Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar iyi güzel karnım çok güzel oldu da saçlarım çok dökülüyor kel kalacam narkozdan mı acaba sizde de olmuşmuydu.

Tatlım sen diyet yapıyor ya da yapmış olabilir misin? Narkozdan daha ciddi etkileyen ne yazık ki diyetler tırnaklar kat kat soyuluyor ve saçlar dökülüyorsa mineral ve gıda eksiği mevcut olabilir. Aile hekimine danışıp detaylı bir kan tahlili yaptırır üzerine de nenelerden kalma 1-2 ot çöp kaynatarak çözüm bulabilirsin:) örneğin ısırgan çayı ile (poşetli değil sadece otu kullan ama bütün aktarlarda var) yapılan friksiyon ile saçlarındaki gelişmeyi seveceksin:)

Mammazia canım benim bende sayenizde atlatmıştım ameliyat stresimi, rahat olmamın başlıca sebebi sen
ve senin gibi ameliyat olmuş arkadaşların bana versiği destekti hem ameliyat öncesi hem sonrası Allah sizlerden razı olsun. Bense şimdi vazifemi yapıyorum ameliyat olacak arkadaşlara moral vermek, canım sizleri çok seviyorum iyiki varsınız

Kızlar az önce Ercan beyden geldim. Drenler çıktı çok şükür. Memişlere söylenecek laf bulamıyorum offfff Fakat göbekde harika gerilmiş ama Ercan bey daha önce demiştiki eski göbeğin hemen üstünden aşağıya kesip alacağım ama maalesef ameliyat esnasında derim pek gerilememiş dolayısiyle eski göbek aşağıda hemen dikişin orda kalmış yani göbek olduğu anlaşılmıyor tabii de ama gitmediği için tabii yeni göbek altında çatlaklar da var. Fakat ercan bey şuan burda gördüklerinin daha sonra belli bile olmayacak dedi ödem gidince ama neyse artık yapacak birşey yok hiç olmazsa sarkıklardan kurtuldum bakalım iyice şiş insnin size resimimi gösteririm. Ama o koca sarkıktan kurtulmam bile beni mutlu ediyor

canım ya senin çevrendekiler ne şanslı çok pozitifsin bayılıyorum yazılarına:)))

sen üç ay sonra yeniden doğdum partisi vereceksin tadını yaza sahiller de salınırken tam çıkarır sın demedi deme

nolaccım sıkma canını bir dahakine beraber taktırırız silikonu popoya dikkat et bir süre daha dikişlerine öptüm seni

nolaccım sıkma canını bir dahakine beraber taktırırız silikonu popoya dikkat et bir süre daha dikişlerine öptüm seni

O silikonu koydurcam yine:) bi fotoğraf çekmiştim durup durup ona bakıyorum:) çok özledim 15 gün birlikteydik mutluyduk. Ama Ercan bey dün ayırdı bizi. 3 ay şartı var:) bekliycez napalım

Tatlım herşeyin iyi gitmesine sevindim çok. Aman silikonlarına iyi davran kimseye gösterme nazar bak ben yaşadım.karnının eski halini düşün ve dümdüz olmasının keyfini çıkar

Harikasın tatlım:) senin refakatçin ben oluyum Seneye:)

Bejjj adlı arkadaşımız yeni oldu İzmir'de, ben biraz kilolu sayılırım ama tabii ameliyat günü aldığımdan beri 3 kilo verdim .kısmetse 18 şubatta da benim ameliyatım var.
sağlıkla atlat inşallah şimdiden geçmişler olsun.

canım çok sevindim iyi gelişmelerine fotoğraf koyarsan yorum daha kolay yaparız

canım ameliyat sonrası en büyük sıkıntım ufaklıkla oynayamamak mınçıklayamamak olmuştu aman en az bir ay kuçaklama yerden yavruları

HTML:

22 Şubat Cumartesi benim ameliyat var jelesec :18:

19 Şubat'ta da ben

panic yok emin ellerdesiniz önünüzde dünya kadar kesilen biçilen hasta var sırayla bu işler

Kızlar sizlerdede karında veya göğüslerde yanma oluyormuydu. Yatarken kalkerken genellikle oluyor. Oluyorsa kaç gün devam ediyor ? Unuttum Ercan beye sormaya

Canım benim inşallah, çok merak ediyorum 3 ay sonraki halimi.

begonya hiç kötü düşünme evrene iyi enerji yay ve arada eski resimlerine bak mutlu ol zoru atlattın şimdi dikkat zamanı zıplayıp hoplama iyileşme sürecini sıkıntısız tamamla

Tatlım herşeyin iyi gitmesine sevindim çok. Aman silikonlarına iyi davran kimseye gösterme nazar bak ben yaşadım.karnının eski halini düşün ve dümdüz olmasının keyfini çıkar

nazarı tlbnin değdi kıskandı onun totosu düz diye:))))bende nazara inanırım bu arada

develiyi indiririz memoriale senle ben kesin:))))))))

Canım benim, çok sağol. İnşallah şişler inince tam belli olacak. Canım sende epey bir sıkıntı yaşadın ama 3 ay sabredip bence bu sefer herşey yolunda gidecek. Tabii iş güç yapmamak şartıyla o süreçte

kan testi yaptırdim bi şey yok ama biraz zayıflamıştım bilmiyorum inşallah düzelir.

Kızlar sizlerdede karında veya göğüslerde yanma oluyormuydu. Yatarken kalkerken genellikle oluyor. Oluyorsa kaç gün devam ediyor ? Unuttum Ercan beye sormaya

göğsümde olmadı
ama karın dikiş yerimde çok oldu
yanma batma çekme gerilme
hepsi oldu 10 güne geçti
zaten geçtikçe rahat yürüyorsun

cnm valla silikon çıktı dedinya ben rahatladım
ne bileyim popoda ne kadar rahat olurki
ayrıca poponun doğal hali ne kadar kötü olabilirki
herşey gönlüne göre olsun tabi ama başta sağlık önemli

cnm valla silikon çıktı dedinya ben rahatladım
ne bileyim popoda ne kadar rahat olurki
ayrıca poponun doğal hali ne kadar kötü olabilirki
herşey gönlüne göre olsun tabi ama başta sağlık önemli

Canım popom düz değil aslında ama ben zenci poposu istiyorum napıyım öyle çok hoşuma gidiyor.zenciler kendi aralarında poposu küçük olanları ezerlermiş:) bende öyle hissediyorum popom öyle olsun çok istiyorum :)rahat değil ama alışıcağımı düşünüyorum

Valla refakati boşver yeniden kaportayı toplama partisi yaparız inşallah:) 2015 te ameliyatı olayım ki oğlan çat diye evlenecek olursa alem kaynana görsün:))))
Ya tatlım popoya silikon yerine şu göbekteki fazlaları aktarsak olmaz mı? Ben sana bolca veririm sana da bana da yeter:) malum senin göbek artık bomba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…