbek olduğu anlaşılmıyor tabii de ama gitmediği için tabii yeni göbek altında çatlaklar da var. Fakat ercan bey şuan burda gördüklerinin daha sonra belli bile olmayacak dedi ödem gidince ama neyse artık yapacak birşey yok hiç olmazsa sarkıklardan kurtuldum bakalım iyice şiş insnin size resimimi gösteririm. Ama o koca sarkıktan kurtulmam bile beni mutlu ediyor
Tatlım sen diyet yapıyor ya da yapmış olabilir misin? Narkozdan daha ciddi etkileyen ne yazık ki diyetlertırnaklar kat kat soyuluyor ve saçlar dökülüyorsa mineral ve gıda eksiği mevcut olabilir. Aile hekimine danışıp detaylı bir kan tahlili yaptırır üzerine de nenelerden kalma 1-2 ot çöp kaynatarak çözüm bulabilirsin:) örneğin ısırgan çayı ile (poşetli değil sadece otu kullan ama bütün aktarlarda var) yapılan friksiyon ile saçlarındaki gelişmeyi seveceksin:)
sağlıkla atlat inşallah şimdiden geçmişler olsun.Bejjj adlı arkadaşımız yeni oldu İzmir'de, ben biraz kilolu sayılırım ama tabii ameliyat günü aldığımdan beri 3 kilo verdim .kısmetse 18 şubatta da benim ameliyatım var.
Merhaba:) Kontrolüm iyi geçti. Dikişlerimde hiç bi sorun yok. Göğsümdeki tüp dikişi alındı. Artık doğrulabiliyorum da:) sadece omuzlarımı tam açamıyorum biraz önde tutuyorum göğsümdeki dikiş yerini çok geriyo. Kalp ve akciğerlerin durumunu bilmiyorum 3 hafta sonra gideceğim kalp damar cerrahisine kontrole. Ama çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum siz de de olmuş muydu bu? Arada kalbim sıkışıyo hızlı yürüyünce falan. Yakın bi zamanda fotoğraflarımı paylaşcam sizlerle kabuklar düşsün morluklar tamamen geçsin de korkmayın diye bekliyorum:))
Bendeki tek sıkıntı çocukların küçük olması (8 ve 1 yaşlarında) ve bu ameliyatı kimseye söylememiş olmam o yüzden nazlanma süreci falan olmadan biran önce hayata dönmem gerekecek.. Ama sonuçlarını düşündükçe bunlara değecek inşallah
HTML:
22 Şubat Cumartesi benim ameliyat var jelesec :18:
19 Şubat'ta da ben
Canım benim inşallah, çok merak ediyorum 3 ay sonraki halimi.
Tatlım herşeyin iyi gitmesine sevindim çok. Aman silikonlarına iyi davran kimseye gösterme nazar bak ben yaşadım.karnının eski halini düşün ve dümdüz olmasının keyfini çıkar
Harikasın tatlım:) senin refakatçin ben oluyum Seneye:)
Tatlım herşeyin iyi gitmesine sevindim çok. Aman silikonlarına iyi davran kimseye gösterme nazar bak ben yaşadım.karnının eski halini düşün ve dümdüz olmasının keyfini çıkar
Kızlar sizlerdede karında veya göğüslerde yanma oluyormuydu. Yatarken kalkerken genellikle oluyor. Oluyorsa kaç gün devam ediyor ? Unuttum Ercan beye sormaya
kan testi yaptırdim bi şey yok ama biraz zayıflamıştım bilmiyorum inşallah düzelir.Tatlım sen diyet yapıyor ya da yapmış olabilir misin? Narkozdan daha ciddi etkileyen ne yazık ki diyetlertırnaklar kat kat soyuluyor ve saçlar dökülüyorsa mineral ve gıda eksiği mevcut olabilir. Aile hekimine danışıp detaylı bir kan tahlili yaptırır üzerine de nenelerden kalma 1-2 ot çöp kaynatarak çözüm bulabilirsin:) örneğin ısırgan çayı ile (poşetli değil sadece otu kullan ama bütün aktarlarda var) yapılan friksiyon ile saçlarındaki gelişmeyi seveceksin:)
Kızlar sizlerdede karında veya göğüslerde yanma oluyormuydu. Yatarken kalkerken genellikle oluyor. Oluyorsa kaç gün devam ediyor ? Unuttum Ercan beye sormaya
Kızlar bugün istanbuldaydım.iki kalçamın aradındaki dikişlerden sürekli su bışalıyordu.ercan bey gerekli kontrolleri yapıp yinede dikilmen önce içerde silikonu görmek istediğini söyledi.yatış yapıldı.aneliyathanede kalçamı uyuşturup hafif Çakır keyf bi haldeyken silikonun durumunun iyi olmadığını enfeksiyona çok elverişli bi halde olduğunu ve çıkarması gerektiğini söyledi.ağladım biraz ama sonra kabul ettim ve çıkardılar.sanki bi organımı orda bırakmış gibiyim.3 ay sonra yeniden takıcağını söylüyor etcan bey ama ben bilmiyorum tereddütteyim.eşim bu Halim'i görünce üzülme istiyorsan taktırr diyor ama çocuklarımı bu kadar ihmal etmeye hakkımın olmadığını düşünüyorum.ercan bey gerekli toparlama işlemlerini yaptığını lazer lipoyla popoyu şekillendirdiğini beli fazlasıyla incelttiğini bununda beni mutlu edeceğini söyledi ama yinede o bombemi özledim şimdiden
ameliyattan sonra bi hoşuma giyindim ve uçağıma yetiştim.orda bi dakika daha kalmak istemedim.vardır bi hayır.ama popo silikonu zor bi olay sürekli üstündesin.benden bu kadar evimde dinlenmekteyim:) eski popom yeni belim ve karnımla:)
cnm valla silikon çıktı dedinya ben rahatladım
ne bileyim popoda ne kadar rahat olurki
ayrıca poponun doğal hali ne kadar kötü olabilirki
herşey gönlüne göre olsun tabi ama başta sağlık önemli
venividi bende görebilir mıyım seni merak ettim eklersen sevinirim canım
Harikasın tatlım:) senin refakatçin ben oluyum Seneye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?